belki de face de öylesine geyik yapmış işin bu boyuta varacağını düşünmemiş. erkekler çok salak oluyo malesef etrafıma hava atıcam diye saçma saçma konuşuyor bazıları. o da bence o kıza ben önemsemiyorm böyle şeyleri biri gelir biri gider havası vermeye çalışmış çok da ciddi konuşmamış. bi arkadaşım vardı böyle yapardı. kız arkadaşının evlilik istediğini biliyodu ama biz sorunca yok ya ne evlenicem vakit geçiriyoz işte falan diyordu :) sonra bir gün niye böyle diyosun dediğimde ben böyle umursamaz davranmazsam o beni bırakır demişti...Kızlar dünden bu yana gelişmeler oldu,arkadaş dun kapımda bıttı,elinde çıcekle,ben kabul etmedım çiçeği,sonra kendınce açıklamalar yaptı,geyık muhabbetı yaptıgını,öncesınde baska geyıkler yaptıklarını yazının basında,dınlemek ıstemedım,kapattım kapıyı.annem vardı evde.sonra arayıp durdu bes dakıka aşağı gel dıye.en sonunda indim,yuzuk almış meğer,ikna edip yemek de verecekmıs yüzüğü,evlenme teklıf ettı netıcede,bende dedım ki daha uzun ılskılerın olmus,heba etme yüzüğü,uzunluk durumuna göre teklıf etmeye basladı,sıra banka gelirse tekrar konuşuruz dedım,gerı eve cıktım,ama yuzuk çok guzeldııııı
neyse zaten 1 sene içinde evlendiler :) benden çok daha hızlı yani