- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.169
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de şimdi gittiği kurs evımın sokagında,kac gundur yarım saat erken çıkıp bı saat gec gelıyorum eve,aman haftaya bıtsın de kursu sabah uykuma doyayım,nalet görsün o zeka yoksunu adamın yuzunu,kendı salak,mesajı daha salakBen böyle güçlü kadınlara bayılıyorum vallahi, süpppersin :)
Mesaj fln sakın yazma, çok gevşek bi mesaj bu. Engellemişsin zaten arayamaz, ararsa bi süre sonra aç derdim, ben merak ederdim çünkü ne zırvalıyacak diye:)
Çok istiyorsa gelsin, konuşsun madem.
Aman hemsire,anlattıkların karsındakının anlayabıldıgı kadar,o kapasıtede bırı o mesajları yazar mıydı?kendımı yıprattıgımla kalıcamYa canım eninde sonunda konuş bence ayrılsanda içindekileri söyle kurtul bak uykun gitmiş 5 de uyanıksın şimdi içten içe tutuyorsun kendini ama bir süre sonra iyice koyverirsin üzülürsün bırak acını sinirini şimdi yaşa sonra önüne bak
Evet haklısında 1,5 yıllık bez bebeğini kaybetse insan üzülür elde olmayan üzüntü bunlar ben senin şuan bu üzüntüyü geçiştirdiğini düşünüyorum ilerde daha çok üzülürsünAman hemsire,anlattıkların karsındakının anlayabıldıgı kadar,o kapasıtede bırı o mesajları yazar mıydı?kendımı yıprattıgımla kalıcam
Aramadım kızlar,arayıp da ıyıce totosunumu kaldırıcam... Şöyle bı sene gecsın msj atıcam : nasılsın canım öldün inşallah?
Aramadım kızlar,arayıp da ıyıce totosunumu kaldırıcam... Şöyle bı sene gecsın msj atıcam : nasılsın canım öldün inşallah?
Muhtemelen ya sılmeyı unuttu ya da mesajlara bakmayacağımı düşündü ,normalde ıncelemem çunku bılır ama ben unuttuğunu dusunuyorum ,zaten yazının devamında bır gun sen ben ablan ıcelım demıs kadın ,bu da olur demısgarip olan şey saklama geregı duymamıs
bu kısma takıldım ben.
burcu ne beyfendinin?Muhtemelen ya sılmeyı unuttu ya da mesajlara bakmayacağımı düşündü ,normalde ıncelemem çunku bılır ama ben unuttuğunu dusunuyorum ,zaten yazının devamında bır gun sen ben ablan ıcelım demıs kadın ,bu da olur demıs
Koç burcuburcu ne beyfendinin?
Hımm ilginç bir gelişme. Yelkenler suya iniyor sanırım.Kızlar dünden bu yana gelişmeler oldu,arkadaş dun kapımda bıttı,elinde çıcekle,ben kabul etmedım çiçeği,sonra kendınce açıklamalar yaptı,geyık muhabbetı yaptıgını,öncesınde baska geyıkler yaptıklarını yazının basında,dınlemek ıstemedım,kapattım kapıyı.annem vardı evde.sonra arayıp durdu bes dakıka aşağı gel dıye.en sonunda indim,yuzuk almış meğer,ikna edip yemek de verecekmıs yüzüğü,evlenme teklıf ettı netıcede,bende dedım ki daha uzun ılskılerın olmus,heba etme yüzüğü,uzunluk durumuna göre teklıf etmeye basladı,sıra banka gelirse tekrar konuşuruz dedım,gerı eve cıktım,ama yuzuk çok guzeldııııı
Evet evet,ılk defa onu bu kadar tedırgın gordum,nerdeyse ağlayacaktı,demek ki nseymiş kzlar,kendımızı ezdırmez,her denılene he demez,güçlü ve umursamaz bır ımaj cızersek kuyruklarını kıstırıp gerı dönuyolar.Hımm ilginç bir gelişme. Yelkenler suya iniyor sanırım.
Peki ya şimdi ne olacakEvet evet,ılk defa onu bu kadar tedırgın gordum,nerdeyse ağlayacaktı,demek ki nseymiş kzlar,kendımızı ezdırmez,her denılene he demez,güçlü ve umursamaz bır ımaj cızersek kuyruklarını kıstırıp gerı dönuyolar.