- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Siz bu kafadaysaniz, sizinki yurumez.
O degil de solcu erkegin bu guzide dusuncelerinizden haberi var mi? Varsa zaten dimdirek kacar, evlilik niyeti olamaz.[/QUOTE
Fr. Kafka cok hakli sizin günlük ibadetlerinizi yapiyor olmaniz sizi müstakbel esinizden daha iyi bir müslüman yapmaz, herkesin kalbini Allah bilir, kendinizi ondan üstün görmeniz bile bir sorun. Sorunuzla ilgili yorumum ise bence bu tavirla bu evlilik biraz zor, muhtemelen siz ondan sizin gibi ibadet etmesini beklersiniz, ya da o sizin daha farkli bir bakisla ibadet etmenizi isteyebilir, arada büyük bir ask varsa orta yol bulunur, ha yoksa biraz zor olur diye düsünüyorum.
ben ondan üstün değilim, nereden çıkardınız!
ondan ibadet etmesini beklemiyorum tabiki de.
Valla en basindan beri yazdiginiz cümleleri okuyun ortaya bu cikiyor ben bi yerden cikartmadim.ben ondan üstün değilim, nereden çıkardınız!
ondan ibadet etmesini beklemiyorum tabiki de.
Solcu olan müslüman degil mi?
Soruyu yanlış sordun sanirim..??
Valla en basindan beri yazdiginiz cümleleri okuyun ortaya bu cikiyor ben bi yerden cikartmadim.
Solculari dinsiz görmekten vazgeçin artik ya!
Senin yaklaşımın yanlış geldi bana.
Sağcılar sanki hep camide sabahliyor 5 vakit ibadet ediyo
gavur, gavur,Solcular gayri müslim mi
Sizce solcu erkek ve müslüman kız evlenirse bu evlilik yürür mü?
sol düşünceye daha yakınım,namazda kılarım oruçta tutarım,her gün dua ederim allaha şükür..O size bağlı bisey canim anlasip anlasamayacaginiz eski erkek arkadasimda solcuydu ve dini inanclari yok gibiydi ve ben kapali namaz kilan biriyim.ne o bunu sorun yapardi ne ben onun o halini sonucta saygi duyduktan sonra hic birswy olmaz ikinizde kocaman insanlarsiniz o birbirinizi oldugunuz gibi kavul etceksiniz yada ayrilacaksiniz