Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesin

Kendinizi kandırmayın lütfen. Şiddete kolaylıkla başvuran birine karşı ancak orantılı güce sahip olursanız misilleme yapabilirsiniz.. O da sizde olmadığına göre karşınızdaki şahıs bunu en yakın zamanda yine yapacaktır..

Darp raporu almak kötü bir şey değil ki neden elinizde rapor olmasından çekiniyorsunuz? Şokta olduğunuzu düşünüyorum..

Ya acikcasi bana suan psikojik destek verin
ee abla ne diyelim
burdan kocana küfretmemiz bir işe yaramaz, ya da sana geçmiş olsun demek.

bir insanın kendine yaptığını başkası yapmaz derler ya hakikaten doğru

darp raporu alın bir köşede dursun o zaman adam korkar bir daha el kaldırmaya çekinir boşanmak istemiyorsanız.caydırıcı olur alın mutlaka o yüzden ailenız arkanızdaysa onlardan bırıyle gıdıp alın hatta

Ilk siddet mi ufak bi cocugunuz var gordumu olanlari elin adamina acimayin yasadiginizi siz yasiyorsunuz babanizi onu bunu degil kendinizi dusunun size yasattigi korkuyu hep yasiyacaksiniz sakladiginiz fotolari bi baskasi yapti kendi yapti vs de diyebilir

Allah yardımcın olsun. Lütfen Eşiniz öfke kontrolü tedavisi görsün. Mıraliniz bozuk. Boşanmayacaksınız. Muhtemel kavga sırası gereksiz laflar söylediniz. Bende de suç vardı diye düşünüyorsunuz. Kavgada hep iki tarafta hatalıdır. Fakat şiddet kimse kimseye uygulamamalı. Size polis rapor defalarca yazılmış. Dikkate almıyorsunuz. Nasıl teselli edeyim bilemedim.

Aman allahım inanamıyorum lütfen hemen gidip darp raporu alın! Lütfen bunu yapandan şikayetçi olun... elleri kırılsın ınsallah hayvan demek hayvana hakaret olur.. adamım diye ortada gezen yüzüne tükürmek lazım

Ya acikcasi bana suan psikojik destek verin
Fondoten falan sür kapanır görünmez
Kocan o senin ,ne demişler sortından sopayı karnından sıpayı eksik etmiycen

Bu mu yani
Bu tarz seyler mi duymak istiyosun anlamadım ki
Git bi darp raporu al kocanın vurdugu o gözünü sewdigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…