- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 31
-
- Konu Sahibi Hayatmavisi
Kesinlikle inanın hen de böyle düşünüyorum gerçekten yok şuan yazdı yine bana sen hayatımın aşkısın vs vs yazıyor şuan bana neler yazıyor dedim yok istemiyorum diyorum, yalan söylemeyecektin dedimGecenin o vaktinde ani plan mi olur hastalanip acile gider gibi acilen mekana gidip eglenmemiz mi geldi demisler. Demekki seninki yalan soylemeyen degil yalanlarini iyi saklayan biriymis. Kizla ilgili senaryoya da inanmadim. Kiz baska erkekten hoslansa ona yakin otururdu onla temas kurmaya calisirdi. Rahat tipin teki. Erkekler de bayilir zaten.
Valla aramadı sesimi duymaya gözü yemiyor galiba.... Mesaj atıyor baya uzun uzun yazılar yazıyor şuan. Benden daha iyisini bulursun umarımlı yazılar. İyi ki hayatıma girdin seni çok sevdim diyor. Uzun uzun yazılar ......bitti dediniz o ne dedi sadece pismanimmi dedi...arayip sormadi mi ...
Engelle bence.Valla aramadı sesimi duymaya gözü yemiyor galiba.... Mesaj atıyor baya uzun uzun yazılar yazıyor şuan. Benden daha iyisini bulursun umarımlı yazılar. İyi ki hayatıma girdin seni çok sevdim diyor. Uzun uzun yazılar ......
O simdi kendini affettirmek icin yalanlar uyduracaktir. Sakin inanmayin. Hadi cikti diyelim erkek arkadaslariyla tamam da kizlar neyin neyi ustelik elinide omuzuna atmis. Sakin affetmeyin!!!Merhabalar. Şuan gerçekten inanılmaz içim yanıyor. 2 senelik çok güzel bir ilişkim vardı ancak dün gece bana söylediği bir yalanı yakaladım. Ciddiyim inanın bana, yalan söylemezdi. Gerçekten kimseye güvenmeyen ben onun yalan söylemeyeceğine inandım hep. Ancak dün bana işten çıkıp eve gittiğini söyledi. Gece 1 olduğu vakit ise arasana dedim, yok cevap yok 1 dk önce normal bir şekilde konuşuyorduk herşey çok çok iyiydi. Baktım aramıyor, yani içime inanılmaz kurt düştü. Saat 2 oldu hala uyuyamıyodum ben. Sonra işte rastgele bir arkadaşının fotoğrafını gördüm baktım alkol masası benimkinin yanında bir kız var, elini benimkinin omzuna atmış vs. Resmen başımdan kaynar sular döküldü . Hemen bu ne diye mesaj attım, aradım, gördü etti ama bana yazmadı, saat 3 te yazabildi iişte, yok aniden plan yapılmış benden çekinmiş izin vermeyeceğimi söylemiş ondan fazla durmamış güya ama durduğuna eminim, 3 te bana yazdığına göre. Herneyse sabah yine yazdı bana bitti mi ben yanlış birşey yapmadım gibi.... Bitti dedim. Normalde her kavga da alttan alırdım, ama bitti dedim bu sefer kesin. Çünkü bu bambaşka bir olay, gerçekten kızlar bunu ondan beklemezdim. Yani ciddiyim tanısanız yapmaz dersiniz. Herneyse güya o kız da iş arkadaşının hoşlandığı biriymiş bu arada o çocukta masada yani kızın o çocuğun yanında olması gerekmez mi? hadi kızı da geçtim, bana eve gittim diyip başka yere gitti. Bu arada ben sıkan bir insan değilimdir, alkole kızan bir insan da değilimdir. Ben de çalışıyorum ve benim de böyle ortamlarda bulunduğum Zaman'lar oluyor. Bana gerçekten neden böyle bir yalan söylediğini aklım almıyor, ve o kızla ne ara samimi olmuşlar da kız elini atıp kafasını yaslayarak poz vermiş? Kızlar gerçekten içim aşırı kötü. Sizce iyi birşey mi yaptım? Ayrılarak doğru kararı vermiş miyim? Çünkü devam edersem sağlıklı bir ilişki olmayacağı kanısına vardım, güvensizlik çok kötü birşey. ( ekleme: kızın yanında bu arada başka bir erkek daha var ona da elini atmış falan filan, ama kızın flörtleştiği karşıda oturuyor) oh at kızım elini kolunu onun bunun sevgilisine !
