Erkeklerle Yatarak Tüm Ülkeyi Gezmeyi Planlayan Çılgın Genç Kız

Aklima bazi universite ogrencileri geldi. Okuduklari yillar boyunca zengin, evli bekar fark etmez erkeklerle yatip ev araba gucci prada canta, ayakkabi, son model telefon ve zengin tatil mekanlariyla eglence para para para....
Yani hiç yabanci gelmedigi için sasirmadim açıkçası. Yani basimizda da oluyor...

Reklamlar, reklamlar, reklamlar...

İlgi çekici bir şey söyleyecek ki gündeme gelsin, bu da genellikle cinsellikle ilgili konular olur zaten.

Aklima bazi universite ogrencileri geldi. Okuduklari yillar boyunca zengin, evli bekar fark etmez erkeklerle yatip ev araba gucci prada canta, ayakkabi, son model telefon ve zengin tatil mekanlariyla eglence para para para....
Yani hiç yabanci gelmedigi için sasirmadim açıkçası. Yani basimizda da oluyor...

Çok küçük bir ilde örneklerine çok rastladım.Ben de şaşırmadım.Hatta kızın birinin anası telefonda ucuza kaçmışsın diye azarlıyordu kızını.

Çok küçük bir ilde örneklerine çok rastladım.Ben de şaşırmadım.Hatta kızın birinin anası telefonda ucuza kaçmışsın diye azarlıyordu kızını.

Analari babalari da biliyor yani? :KK57:
Allahim uzak tutsun diyorum.
Rabbim kimseyi sasirtmasin inşallah.

30 yaşından genç yakışıklı milyoner bu sıskayı napsın Allah aşkına yaa .Gereksiz boş bir özgüvenden ibaret herşey :KK14:

X