- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
cnm ikeyaya gitmek için vakit lazım ama bendede o vakit yok malesef bitecekler ben anca gidecem sanırımtatlimm hani pelikanli bardaklar :)?
cnm silikon maşada malesef talihsiz bir şey atlattım evet ama silikon kek kalıbında 3 sefer kek yaptım ve diğer kek kalıplarından daha iyi sonuç aldımkelepçeli aldıklarımı kullanamadım kenarlarından sızıntı yaptı
ama silikon kalıpta hem kocaman kabaran kekler yaptım hemde kolaycacık çıktı kalıbın içinden kalıp erir diye çok korkmuştum ama sonuç mükemmeldi tavsiye ederim cnm kullanmalısın
ayy çok sevindimmmmmm gönül rahatlığıyla kullanabilirim o zaman
teşekkür ederim canımmm
rica ederim cnm ne demek bu arada tekrar özür diliyorum yazdıklarını gerçekten görmedim
ayşegül cnm saolasınsalata tabakları çok pahalı gelmedi bana 8 tl ne olursa olsun beyaz ya da şeffaf bişi istemedim hep böyle bişi arıyordum buluncada yapıştım resmen
sen beni görmeliydin yan tarafında 5 tl'lik tabak vardı ben aldım 4 tane eşimde 8 lira ne yapıyorsun diye uyarmasa kasada gerçekle yüzleşecektimben alırsam 3 yada 4 tane alayım diye düşündüm o zamanda pahalı geldi banaama bende içimde kalmasın diye 2 tane alabilirim:)
ah ah eksikler bitermi hiç
ikea alışverişlerim
schefer çkb takımı rezaletinden sonra günlük takıma ihtiyacım vardı 25 tlye ikeadan aldım
Eki Görüntüle 778448
adam akıllı salata tabağım yoktu aşık olarak 2 ad aldım
Eki Görüntüle 778449
içine etamin işleyip koymayı düşündüğüm ikea çerçevem
Eki Görüntüle 778450
eşimin bugün alacağı mutfak masam
Eki Görüntüle 778451
son aldıkların her zamanki gibi güzeller salata tabağı ve mutfak masası nereden çok ciciler canım güzel ügnlerde kullanasın evinde
gamzeciğim güle güle kullan cicilerini :) yanlız bir konuda uyarmak isterim ki ikeadan bende aynı çatal bıçak takımını günlük kullanmak için aldım.henüz 1.5 aylık evli olmama rağmen paslandı..bulaşık makinasından çıkınca hep su lekesi oluyor.
sevgicim masayı kurunca çeker fotosunu albüm yaparımcanım aldıkların çok güzel güle güle kullan inşallah yerleştirince masanı görmek isterim doğrusu
saolasın cnm benim gördüğün herşey ikeadan alınmamutfak masası seri sonuna düşmüş cnm beğendiysen koyacak yeriniz varsa almanı tavsiye ederim çünkü benzeri masaları tepehomeda falan sormuştum çok pahalıydı 300 tlye alacak bugün inş eşim birde koyacak yerin varsa dediğim böyle yapılmış halde vermiyorlar kutunun içinde eşimle birlikte yapacaz
cnm çok saolasın valla schafferda yaşadığım şoktan sonra bunlarda daha dikkatli olup elimde yıkayacağımbirde ona o kadar para verdim paslandı bu 25 tl çok koymaz heralde
Tam nerede arık ev resimleir dicektimkiii telefonu bekliyomuşuuunbnm telefonum çok kötüydü burak bayram hediyesi olarak alıp göndermiş sağolsun Aldıkların çook güzeller gamzecimm güle güle kullan evin eksiği bitmiyor dimi
saolasın cnm benimgamzecim yeni eşyaların hayırlı olsun mutfak masanı almana sevindim ohhh artık mis gibi pazar kahvaltıları yaparsınız ):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?