Valla aramadı sesimi duymaya gözü yemiyor galiba.... Mesaj atıyor baya uzun uzun yazılar yazıyor şuan. Benden daha iyisini bulursun umarımlı yazılar. İyi ki hayatıma girdin seni çok sevdim diyor. Uzun uzun yazılar ......
Yok şuan bitti konuşma, daha rahatsız etmeyeceğini falan söyledi Allah'a emanet ol falan filan daha konuşmuyoruz.sen hala konusuyormusun onla ? onun seni kandirma umudu devam ediyor farkindamisin? ben olsam engellerim sende gecerli birsey duymak istiyorsun ama yapack birsey yok...bir hatayi 1 kere affedersen 2 ncide nasil olsa barisir der
Her zaman bana karşı ilgiliydi valla o yüzden şoktayım ya sanırım bu kadar dün gece de her zamanki gibiydi aynıydı yanidun sabah bunlari soyluyormuydu yoksa ilgisizmiydi
Yok şuan bitti konuşma, daha rahatsız etmeyeceğini falan söyledi Allah'a emanet ol falan filan daha konuşmuyoruz.
Tek bir kız o kadar erkeğin içinde ve de içkili ortam ne işi var hadi var diyelim bu ne samimiyet? Ortam da kız olmasa masum bir şekilde erkek erkeğe kafa dağıtmak istemişler derim de masumane bişey bulamıyorum kendi eşimi sevgiliyken düşündüm de o ortamda hemde tlfnlarımı açmayacak bende ayrılırdım valla.Merhabalar. Şuan gerçekten inanılmaz içim yanıyor. 2 senelik çok güzel bir ilişkim vardı ancak dün gece bana söylediği bir yalanı yakaladım. Ciddiyim inanın bana, yalan söylemezdi. Gerçekten kimseye güvenmeyen ben onun yalan söylemeyeceğine inandım hep. Ancak dün bana işten çıkıp eve gittiğini söyledi. Gece 1 olduğu vakit ise arasana dedim, yok cevap yok 1 dk önce normal bir şekilde konuşuyorduk herşey çok çok iyiydi. Baktım aramıyor, yani içime inanılmaz kurt düştü. Saat 2 oldu hala uyuyamıyodum ben. Sonra işte rastgele bir arkadaşının fotoğrafını gördüm baktım alkol masası benimkinin yanında bir kız var, elini benimkinin omzuna atmış vs. Resmen başımdan kaynar sular döküldü . Hemen bu ne diye mesaj attım, aradım, gördü etti ama bana yazmadı, saat 3 te yazabildi iişte, yok aniden plan yapılmış benden çekinmiş izin vermeyeceğimi söylemiş ondan fazla durmamış güya ama durduğuna eminim, 3 te bana yazdığına göre. Herneyse sabah yine yazdı bana bitti mi ben yanlış birşey yapmadım gibi.... Bitti dedim. Normalde her kavga da alttan alırdım, ama bitti dedim bu sefer kesin. Çünkü bu bambaşka bir olay, gerçekten kızlar bunu ondan beklemezdim. Yani ciddiyim tanısanız yapmaz dersiniz. Herneyse güya o kız da iş arkadaşının hoşlandığı biriymiş bu arada o çocukta masada yani kızın o çocuğun yanında olması gerekmez mi? hadi kızı da geçtim, bana eve gittim diyip başka yere gitti. Bu arada ben sıkan bir insan değilimdir, alkole kızan bir insan da değilimdir. Ben de çalışıyorum ve benim de böyle ortamlarda bulunduğum Zaman'lar oluyor. Bana gerçekten neden böyle bir yalan söylediğini aklım almıyor, ve o kızla ne ara samimi olmuşlar da kız elini atıp kafasını yaslayarak poz vermiş? Kızlar gerçekten içim aşırı kötü. Sizce iyi birşey mi yaptım? Ayrılarak doğru kararı vermiş miyim? Çünkü devam edersem sağlıklı bir ilişki olmayacağı kanısına vardım, güvensizlik çok kötü birşey. ( ekleme: kızın yanında bu arada başka bir erkek daha var ona da elini atmış falan filan, ama kızın flörtleştiği karşıda oturuyor) oh at kızım elini kolunu onun bunun sevgilisine !