- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Ayrılarak doğru kararı vermiş miyim?
Ya ciddiyim kızı da boşverdim bana böyle bir yalan söylemesi gerçekten çok büyük büyük birşey! Ne bileyim, beni de çağır arkadaşlarınla tanışayım beraber eğlenelim (yani tek cevabı aniden oldu demesi ve aniden olduğu için haber vermedim demesi) kızcağımı bildiği için söylememiş, oh ben de onun kızcağı şeyleri yapayım ama söylemeyeyim böyle bir ilişki zaten olmasın daha iyiKız elini atmış cümlesini okuyunca benim bile başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
İyi yapmışsın tabi ki de ayrılarak ortada büyük bir yalan var sonuçta.
O kızla aralarındaki ilişkinin de masum bir arkadaşlık olduğunu düşünemedim nedense pek.
Kesinlikle doğru değil yaHaber vermemesi,kizla olan fotograf ve bunu normal gormesi uclusu bence dogru degil.
Yaaaa inanın size o fotoğraf temiz bir niyetle çekildiyse bile hiç hoş bir görüntü yoktu, gerçekten bana arkadaşlarımla aniden plan yapmışlar takılcaz deseydi en fazla iki trip yapar tamam derdim, ben ahkam kesen biri değilim çünkü.Tanımamıza gerek yok demek ki yalan söylemezdi diye bişey olmuyormuş.pembe yalan da değil bildiğin kandırmış sizi.hala inanmak istemiyor gibisiniz.böyle bir insana güven olmaz.sorgulamayı,iyi bir yönünü bulmaya çalışmaktan vazgeçin.klasik bahaneleri sıralamış.tek bir doğru,dışarı çıkıyorum diyebilseydi iyi niyet olurdu.ama is çeviriyor gizli gittiğine göre
Kesinlikle bana sadece, bu durumdan haber verecekti bu kadar basit. Gerçektnen şoktayımBi anda plan yapıldıysa o an söyleseydi?
Sanki tutup kolundan sürükleyerek götürmüşler de telefonunu alamamış gibi ne saçma bi bahane sunmuş.
İyi yapmışsın ayrılmakla.
Söylemediğine göre iyi şeylerin dönmediği bi ortammış.
Yok inanın bana emir vermedim hiç bir zaman, ahkam kesen bir insan değilim olmadım. Bu yüzden bu çok dokundu bana, saklaması. Beni öyle Görse benden ayrılırdı, net ayrılırdı biliyorum. Çünkü olması gereken sanırım bu.Konunun ilk kismini okuduktan sonra ne var yani adam senin emir erinmi tarzi bisey yazacaktimki sonrasini okuyunca sana hak verdim.
Eger sen boyle habersiz biyerlere gidip sonrasinda ise elin herifiyle oyle fotografin ortaya ciksa beyimiz ne derdi acaba?
Haklisin net.
İnanın hep korktuğum şey yalan söylemeydi, o yüzden ona karşı hep açık oldum oda bana oldu inanıyorum ama dün geceye kadar işte.Doğru karar. Affedersen pişman olursun. Yalan söyleyen biri değildi deme evet yalan söyleyen biri değildi ta ki o geceye kadar. İnsanlar değişir. Taviz verme.
Edit: soğukkanlı güçlü ol canım dünyanın sonu değil.
Aklıma Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'nun seneler öncesinde yaşadığı olay geldiEvet iyi yapmışsın ayrılıkla
E şişede durduğu gb. durmuyor
Kafasını da yaslar, kolunu da atar
SEVGİLER.
O zaman yapman gerekeni biliyorsun. Maalesef boyle insanlar var, ummadigimiz kisiler olsa dahi, çok acı olsa dahi var yani..Yok inanın bana emir vermedim hiç bir zaman, ahkam kesen bir insan değilim olmadım. Bu yüzden bu çok dokundu bana, saklaması. Beni öyle Görse benden ayrılırdı, net ayrılırdı biliyorum. Çünkü olması gereken sanırım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?