• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Kızlar bugun erken yattım,şimdi uyandım bır baktım aksam onda mesaj atmış beyefendı,tum bunlar face yazışması ıcınmı? Diye...ıcımden onu sımdı arayıp ağzıma gelenı saymak gelıyor,zor tutuyorum kendımı,dalga geçer gıbı mesaj atmış,bu zamana kadar sessızdı,şimdi bende suskundum,yazarsam ararsam ıyıce kendını bısey sanacak,gece gece kufrettırecek ya

Kızlar bugun erken yattım,şimdi uyandım bır baktım aksam onda mesaj atmış beyefendı,tum bunlar face yazışması ıcınmı? Diye...ıcımden onu sımdı arayıp ağzıma gelenı saymak gelıyor,zor tutuyorum kendımı,dalga geçer gıbı mesaj atmış,bu zamana kadar sessızdı,şimdi bende suskundum,yazarsam ararsam ıyıce kendını bısey sanacak,gece gece kufrettırecek ya

Bi dinleyin bakalım ne cevap verecek

bu zamana kadar çok olgun davranmışsın bravo.şu saatten sonra ne dese inanma.maskesi düşmüş beyefendinin."Ben ciddi bi sey dusunmuyorum Ayrica daha uzunlarida olmustu Sen denk gelmemişsin" sözü benim bile çok zoruma gitti ki sen neler hissettin kim bilir.bence Allahın sevgili kulusun ki o mesajları gördün.asla konuşmasına izin verme.bırak ne diyecekse içinde patlasın.

bu zamana kadar çok olgun davranmışsın bravo.şu saatten sonra ne dese inanma.maskesi düşmüş beyefendinin."Ben ciddi bi sey dusunmuyorum Ayrica daha uzunlarida olmustu Sen denk gelmemişsin" sözü benim bile çok zoruma gitti ki sen neler hissettin kim bilir.bence Allahın sevgili kulusun ki o mesajları gördün.asla konuşmasına izin verme.bırak ne diyecekse içinde patlasın.

:KK70::KK70:
Erkeklere ölüm diyesim geldi
Çok gaddar gördüm kendimi sabahın 5.nde

Dıyorum ıste aramamam lazım,patlasın ıcınde,uc gun sonra saçma sapan bır mesaj,abuk sabuk bı adammış,arasam ne desem de bı yerlerı kalkacak,ama hakaretı hakettı

Daha ilişkinin başında sahip çıkamıyor demi sonu nolacak?
Hep söylüyorum bi insanın yüzüne nasılsın, izine de öyle ol. :63:

:KK12: Cok yanlış çok
Aynen aynen,şimdi zarf atıyo aklı sıra,arayıp sayınca ya aslında zaten yurumuyodu vs dıcek,maksat egosu kurtulacak,ben cevap vermedım ya ılk gun aramalarına,rahatlıcak aklı sıra

Aynen aynen,şimdi zarf atıyo aklı sıra,arayıp sayınca ya aslında zaten yurumuyodu vs dıcek,maksat egosu kurtulacak,ben cevap vermedım ya ılk gun aramalarına,rahatlıcak aklı sıra
aynen canım..üste çıkmaya çalışacak.terk edilmedim ettim misali ;) bence sen çooook şanslısın bu adamın yüzünü gördün.o kadınla konuşurken seni öyle bi pozisyona getirmişki sanki gönül eğlendiriyor!!sinir oldum ya

Hımmm tabi siz tanıyorsunuz madem öyle hiç gerek yok
Taviz vermeyin efendim
Çayımızi demleyelim ayaklarımizi uzatalim
Ne istediğimizi biliyoruz demi:KK66:
:D

Derin derın nefes alıyorum şu an,abuk subuk ınsanlara prim vermeye gerek yok dimi?

Sakinleştım hemşire,bır komedı fılmı açıp ızleyeyım,kahvemı aldım sımdı
Ya canım eninde sonunda konuş bence ayrılsanda içindekileri söyle kurtul bak uykun gitmiş 5 de uyanıksın şimdi içten içe tutuyorsun kendini ama bir süre sonra iyice koyverirsin üzülürsün bırak acını sinirini şimdi yaşa sonra önüne bak

Bence biraz fazla tepki vermissiniz. Bazi insanlar baska insanlara sevgisini belli etmeyi sevmezler. Nazardan korkanlar iliskilerini kotu bile anlatir goz dgmesin diye

Yargisiz infazinizi dogru bulmadim. Ama karar sizin iliski szin.

Back
X