- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Konuya yorum yapan herkes ayni sonucu çikardi sen neyin kafasini yaşiyorsun bilmiyorum.Kimse solculara dinsiz demedi burada. Bir kaç insan bu anlamı çıkarmış o ayrı.
ben ondan üstün değilim, nereden çıkardınız!
ondan ibadet etmesini beklemiyorum tabiki de.
"her solcu kendince yasar her musluman da kendince " diyerek hala ayni seyi soyledginin farkndamisin
Konu sahibi sevgili misiniz yoksa daha sevgili olmadiniz mi?
Onun ibadetlerini yerine getirmiyor olusu senin icin sorun olur mu?
Eger olursa bence olmaz..
Sizce solcu erkek ve müslüman kız evlenirse bu evlilik yürür mü?
doğru ifade her solcu kendince yaşar her sağcı kendince olmalıydı!!
ısrarla ve inatla solcu ve müslüman kıyaslaması yapıyorsunuz bu kadar insan yazmış yanlış ifade kullandım afedersiniz demek yerine hala solcu ve müslüman diyorsunuz ..
siz müstakbel eşinizi müslüman olarak görmediğiniz sürece yürümez sizin ilişkiniz.. adamada hayatı zehir etme var git yoluna..
Solcu Gayri Muslim mi :)
Adam hem musluman hem solcuİhsan eliaçıkı tanıyo musun :)
AntiKapitalist Müslümanlar'a girersek devreler yanar diye korkuyorum :)Ben de onu anlamadım. Solcu ateist mi acaba? Onu mu demek istedi :)
İhsan eliaçıkı tanıyo musun :)
Farkinda degil farkina varmaya niyeti de yok. At gözlüklerini takmiş arkadaş."her solcu kendince yasar her musluman da kendince " diyerek hala ayni seyi soyledginin farkndamisin
Konu sahibi sevgili misiniz yoksa daha sevgili olmadiniz mi?
Onun ibadetlerini yerine getirmiyor olusu senin icin sorun olur mu?
Eger olursa bence olmaz..
Şimdi bu durumda 2 secenek var.
Mesela siz veya sevgiliniz düşüncelerinizi devamlı konusmalarınızda belirtmiyorsanız karsınızdakini uyarı boyutuna getirmiyorsanız işi olur neden olmasın.
Ama siz devamlı dini konulardan konusursanız, o devamlı siyaset konusursa sıkılıp sorun yaşayabilirsiniz.
Benim sırf konusmalarından bunaldıgım için görüşmediğim akrabalarım var.
Doğru duzgun sohbet edilmiyor her laflarında dini bişeylere baglıyorlar buda bana ters.
Yani işin özü dışa yansıtmanızla alakalı.
ben sağcı değilim, o da gayrimüslim değil, daha ne kadar söylemeliyim?
mesajınızı KİB ledim umarım arkadaşlar gerekeni yapar.Şaka mısınız siz. Solcu olunca müslüman olmuyor mu insan 21. Yüzyıldayız farkında mısınız bu kadar cahilliğe pesss pess!!
anarkoasifist ve feminist müslüman kız örnekleri için düşünmüş olmalısınız, etkileyici, gerçekten seviyeniz çok ileri.