solcu erkek müslüman kız

crypti40769764 .!.:
sol düşünceye daha yakınım,namazda kılarım oruçta tutarım,her gün dua ederim allaha şükür..:KK51:
Ben solcular hakkinda bisey demedi sevgide siyaset mezhep olmaz demek istedi.

solcu derken ateist demek istedin sanırım ...kominist demek istedin ... neden olmasın olur aşk olduktan sonra neden olmasın iki tarafta birbirine saygılı olduktan sonra

Sen ne ayaksın birader?
Solcular ateist mi oluyormuş?

kominist değil o!
Komünist.

Mikser misin acaba?

Sen ne ayaksın birader?

kominist değil o!
Komünist.

Mikser misin acaba?

Benim anladığım solcular = ateist, hele Komünistse ondan da beter, satanist bile olabilir!
Yine ikimiz çıkarımlar yaptık sayın FrKafka, azarı yememiz an meselesi :KK53:

İbadetleri beni ilgilendirmez, bu kişi eşim olsa bile. Kimsenin inandığı şey ile kurduğu ilişki beni ilgilendirmiyor ancak evlilik bir kişilik bir ilişki değil. Bir gün benim yaşam tarzım onu rahatsız eder mi merak ediyorum.

o senden rahatsız olmaz da sen başlarsın yakında ona bık bık bık diye :)

Sen ne ayaksın birader?

kominist değil o!
Komünist.

Mikser misin acaba?
ne diyorsun sen iyi misin ?
doğru konuş benle . saygılı ol mikser ne .
komunistler ateist değil mi ?ateistlere hakaret mi ettim şimd?
solcular ateist demedim önce okuduğunu anla . solcudan kastın komunist demek istedin healde dedin . yazma bana cevap ne yazdığım ortada hadi işine .

Benim anladığım solcular = ateist, hele Komünistse ondan da beter!
Yine ikimiz çıkarımlar yaptık sayın FrKafka, azarı yememiz an meselesi :KK53:

Valla yaşım 23, 18 yaşında ideoloji sahıbı olsam 5 senedir solcuyum böyle ateistlik görmedim :KK70:
Belki de komünistim haberim yok
Kafamda deli sorular!

Solcu=ateist olmamakla beraber, Türkiye'de solcu insanlar, ideolojinin inanç sistemleri ile çelişen bir yapısı olması hasebiyle, genellikle kendilerini seküler olarak tanımlarlar. İdeolojinin mantığı sekülerdir çünkü. Yaşam tarzları da ona göre olur.Siz de buraya konu açıp bunu sorduğunuza göre demek ki sevgiliniz böyle biri. Öyleyse o evlilik yürümez. Siz ona benzerseniz olur ancak. Yani yaşam tarzına uyum sağlar ve görüşlerini benimsersiniz. Zaten onun niyeti de büyük ihtimal budur. Yoksa sizinle ne işi olabilir, kendi ideolojisine uygun bir kız dururken ?

komunustler çoğu atesittir dinlere inanmaz ... ne demek olduğunu bilmiyorsanız susun oturun bence ..biraz araştırın yada ünlü komunistleri ...

Valla yaşım 23, 18 yaşında ideoloji sahıbı olsam 5 senedir solcuyum böyle ateistlik görmedim :KK70:
Belki de komünistim haberim yok
Kafamda deli sorular!
Hahahahaöyle bir koptum ki esim banyodan kostu ne oluyor diye, birde ona cevirdim, beraberce koptuk birde harikasiniz Fr.Kafka

ne diyorsun sen iyi misin ?
doğru konuş benle . saygılı ol mikser ne .
komunistler ateist değil mi ?ateistlere hakaret mi ettim şimd?
solcular ateist demedim önce okuduğunu anla . solcudan kastın komunist demek istedin healde dedin . yazma bana cevap ne yazdığım ortada hadi işine .
KİB le tatlım boşver sinirini bozma

komunustler çoğu atesittir dinlere inanmaz ... ne demek olduğunu bilmiyorsanız susun oturun bence ..biraz araştırın yada ünlü komunistleri ...
bu çoğu ateisttir genellemenizi hangi araştırmaya borçluyuz?
ben de hemen bir göz atmak isterim.?
araştırmama yardımcı olun lütfen şimdiye dek görmemiştim böyle net sonucu olan bir araştırma. sayenızde ulasacagım.

cevabınızı beklıyorum:)

solcu derken ateist demek istedin sanırım ...kominist demek istedin ... neden olmasın olur aşk olduktan sonra neden olmasın iki tarafta birbirine saygılı olduktan sonra

aa ama şimdi de komünistler mi ateist oldu ya :))

edit: pardon koministmiş

edit2: pardon komünüstmüş :KK70:

Valla Siyaset Bilimi mezunuyum, Antropolojinin bir yan dalinda master yapiyorum, ben böyle genelleme görmedim.

Google'a ünlü komünistler falan mı yazdınız nedir :KK51:Araştırmaya devam edin çok şaşıracaksınız. İllüminatiden çıkarsınız çok da yayılmayın ama.

X