- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
arkadaşlar sizlerin güzel desteklerinizle bende bugünden itibaren çeyiz alışverişine başladım
bambum stantlı bıçak seti,altın yaldızlı spatulalı kek fanusu,altın yaldızlı iki katlı servistabağı,Bambu Standlı Seramik Salata Kasesi,Bambu Tepsili Kapaklı 6'lı Kahvaltılık
aldım çalıştığım için trendyol sitesinden aldım bunları ama foto koyamadım
bunlarda taç marka nevresimlerim pikem yatak örtüsü takımlarım blender setim ve çayçım :) arkadaşlar yemek takımı tencere takımı çatal kaşık bıçak takımı için hangi markaları öneriyorsunuz. ben kampanyalı olablara bakıyorum schaferin falan kampanyaları çok uygun önerirmisiniz kullananlar varsa yönlendirirseniz sevinirim
karacanın ve kütahya porselenin yemek takımları çok şık. ayrıca emsan'da çelik tencere takımlarında ve kaşık çatal takımlarında yarı yarıya indirim var. hemen herkes de emsan'ın çelik ürünlerini tavsiye ediyor canımen azından günlük olanları emsan alabilirsin.
canım çelikler için fırsat mağazasınıda takip edebilirsin hisar ar yıldız çok uygun fiyatlarda oluyor üye olup öyle bak fiyatlara yoksa indirimli fiyatı gözükmüyor ben ordan çkb takımı aldım ar yıldız 12 kişilik 257 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?