- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Canım güle güle kullan oturma odası takımını, eminim çok güzel bir halı bulursun tam da gönlüne göre ama ne yazık ki bu halı işlerinden ben pek anlamıyorum gamzecim ![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım güle güle kullan oturma odası takımını, eminim çok güzel bir halı bulursun tam da gönlüne göre ama ne yazık ki bu halı işlerinden ben pek anlamıyorum gamzecim![]()
cnm çook teşekkür ederim malesef benimde pek anladığım söylenemez bir iki halı buldum onuda beyfendiye beğendiremedim![]()
canlarım bildiğiniz üzere oturma odamın koltukları sarı kırmızı yaptıracam demiştim ama paylaşmamıştım şimdi paylaşıyorum ama sizlerden halı konusunda yardım istiyorum hemde en acilinden uyacak halıyı markası ve modeliyle birlikte yazarsanız çook mutlu olucam kızlarbugün kocikimle birbirimizi yedik o olmaz bu olmaz diye çook halıcı gezdik çok yorulduk
Eki Görüntüle 698953 Eki Görüntüle 698954
halı tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çook teşekkür ederim![]()
gamze gelin kızzzznasılsın nasıl gidiyor
Bir fenerli olarak eh işte diyorumcanlarım bildiğiniz üzere oturma odamın koltukları sarı kırmızı yaptıracam demiştim ama paylaşmamıştım şimdi paylaşıyorum ama sizlerden halı konusunda yardım istiyorum hemde en acilinden uyacak halıyı markası ve modeliyle birlikte yazarsanız çook mutlu olucam kızlarbugün kocikimle birbirimizi yedik o olmaz bu olmaz diye çook halıcı gezdik çok yorulduk
Eki Görüntüle 698953 Eki Görüntüle 698954
halı tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çook teşekkür ederim![]()
Sarı kırmızı harikaaaa...![]()
evet cnm sonsuz aşk bizim için fena derecede fanatiğizhalı bulamadık ona yanıyoruz futbol odamıza
![]()
Güzel gülzel bbgm güle güle oturun :)) bende sarı lacivert mi yapsam biz ikimizde fenerliyiz çünkübak sen fenerliye![]()
Oh ne güzel ya ben gs' li sevgilim fb' li.![]()
Güzel gülzel bbgm güle güle oturun :)) bende sarı lacivert mi yapsam biz ikimizde fenerliyiz çünkü![]()
ay cnm senin durumun çok zor ya ama fanatik değilseniz maç sonuçlarına pek önem vermiyorsanız sorun olmazbu arada ablamda aynı durumda nişanlısı fanatik fenerli fener yenildiğinde falan telefonlarını açmıyo
sizde böyle değildir inş
![]()
bakalım artık o aşamaya bi gelelim de bizsaolasın cnm benim valla fazladan odayı oturma odası yerine futbol odası yaptık sizinde imkanınız olursa yaparsınız neden olmazsın![]()
Ben ondan daha fanatiğim ya bir fenerli mi aman demiştim zamanında, eee büyük konuşmamak lazımmış. Gs, fb' ye yenilince 2-3 sene falan önce ayrılmaya kalkmıştım. O kadar gözüm dönüyo, aptallaşıyorum yani..
Bazen konuşuyoruz konuyu değiştirir, kapattırmaya çalışır. Bırak takımı, ne işin var senin takımla (erkek ya hani) ben bile senin kadar umursamıyorum falan diyor.![]()
Ben ondan daha fanatiğim ya bir fenerli mi aman demiştim zamanında, eee büyük konuşmamak lazımmış. Gs, fb' ye yenilince 2-3 sene falan önce ayrılmaya kalkmıştım. O kadar gözüm dönüyo, aptallaşıyorum yani..
Bazen konuşuyoruz konuyu değiştirir, kapattırmaya çalışır. Bırak takımı, ne işin var senin takımla (erkek ya hani) ben bile senin kadar umursamıyorum falan diyor.![]()
aman allahım kız bu kadar fanatik olma yapacak bişi yok bak konuyu falan kapatıyormuş seni yumuşatıyo yani![]()