- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- Konu Sahibi Hayatmavisi
Basimdan kaynar su dokuldu demissin.. seni cok iyi anliyorum... o duyguyu... allah sabir versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu erkekler biz kızları neden aptal zannediyor. yahu bunlar standart yalanlar, aniden oldu, kızarsın diye söylemedim, o kız benim arkadaşımın sevdiği kız aralarını yapıyordum, bak bizi yatakta basmış olabilirsin ama yanlış anlama biz 238293472 yıldır kankayız, yaz kızım 20 torba çimento ... bay geldi yaMerhabalar. Şuan gerçekten inanılmaz içim yanıyor. 2 senelik çok güzel bir ilişkim vardı ancak dün gece bana söylediği bir yalanı yakaladım. Ciddiyim inanın bana, yalan söylemezdi. Gerçekten kimseye güvenmeyen ben onun yalan söylemeyeceğine inandım hep. Ancak dün bana işten çıkıp eve gittiğini söyledi. Gece 1 olduğu vakit ise arasana dedim, yok cevap yok 1 dk önce normal bir şekilde konuşuyorduk herşey çok çok iyiydi. Baktım aramıyor, yani içime inanılmaz kurt düştü. Saat 2 oldu hala uyuyamıyodum ben. Sonra işte rastgele bir arkadaşının fotoğrafını gördüm baktım alkol masası benimkinin yanında bir kız var, elini benimkinin omzuna atmış vs. Resmen başımdan kaynar sular döküldü . Hemen bu ne diye mesaj attım, aradım, gördü etti ama bana yazmadı, saat 3 te yazabildi iişte, yok aniden plan yapılmış benden çekinmiş izin vermeyeceğimi söylemiş ondan fazla durmamış güya ama durduğuna eminim, 3 te bana yazdığına göre. Herneyse sabah yine yazdı bana bitti mi ben yanlış birşey yapmadım gibi.... Bitti dedim. Normalde her kavga da alttan alırdım, ama bitti dedim bu sefer kesin. Çünkü bu bambaşka bir olay, gerçekten kızlar bunu ondan beklemezdim. Yani ciddiyim tanısanız yapmaz dersiniz. Herneyse güya o kız da iş arkadaşının hoşlandığı biriymiş bu arada o çocukta masada yani kızın o çocuğun yanında olması gerekmez mi? hadi kızı da geçtim, bana eve gittim diyip başka yere gitti. Bu arada ben sıkan bir insan değilimdir, alkole kızan bir insan da değilimdir. Ben de çalışıyorum ve benim de böyle ortamlarda bulunduğum Zaman'lar oluyor. Bana gerçekten neden böyle bir yalan söylediğini aklım almıyor, ve o kızla ne ara samimi olmuşlar da kız elini atıp kafasını yaslayarak poz vermiş? Kızlar gerçekten içim aşırı kötü. Sizce iyi birşey mi yaptım? Ayrılarak doğru kararı vermiş miyim? Çünkü devam edersem sağlıklı bir ilişki olmayacağı kanısına vardım, güvensizlik çok kötü birşey.
acımasın sonuçta evli değilsin çocuğun yok ve böyle pislik bir herifi şuan tanıdın emin ol ki eşimi bende o vakitte tanıyıp o zaman ayrılmayı çok isterdim ama şuan evliyim ve çocuğum var işim çok çok çok daha zor ve ne kadar ayrılsam da aramızda bağ olan çocuğumuz için illa ki görücem duyucam böyle düşün ferahla o seni kaybettiSadece gerçekten şuan o kadar içim acıyor ki
Gerçekten hayatımda ilk kez birşey doğru diye düşünüyordum, galiba doğru diye birşey yok.Elbette çok iyi yapmışsınız. Yok izin vermezmişsiniz de o yüzden çekinmiş de, yok efenim sonradan plan gelişmiş de. Bahane yumağının içinde dolanadursun kendisi, siz de gönlünüzü ferah tutun. Cehenneme direk olsun.
Yok güvenemem, zaten kendisine de güvenmem aylar aldı biliyor, çünkü güven problemim ondan önce vardı. Oh valla gelen kırıyor giden kırıyor, biz de safız zararımız olmuyor kimseyeSizin yapmanızı neden kaldıramıyor bunu düşündünüz mu.kişinin fikri ne ise zikri de odur unutmayın.kendisi olsa aklı kayabilir o yüzden sizde de aynısı olur diye istemez.gizli gizli yapıyor daha mı iyi.böyle mi düşünüyor.siz güvenmeyin yine derim
İkisi de o kadar mantıklı geldi ki ikisi bile olabilir :)Bunun iki sebebi olabilir
1. Pisman olmayarak ve yalvarmayarak olayi buyuk gostermemeye calisarak normallestirmek ve sizin donmenizi saglamak(cakallik)
2.Normalde de ayrilma taraftari olup bahane bulmus olmasi.
