solcu erkek müslüman kız

Solcu dedim, gayrimüslim demedim. Sizin çıkarımınız toplumda yaratılan etiketlemenin sonucu olsa gerek. Ne diyelim.
Ps: darısı herkese.

sizin solcu ve seküler dediginiz kişi, siz inancınız geregi ibadetlerinizi yerine getiren biri oldugunuz için degil;
sırf buraya yazdıgınız gibi düşüncelere sahip oldugunuz ve kendinizi dogru ifade etmekten uzak oldugunuz için sogur bence.

dolaysıyla o ilişki yürür mü? hayır.

kendinize aynen zihinlerde canlanacagını düşündügünüz gibi ideal müslüman erkek tipi bulmanızı tavsiye ederim.

Sağcılar sanki hep oruçlu başta benim ailemdekiler kaynin eltim sağ görüşlü fakat tutmuyolar herkesin kendi bileceği bişey ibadette kabahatte gizli olani makbuldür
al işte dayım sağcı ben kendimi bildim bileli namaz falan kılmaz ,ha rüyasında hacca gittiğini görmüş hacı oldum sanıyor kalb,i çok temizmiş ya

Bence de.

Konuya yazan herkes aynı anlamı çıkardığı halde, konu sahibi inatla 'sadece birkaç' insanın farklı anlam çıkardığını iddia ediyor, hayata farklı pencelerden baktığımız kesin de, farklı konuya mı bakıyoruz diye düşünüyorum

İnaniyor ama ibadetlerini yerine getirmiyor demek varken neden solcu olduğunu vurgulayip duruyorsun?

Dini inançla, ideolojilerin kıyas yapılması kadar saçma bir şey daha yok. Ama ülkemizde bu çok normal hale geldi. O kadar normal hala geldi ki siyasette dinden bahsedilmeyince direkt bunlar dinsiz yahu diye anılıyorlar.

Siz ne kadar yanlış anladınız deseniz de fikriniz bu yönde bence bu fikirlerle çokta yürümez.
Yoksa solcu erkekler gayette Müslüman kızlarla ilişkilerini sürdürür ama sizin burada ifade ettiğiniz düşüncelerle zor.

al işte dayım sağcı ben kendimi bildim bileli namaz falan kılmaz ,ha rüyasında hacca gittiğini görmüş hacı oldum sanıyor kalb,i çok temizmiş ya
Konu sahibi yanlış sordu ben ibadetini yapan birisiyim yapmayan birisiyle nasil olur anlasabilirmiyiz diye sorması lazımdı sanki böylece kimsede polemiğe girmezdi

Düşünce yapılarına bağlı. Anarko pasifist erkekle, feminist müslüman kız arasında ne sorun çıkacak allasen? Sizin daha oraya var baya, ileri seviye örnek mi oldu ne

Rica etsem düşüncelerimi tekrar okuyabilir misiniz?

Sevgili Epruzhan,
eger ki siz `ben günlük ibadetlerimi yerine getiren bir insanim yalniz müstakbel esim günlük ibadetlerini yerine getirmiyor, bu konuda evlendigimizde bir sorun yasar miyiz`diye bir konu acsaydiniz, ki sanirim bunu söylemeye calisiyorsunuz, ben 6 sayfa sonunda bu sonuca vardim, o zaman kimse dediginiz gibi `yanlis cikarimlar`da bulunmayacakti, ki biz cikarimlarimizin gayet farkindayiz. Bu demekki sizin yazim hatanizdan kaynakli. Ki su 6 sayfadaki yorumlarida bir okursaniz yazan üyelerin neredeyse hepsi ayni cikarimda bulunduysa sizin yazinizda bir sorun oldugu cikarimina varmaniz gerekirdi.

Belki de sizin kompleksinizdir. Bilemem ama bence onlar gavur değil insandır, candır.
evet canlıdır,şaka bir yana,önemli olan insani vasıfları,merhametli olması,saygılı olması ,sakin olması,paylaşımcı olması..solcu derken ne kadar solcu,demokratik sol var vs...

"her solcu kendince yasar her musluman da kendince " diyerek hala ayni seyi soyledginin farkndamisin

Düşünce yapılarına bağlı. Anarko pasifist erkekle, feminist müslüman kız arasında ne sorun çıkacak allasen? Sizin daha oraya var baya, ileri seviye örnek mi oldu ne

anarkoasifist ve feminist müslüman kız örnekleri için düşünmüş olmalısınız, etkileyici, gerçekten seviyeniz çok ileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…