- 15 Ekim 2016
- 22.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.845
- 598
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
diğer inflamesle karıştırıyor olabilir misiniz ? eşimle kavga ettik diye konusu var ağustos ayında.Evli değildi
Boşanmıştı
Eski eşi de kalender biriydi hatırladığım kadarıyla
Öyle kadına vuracak cinse pek benzemiyordu
Evli değildi
Boşanmıştı
Eski eşi de kalender biriydi hatırladığım kadarıyla
Öyle kadına vuracak cinse pek benzemiyordu
Ailem ogullari gibi sever aklimi yidircem
Evetdiğer inflamesle karıştırıyor olabilir misiniz ? eşimle kavga ettik diye konusu var ağustos ayında.
konu sahibi darp raporu aldınız mı
Evdeyim
ben yaşamadım ama burda oha amanın tarzı yorumlara kızdım kadın şokta belli ki uzgun eşi yapmış ne zaman yapmış sebebını bılmıyoruz .darp raporu mutlaka almalı haklısınız ama bazı üyeler sanki toplumumuzda sıklıkla yaşanan olaylar değilmiş gibi konu sahıplerıne aşırı yuklenıyorlar yok hemen evi terket boşan şu bu yazıyorlar şartlarını bılmeden konuları tam okumadan.umarım çaresiz değildir bu üye ve bu duruma sessiz kalmazHemen darp raporu alın. Allah kahretsin bunu yapanı
Şu anki halinizi görseler emin olun sevmezlerAilem ogullari gibi sever aklimi yidircem
Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesinben yaşamadım ama burda oha amanın tarzı yorumlara kızdım kadın şokta belli ki uzgun eşi yapmış ne zaman yapmış sebebını bılmıyoruz .darp raporu mutlaka almalı haklısınız ama bazı üyeler sanki toplumumuzda sıklıkla yaşanan olaylar değilmiş gibi konu sahıplerıne aşırı yuklenıyorlar yok hemen evi terket boşan şu bu yazıyorlar şartlarını bılmeden konuları tam okumadan.umarım çaresiz değildir bu üye ve bu duruma sessiz kalmaz
Ailem ogullari gibi sever aklimi yidircem
Burnundan fitil fitil getirmek?Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?