- Konu Sahibi dertlisezen
-
canım benim seni çok çok iyi anlıyorum. benzer bir durumu hatta daha kötüsünü yaşadım. tesellisi çok zor durumunun..sadece bir şey söylemek istiyorum, eşine şans vermeyi seçmek yada işi noktalamak tamamen senin kararın olsun. ne hissediyorsan onu yap. kalıp katlanması ömür boyu eziyet , bebişle gitmesi ayrı bir dert.. afedersin "iki ucu b.klu değnek"....
güveni kaybetmek belki bir saniye ama geri kazanmak bir ömre sığmaz.... senin de eşine güvenin kaybolmuş.. bundan sonra onunla kalmak hep şüphelerle yaşamak demek.. çünkü ben öyle yaşıyorum 3 aydır.. kendini affettirmek için ne yaparsa yapsın bir yanım asla affedemiyor.. kırılan gururum tamir olmuyor. biliyorum asla da tamir olmayacak ama benim de 3.5 aylık bebeğim var.. ona son bir şans verdim ama ben bende değilim kendime gelemiyorum ne yapsam, hala psikolojimi toparlayabilmiş değilim.. ayrıl diyorlar ya biliyormusun ayrılmak en kolayı.. ayrılığın çilesi en fazla bir iki yıl sürer. sonra hayat yoluna girer ama kalmak daha zor.. kaldığında ömür boyu taşıyacağın bir sızı olacak kalbinde... yani benim hissettiklerim böyle.. kalacaksan güçlü olmalısın.
Sevgılı zederdı,
öncelıkle allah yardımcın olsun dıyorum
bunları yaparken o ufacık guzel melek hıc mı aklına gelmedı acaba?
Tamam hamılelık,dogum,dogumdan sonrakı lohusalık derken bızler bır evrım degıstırıyoruz ama sonucat herseyı tek basımıza yapmıyoruz kı bız kadınlar.....her seyın zevkı oldugu kadar zor taraflarıda var ama evlılık zor olanı mutlulıga kolaya cevırmek degılmıdır?
Allah akıl versın esıne dıyorum.....sakınce düşün hatta konus kacmasın konusmaktan ,kesın tavrını da koy.....ınan hakkında hayırlısı ne ıse o olacaktır ama sen kendını yıpratma lutfen kolay olmadıgını bılıyorum ama bebegın ıcın buna mecbursun canım anlatsın neden yapmıs derdı neymıs sonra gorsun asıl mutluluk nerdeymıs ve nasıl kaybedılırmıs*o daha cok bılgısayar basında vakıt gecırır...ama gunun bırınde ıssız adam gıbı kalır tek basına....allah yardımcın olsun......
canım benim cok zor durumdasın anlıyorum ama olayın sıcaklıgıyla ani karar alma sonuna kadar haklısın ama bebek var ıste kac yıllık evlısın?
insan ister istemez üzülüyor bu durumlara ömrünü paylasmak icin evleniyorsun hayat arkadasim diyorsun sonra hayat arkadasi dedigin nefsine yenik düsüyor baska kadin pesinde mademki eski sevgilisini unutamadi neden evlendi ki seninle gercekten üzücüfakat ortada bir cocuk var oturup sakin bir sekilde konusun bir ortak cözüm bulmaya calisin bence cünkü arada bulusma felan olmadi sanirim diger kadinla sadece netden konusmus herhalde ve böyle ucuz kadinlar icinde yuvani yikma bence ama tavrini ortaya koy ki tekrarlanmasin insaALLAH ha birde facebookunu sildir ona birda yeni birtanede acmasin
bundan sana hayır gelmez bacım bu saatten sonra evlilikten korkuyormuş zaten evlisin içki içen kadınları severmiş heyy allahım ya millet doğru kadın peşinde buda orda burda gezen gününü gün eden kadın peşinde dahası varda burda diyemiyorum cnm Allah ıslah etsin kendine fırsat yaratıyor cnm biriyle bi görüşsün affetmicek yani o durumda yaa ben bu admları anlayamıyorum evde gül gibi karın var elin sürtüğünle ne işin var mecare heyecan arıyo bunlar
elektrikli sandalyeye oturtup vercen elektirğio kadar sinirlendim şuanda bide biz söz vardır akılsız başın derdini ayaklar çeker oda çok dolanır bu kafayla aslında evliliğe hazır değilmiş gözü dışarda kalmış ve yaşayamadıklarını yaşıyo yanlış yapıyo ama ona göre doğru sen tavrını koy öyle sıradan basit sanmasın seni
bu sohbet geçmişini nasıl buluyosunuz banada söyleyin lütfen
Türkiye'de kız olmanın zorluğuna da dokunmuş muhabbet arasında, güler misin ağlar mısın..
Sosyal soruna parmak basmak bahane , gece kızı dışarıda götürmeyi planlamak şahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?