Şoktayım, Ayrıldık! Yalanlar! Lütfen yorumlarınızı yazın.

bu erkekler biz kızları neden aptal zannediyor. yahu bunlar standart yalanlar, aniden oldu, kızarsın diye söylemedim, o kız benim arkadaşımın sevdiği kız aralarını yapıyordum, bak bizi yatakta basmış olabilirsin ama yanlış anlama biz 238293472 yıldır kankayız, yaz kızım 20 torba çimento ... bay geldi ya

Acım
Sadece gerçekten şuan o kadar içim acıyor ki
acımasın sonuçta evli değilsin çocuğun yok ve böyle pislik bir herifi şuan tanıdın emin ol ki eşimi bende o vakitte tanıyıp o zaman ayrılmayı çok isterdim ama şuan evliyim ve çocuğum var işim çok çok çok daha zor ve ne kadar ayrılsam da aramızda bağ olan çocuğumuz için illa ki görücem duyucam böyle düşün ferahla o seni kaybetti

Kız fotograf karesinde cikabilmek için onun omzuna mi yatmis yani :))) külliyen yalan. Atılır da bu kadar mı desteksiz atılır. Bildigin alem yapmışlar.

Ayrılmakla en doğru karari vermissiniz. Size saygisi olmayan biriyle bu iliski bir yerde kopardi zaten. Allahin sevgili kuluymussunuz ki yol yakinken görmüşsünüz gercek yüzünü.

Gerçekten hayatımda ilk kez birşey doğru diye düşünüyordum, galiba doğru diye birşey yok.

Yalanini yakaladiysan boşver gitsin canim bende aldatıldım hemde gözümün içine baka baka ve kanserken daha 1 ay oldu benimde sorup sorgulamama rağmen yok öyle bişey asla hissetmiyorumlar falanlar....sonuç şu an sevgililer şunu diyeyim içim alev alev yanıyor ama sabır Rabbim layigini versin her kim haksız yere aldatip yalan söylüyorsa

Yok güvenemem, zaten kendisine de güvenmem aylar aldı biliyor, çünkü güven problemim ondan önce vardı. Oh valla gelen kırıyor giden kırıyor, biz de safız zararımız olmuyor kimseye

2 sene boyunca o kadar güzel şeyler yaşadık ki şuan gözümün önünde o fotoğraf var sadece. Yüzündeki tebessüm var, mutluymuş, biliyor musun bugun de bizim eve davetliydi annemle plan yapıyorduk ne yemeği hapsak falan diye:)

Ah ya, umarım iyi insanlar gerçekten bir yerlerde vardır. Olmasa da olmasın, ben iyiyim. Çok geçmiş olsun sana da Allahım birdaha yaşatmasın

Amaç başka çünkü.
O nedenle sana söylemedi.
Şanslısın ki o fotoya rastladın.
Bir daha dönme.

Gerçekten hayatımda ilk kez birşey doğru diye düşünüyordum, galiba doğru diye birşey yok.
'Doğru' olan birçok şey var. Örneğin; bu insanı hayatınızdan def etmek çok doğru bir şey.

Doğruya denk geldiğinizde, tüm bu yanlışların hiçbir geçerliliği olmayacak. Sağlıcakla kalın

Hiç sorma.... ben 2 senedir ne yalan söyledim, ne de sevmeyeceği şeyi yaptım. Empati yaptım hep o yapsa hoşuma gider mi siye sevgili oldum. Kendini bilmek, karşındakini anlamak böyle birşey sanırım. Ama işte görüyoruz ki sonuç bu

Siz de alkol alıp kafanızı başka bir erkeğin omuzuna yaslayıp poz veriyorsanız fotoğraf normal
Ama erkeklerle böyle samimi pozlar vermiyorsanız erkeğinde eli sağınızda solunuzda olmuyorsa doğru karar vermişsiniz

Düpedüz aldatmis bunun bahanesi mi olur. Seni hic onemsememis demek ki saat 3e kadar izahat verme lutfunda bile bulunmamis ya da cok meşguldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…