- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi bikahvebana
okumadım okumama da gerek yok madem neye ınandıgımız umrunuzda değil neden solcu musluman ayrımı yapıyosunuz önce insan olabılırsek ne mutlu bizeAcaba herkes kendisine mi bakmalı?
Okudunuz mu acaba tüm mesajları?
10 sayfa okudum ama gerçekten akıllara zararsınız.Sayın kk üyeleri,
Varsa muhtemel sorunlar belirtebilirsiniz.
"Solcu müslüman değil mi" şeklinde özetelenecek tepkilerden şunu çıkarıyorum: tam da eleştirdiğiniz algının oyununa geldiniz. Siz de solcu denilince otomatik olarak savunmaya geçiyorsunuz, müslüman olarak anlaşılamamaktan korkmayın. Ben sizin neye inandığınızı bilmek istemiyorum, size her türlü saygı duyuyorum.
Ancak varsa böyle tecrübesi olan, konuşsun, hakaret edecek olanlar, derdiniz neyse bilmek istemiyorum. Durun lütfen.
okumadım okumama da gerek yok madem neye ınandıgımız umrunuzda değil neden solcu musluman ayrımı yapıyosunuz önce insan olabılırsek ne mutlu bize
okumadım okumama da gerek yok madem neye ınandıgımız umrunuzda değil neden solcu musluman ayrımı yapıyosunuz önce insan olabılırsek ne mutlu bize
bakıyımmmm aaaaa konu sahıbı benmısımsolcu müslüman ayrımıyapmıyorum, siz yapıyorsunuz.
Siz ailenizin siyasi görüşüyle evlenmek istediğiniz kişinin görüşünün uyuşmamasından mı endişeleniyorsunuz ? Biraz öyle geldi bana aileniz biliyor mu erkek arkadaşınızı ve görüşünü tepkileri ne oldu ya da ne olur ?
ben onu insan olarak gördüm ve sevdim, olası problemleri merak ettim sadece:)
Bence sen minik beyninle kelime oyunlari yapip ortaligi karistirmaya calisiyorsun.burada bir akilli sensin degilmi?solcu müslüman ayrımıyapmıyorum, siz yapıyorsunuz.
Yok bacım bu evlilik yürümez benden söylemesi hatta sen mümkünse başka biriyle de evlenme malum bu zihniyetle evlenir bi de üstüne çocuk yaparsın çocuğuda kendin gibi yetiştirirsin falan. Bu zihniyetteki insanlar yüzünden ülkede nefes alamaz hale geldik Allah akıl fikir versin.
solcu müslüman ayrımıyapmıyorum, siz yapıyorsunuz.
neden sadece tartısma yaratacak yorumları ele alıyorsunuz?Sizin neden benim zihniyetimi bir kalıba sokuyorsunuz, sizin de biraz ülkenin bu hale gelmesine katkınız olsun, ön yargılarınızdan arının.
solcu müslüman ayrımıyapmıyorum, siz yapıyorsunuz.
solcu derken ateist demek istedin sanırım ...kominist demek istedin ... neden olmasın olur aşk olduktan sonra neden olmasın iki tarafta birbirine saygılı olduktan sonra