solcu erkek müslüman kız

doktora tezi hazırlamadım ..ama lisansı bitiriken tezimi hazırladım canım ...
sen git birez doktora yap bence burda vakit öldürme ..neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz .önce komunistler atesittir dedim diye kıyameti kopardınız bir kaç örnek verince pıss diye söndünüz şimdide doktora hazırlıyorum ama bennn diye sözde kendinizi öviyorsunuz . hadi sana iyi çalışmalar ..ben solcular atesittir demedim . uç noktada olanlar için konuştum ve verdiğim örneklerle sabit bu zaten . bunu kabul etmeyende cahildir bilgisizdir nokta .
Siz saka misiniz arkadasim?

Sen kendine "kendini düzgün ifade edebilmeyi öğren diye not yaz. Önce derdini, kendini ifade edebilmeyi öğren. Kelimeleri dikkatli kullan sonra gel buraya yaz. Birde altına kendime not diye yazı düşmüşsün komik olmuş.
Solcu erkek müslüman kız nedir? Solculuk din mi, mezhep mi? ben solcu değilim ama yazdığın, söylediğim kelimeye güldüm. Nasıl bir kafa yapısı oluştu insanlarda pes.

Siz saka misin arkadasim?

Konuyu kapatmak için mutlu haftasonları bile diledim ama arkadaş vazgeçmiyor. :KK53:

Hayatımda kimseyi cahil olarak yaftalamadım ama bazı insanlara laf anlatmak cidden çok güç. Her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değiliz ama bilmediğimiz konularda ısrarcı olmak hiç hoş olmuyor.

Neden sağ ve sol deniliyor ?

Fransız devrimi yaşandıktan sonra artık halk zenginlerin daha zengin olmasından sıkılmıştı. Köylüler en son kazma kürek emeklerinin karşılığını alabilmek için patronlara baskınlar düzenlemişlerdi. Ekmek bulamıyor, haliyle pasta da yiyemiyorlardı. 1791 yılında ulusal mecliste kralı destekleyenler meclis başkanına göre meclisin sağına, yenileşmeyi ve halkın haklarının artırılmasını savunanlar da soluna oturmuşlardı.

Zamanla dünyada sol görüş kavramının evrimi şu şekilde gerçekleşti. Sürekli yeniliklerin yapılmasını savunanlar, halkın yaşam standartlarının iyileştirilmesi gerektiğini savunanlar ve işlemeyen sistemin daha iyisiyle değiştirilmesini savunanlar sol görüş adı altında birleştiler. Sağ görüş ise mevcut düzenden memnun olanlar, sistemlerin değiştirilmesine karşı olanlar ve sermaye sahiplerinin haklarını çalışanların haklarından önce korumak gerektiğine inananları kapsadı.

Nerede bu açıklama da din ? Önce sağ sol kavramını öğrenin sonra konu açın !

X