- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
-
- Konu Sahibi Hayatmavisi
Ben ona haber verdiğime rağmen bana kızan biri kendisi:) yani üstelik kız arkadaşlarımla olduğum Zaman'larda bile demek ki etrafta sakınmasının bir sebebi barmış E kişi kendinden bilir hesabı galibaAklıma Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'nun seneler öncesinde yaşadığı olay geldi
Konu sahibi; ben de olsam kaldıramazdım, bitirirdim emin olun.
Sen aynı saatte, onu kandırarak aynı görüntüyle karşısına çıksan ne tepki verirdi acaba?
Yok yok kız sadece fotoğrafta çıkmak için o tarafa geçmiş, ya bu doğrudur. Ama o samimiyet bereden geliyor? Normal dursaymış kız? Yani bu samimiyeti ona veren benimki demek ki....O bianlık planlar için tekefona bakılıyor ama sevgili arayınca, kızın kanatlarının altından ayrılıpta telefona bakamıyor. Yeni ilişki olsa anlarım, uyuşmamışsınız zaten ayrılacakmış derim.
2 yılınız baya yalan dolanla geçmiş demek ki.
Başka problemlerde vardı açıkcası ama beraber halledilebilir problemlerdi onlar. Benim inancım hep vardı ilişkimize ama yalan gerçekten feci birşey.Eğer geri dönerseniz kendinizi değersiz hale getirirsiniz. Güven problemimiz zaten karaktersiz insanların sonucu.
Takdir ettim sizi direk ayrıldığınız için. Evli değilsiniz 2 yıllık bir ilişkiniz var daha birbirinizi tam tanımıyorsunuz bile.
Ben de çok güveniyordum eşime, yalan ve o yanyana düşünemiyordum. Ama gözümün içine baka baka yalan söyledi. Ben evliyim, yalanı başka kadın vs ile ilgili olmadığı için sineye çektim. Ama senin için isabetli olan yolları ayırmak diye düşünüyorum. Her şey gönlünce olsun.İnanın hep korktuğum şey yalan söylemeydi, o yüzden ona karşı hep açık oldum oda bana oldu inanıyorum ama dün geceye kadar işte.
Yalana gerek yoktu o konuda işte.Hayır yani kizacaksiniz diye söylemiyor,biliyorsa kizacaginiz davranışta bulunmasınYaaaa inanın size o fotoğraf temiz bir niyetle çekildiyse bile hiç hoş bir görüntü yoktu, gerçekten bana arkadaşlarımla aniden plan yapmışlar takılcaz deseydi en fazla iki trip yapar tamam derdim, ben ahkam kesen biri değilim çünkü.
Sadece gerçekten şuan o kadar içim acıyor kiAmannn amaaannnn Allah’ın sevgili kulusun görmüşsün sakın sakın sakın ona bir daha bir kelimeyi dahi layık görme sakın
Teşekkür ederim umarım herşey daha iyi olurBen de çok güveniyordum eşime, yalan ve o yanyana düşünemiyordum. Ama gözümün içine baka baka yalan söyledi. Ben evliyim, yalanı başka kadın vs ile ilgili olmadığı için sineye çektim. Ama senin için isabetli olan yolları ayırmak diye düşünüyorum. Her şey gönlünce olsun.
Evet ve inanır mısınız fazla üzerinde durmadı yani ne bileyim ne aradı ne ayrılma saçmalama çok pişmanım Dedi. Yaptığını kabullendi ve ayrıldık çok tuhaf ya içim çok acıyor. Sadece gerçekten ne Zaman geçer bilmiyorumYa nasıl büyük bir hayal kırıklığına uğradığını düşünmek bile istemiyorum. Çok kötü bir durum gerçekten. Başıma gelse ben de ayrılırdım. Doğru olanı yapmışsın. Fark etmediğin başka şeyler de yapmıştır. Demek ki hep yalan söylüyor diye düşünürdüm böyle bir olaydan sonra.
Ya ama bildiği birşey daha var git derdim bunu da biliyor. Benim bunları yapmamı istemediği için sakladı bence benden, çünkü o yaptı diyip hen de iş arkadaşlarımla çıkabilirdim... Bunları düşündü, benim yapmamı kaldıramıyor. Evden işe gitsin kafasındaYalana gerek yoktu o konuda işte.Hayır yani kizacaksiniz diye söylemiyor,biliyorsa kizacaginiz davranışta bulunmasın
Yaaa inanın resmen bunu yapmış, bir de o kadar sahici yazıyor kiii yani gerçekte eve gitmiş gibi. Nasıl olduda o fotoğrafı gördüm ben. Gerçekten resmen Allhtan , arkadaşını bile bilmiyorum yani onun hesabından gördüm ben, bana iş yerden kimseyle samimi değilim pek diyordu çünkü:)Bir soz var yere bakan yurek yakan diye .Guveninizi sağlayıp saman altindan su yürütmüş.
Yat kalk şükret boyle tiplerden hayir gelmez. Resmen gece hayati var senin gördüğün sadece 1 kare foto otesini bilmiyorsun.Yaaa inanın resmen bunu yapmış, bir de o kadar sahici yazıyor kiii yani gerçekte eve gitmiş gibi. Nasıl olduda o fotoğrafı gördüm ben. Gerçekten resmen Allhtan , arkadaşını bile bilmiyorum yani onun hesabından gördüm ben, bana iş yerden kimseyle samimi değilim pek diyordu çünkü:)
Sizin yapmanızı neden kaldıramıyor bunu düşündünüz mu.kişinin fikri ne ise zikri de odur unutmayın.kendisi olsa aklı kayabilir o yüzden sizde de aynısı olur diye istemez.gizli gizli yapıyor daha mı iyi.böyle mi düşünüyor.siz güvenmeyin yine derimYa ama bildiği birşey daha var git derdim bunu da biliyor. Benim bunları yapmamı istemediği için sakladı bence benden, çünkü o yaptı diyip hen de iş arkadaşlarımla çıkabilirdim... Bunları düşündü, benim yapmamı kaldıramıyor. Evden işe gitsin kafasında
Bunun iki sebebi olabilirEvet ve inanır mısınız fazla üzerinde durmadı yani ne bileyim ne aradı ne ayrılma saçmalama çok pişmanım Dedi. Yaptığını kabullendi ve ayrıldık çok tuhaf ya içim çok acıyor. Sadece gerçekten ne Zaman geçer bilmiyorum