Şoktayım, Ayrıldık! Yalanlar! Lütfen yorumlarınızı yazın.

Siz de alkol alıp kafanızı başka bir erkeğin omuzuna yaslayıp poz veriyorsanız fotoğraf normal
Ama erkeklerle böyle samimi pozlar vermiyorsanız erkeğinde eli sağınızda solunuzda olmuyorsa doğru karar vermişsiniz
Yok öyle poz vermedim 2 sene içinde kendisi aşırı kıskanç biri çünkü:)

Aynı şeyi yaşadım. Kuzenimin sevgilisi dedi. Meğer aldatılıyormuşum. Ama tabi ki illa böyle olacak diye bir şey yok. İyice emin olmadan hareket etme.

Kesinlikle haklısınız, adam gibi söyleyip gitseydi ne var bunda derdim ama resmen söylemeyerek o saate kadar mesajlaşıp sonra siz mevzuyu anlayınca cevap vermemesi resmen salak yerine koymak.
Bu hareketi 1 kere yapan 2. kez yine yapar.

Ayrilarak iyi yapmissin. Surekli kendini yer bitirdin yanlis bir sey yapti mi diye. Yapmasa bile bir ispati yok maalesef. Soyledigi yalan her seyi mahvetmis.

2 sene boyunca o kadar güzel şeyler yaşadık ki şuan gözümün önünde o fotoğraf var sadece. Yüzündeki tebessüm var, mutluymuş, biliyor musun bugun de bizim eve davetliydi annemle plan yapıyorduk ne yemeği hapsak falan diye:)
yasadigin hayal kirikligini anliyorum. Hem de cok iyi. Ama yaptigin fedakarliga degmiyor iste. Üzülme diyemem elbette üzüleceksin ama umursama onu. Net olduğunu görsün. Biz kizlar hep net olmadigimiz icin kaybediyoruz. Hep bi acik kapi birakarak..

Aynı şeyi yaşadım. Kuzenimin sevgilisi dedi. Meğer aldatılıyormuşum. Ama tabi ki illa böyle olacak diye bir şey yok. İyice emin olmadan hareket etme.
Yok aldattığını düşünmüyorum zaten, ama orada ordaki samimiyet ne bu Ağrı'ma gitti fotoğraf için bile olsa o samimiyet nereden geliyor? Arkadaşı olsa zaten bilirim, ve Ağrıma giden şey benim bana yalan söylemesi

Kesinlikle haklısınız, adam gibi söyleyip gitseydi ne var bunda derdim ama resmen söylemeyerek o saate kadar mesajlaşıp sonra siz mevzuyu anlayınca cevap vermemesi resmen salak yerine koymak.
Bu hareketi 1 kere yapan 2. kez yine yapar.
Kesinlikle evet diyorum ya zaten mesajlaştı o saate kadar ben beni ara dedim daha ses yok 1 saat sonrada o fotoğrafı gördüm...

yasadigin hayal kirikligini anliyorum. Hem de cok iyi. Ama yaptigin fedakarliga degmiyor iste. Üzülme diyemem elbette üzüleceksin ama umursama onu. Net olduğunu görsün. Biz kizlar hep net olmadigimiz icin kaybediyoruz. Hep bi acik kapi birakarak..
Çok haklısınız gerçekten öyle net olmak lazım

Hala ayrılmayalim falan diye mesaj atmadı mi ? Pişmanlık belirtisi yok mu yani ?

Kesinlikle evet diyorum ya zaten mesajlaştı o saate kadar ben beni ara dedim daha ses yok 1 saat sonrada o fotoğrafı gördüm...
Sizi takdir ettim ama herkes yapamaz hemen karar vermeyi. Kararınızdanda dönmemenizi tavsiye ederim evet seviyorsunuz zor olacak ama daha şimdiden böyle önemli bi yalanı söyleyen biriyle daha zor olacaktır.
Çok ölüp bitiyorum da derseniz inanılmaz derecede burnu sürtmesi lazım, öyle böyle değil ama yoksa ikinci kez kesinlikle yapacaktır

Sizi takdir ettim ama herkes yapamaz hemen karar vermeyi. Kararınızdanda dönmemenizi tavsiye ederim evet seviyorsunuz zor olacak ama daha şimdiden böyle önemli bi yalanı söyleyen biriyle daha zor olacaktır.
Çok ölüp bitiyorum da derseniz inanılmaz derecede burnu sürtmesi lazım, öyle böyle değil ama yoksa ikinci kez kesinlikle yapacaktır
Ciddiyim yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki affedemeyecek kadar büyük

Gecenin o vaktinde ani plan mi olur hastalanip acile gider gibi acilen mekana gidip eglenmemiz mi geldi demisler. Demekki seninki yalan soylemeyen degil yalanlarini iyi saklayan biriymis. Kizla ilgili senaryoya da inanmadim. Kiz baska erkekten hoslansa ona yakin otururdu onla temas kurmaya calisirdi. Rahat tipin teki. Erkekler de bayilir zaten.

X