- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
-
- Konu Sahibi bikahvebana
baban biliyormu dans?
Ben solcular hakkinda bisey demedi sevgide siyaset mezhep olmaz demek istedi.crypti40769764 .!.:sol düşünceye daha yakınım,namazda kılarım oruçta tutarım,her gün dua ederim allaha şükür..
solcu derken ateist demek istedin sanırım ...kominist demek istedin ... neden olmasın olur aşk olduktan sonra neden olmasın iki tarafta birbirine saygılı olduktan sonra
Sen ne ayaksın birader?
Solcular ateist mi oluyormuş?
kominist değil o!
Komünist.
Mikser misin acaba?
ciddimisin:)tipik baba demek biraz marjinalde olsa,babam olsa kavga ederdi şu an bileEvet babam da böyle. Ama aile yapısı olarak çok muhafazakar yaşar tam bir türk babası ama inançsızı :)
İbadetleri beni ilgilendirmez, bu kişi eşim olsa bile. Kimsenin inandığı şey ile kurduğu ilişki beni ilgilendirmiyor ancak evlilik bir kişilik bir ilişki değil. Bir gün benim yaşam tarzım onu rahatsız eder mi merak ediyorum.
ne diyorsun sen iyi misin ?Sen ne ayaksın birader?
Solcular ateist mi oluyormuş?
kominist değil o!
Komünist.
Mikser misin acaba?
Benim anladığım solcular = ateist, hele Komünistse ondan da beter!
Yine ikimiz çıkarımlar yaptık sayın FrKafka, azarı yememiz an meselesi
Hahahahaöyle bir koptum ki esim banyodan kostu ne oluyor diye, birde ona cevirdim, beraberce koptuk birde harikasiniz Fr.KafkaValla yaşım 23, 18 yaşında ideoloji sahıbı olsam 5 senedir solcuyum böyle ateistlik görmedim
Belki de komünistim haberim yok
Kafamda deli sorular!
daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun özenti tiplerdensin belli ..Valla yaşım 23, 18 yaşında ideoloji sahıbı olsam 5 senedir solcuyum böyle ateistlik görmedim
Belki de komünistim haberim yok
Kafamda deli sorular!
KİB le tatlım boşver sinirini bozmane diyorsun sen iyi misin ?
doğru konuş benle . saygılı ol mikser ne .
komunistler ateist değil mi ?ateistlere hakaret mi ettim şimd?
solcular ateist demedim önce okuduğunu anla . solcudan kastın komunist demek istedin healde dedin . yazma bana cevap ne yazdığım ortada hadi işine .
daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun özenti tiplerdensin belli ..
bu çoğu ateisttir genellemenizi hangi araştırmaya borçluyuz?komunustler çoğu atesittir dinlere inanmaz ... ne demek olduğunu bilmiyorsanız susun oturun bence ..biraz araştırın yada ünlü komunistleri ...
solcu derken ateist demek istedin sanırım ...kominist demek istedin ... neden olmasın olur aşk olduktan sonra neden olmasın iki tarafta birbirine saygılı olduktan sonra
Valla Siyaset Bilimi mezunuyum, Antropolojinin bir yan dalinda master yapiyorum, ben böyle genelleme görmedim.komunustler çoğu atesittir dinlere inanmaz ... ne demek olduğunu bilmiyorsanız susun oturun bence ..biraz araştırın yada ünlü komunistleri ...
komunustler çoğu atesittir dinlere inanmaz ... ne demek olduğunu bilmiyorsanız susun oturun bence ..biraz araştırın yada ünlü komunistleri ...