2 sene boyunca o kadar güzel şeyler yaşadık ki şuan gözümün önünde o fotoğraf var sadece. Yüzündeki tebessüm var, mutluymuş, biliyor musun bugun de bizim eve davetliydi annemle plan yapıyorduk ne yemeği hapsak falan diye:)Kız fotograf karesinde cikabilmek için onun omzuna mi yatmis yani :))) külliyen yalan. Atılır da bu kadar mı desteksiz atılır. Bildigin alem yapmışlar.
Ayrılmakla en doğru karari vermissiniz. Size saygisi olmayan biriyle bu iliski bir yerde kopardi zaten. Allahin sevgili kuluymussunuz ki yol yakinken görmüşsünüz gercek yüzünü.
Ah ya, umarım iyi insanlar gerçekten bir yerlerde vardır. Olmasa da olmasın, ben iyiyim. Çok geçmiş olsun sana da Allahım birdaha yaşatmasınYalanini yakaladiysan boşver gitsin canim bende aldatıldım hemde gözümün içine baka baka ve kanserken daha 1 ay oldu benimde sorup sorgulamama rağmen yok öyle bişey asla hissetmiyorumlar falanlar....sonuç şu an sevgililer şunu diyeyim içim alev alev yanıyor ama sabır Rabbim layigini versin her kim haksız yere aldatip yalan söylüyorsa
Âmin..... Teşekkür ederim, inşallah kısa zamanda toparlarımBasimdan kaynar su dokuldu demissin.. seni cok iyi anliyorum... o duyguyu... allah sabir versin
Amaç başka çünkü.Merhabalar. Şuan gerçekten inanılmaz içim yanıyor. 2 senelik çok güzel bir ilişkim vardı ancak dün gece bana söylediği bir yalanı yakaladım. Ciddiyim inanın bana, yalan söylemezdi. Gerçekten kimseye güvenmeyen ben onun yalan söylemeyeceğine inandım hep. Ancak dün bana işten çıkıp eve gittiğini söyledi. Gece 1 olduğu vakit ise arasana dedim, yok cevap yok 1 dk önce normal bir şekilde konuşuyorduk herşey çok çok iyiydi. Baktım aramıyor, yani içime inanılmaz kurt düştü. Saat 2 oldu hala uyuyamıyodum ben. Sonra işte rastgele bir arkadaşının fotoğrafını gördüm baktım alkol masası benimkinin yanında bir kız var, elini benimkinin omzuna atmış vs. Resmen başımdan kaynar sular döküldü . Hemen bu ne diye mesaj attım, aradım, gördü etti ama bana yazmadı, saat 3 te yazabildi iişte, yok aniden plan yapılmış benden çekinmiş izin vermeyeceğimi söylemiş ondan fazla durmamış güya ama durduğuna eminim, 3 te bana yazdığına göre. Herneyse sabah yine yazdı bana bitti mi ben yanlış birşey yapmadım gibi.... Bitti dedim. Normalde her kavga da alttan alırdım, ama bitti dedim bu sefer kesin. Çünkü bu bambaşka bir olay, gerçekten kızlar bunu ondan beklemezdim. Yani ciddiyim tanısanız yapmaz dersiniz. Herneyse güya o kız da iş arkadaşının hoşlandığı biriymiş bu arada o çocukta masada yani kızın o çocuğun yanında olması gerekmez mi? hadi kızı da geçtim, bana eve gittim diyip başka yere gitti. Bu arada ben sıkan bir insan değilimdir, alkole kızan bir insan da değilimdir. Ben de çalışıyorum ve benim de böyle ortamlarda bulunduğum Zaman'lar oluyor. Bana gerçekten neden böyle bir yalan söylediğini aklım almıyor, ve o kızla ne ara samimi olmuşlar da kız elini atıp kafasını yaslayarak poz vermiş? Kızlar gerçekten içim aşırı kötü. Sizce iyi birşey mi yaptım? Ayrılarak doğru kararı vermiş miyim? Çünkü devam edersem sağlıklı bir ilişki olmayacağı kanısına vardım, güvensizlik çok kötü birşey.
'Doğru' olan birçok şey var. Örneğin; bu insanı hayatınızdan def etmek çok doğru bir şey.Gerçekten hayatımda ilk kez birşey doğru diye düşünüyordum, galiba doğru diye birşey yok.
Hiç sorma.... ben 2 senedir ne yalan söyledim, ne de sevmeyeceği şeyi yaptım. Empati yaptım hep o yapsa hoşuma gider mi siye sevgili oldum. Kendini bilmek, karşındakini anlamak böyle birşey sanırım. Ama işte görüyoruz ki sonuç bubu erkekler biz kızları neden aptal zannediyor. yahu bunlar standart yalanlar, aniden oldu, kızarsın diye söylemedim, o kız benim arkadaşımın sevdiği kız aralarını yapıyordum, bak bizi yatakta basmış olabilirsin ama yanlış anlama biz 238293472 yıldır kankayız, yaz kızım 20 torba çimento ... bay geldi ya
Çok çok tşeekkürr ederim:)'Doğru' olan birçok şey var. Örneğin; bu insanı hayatınızdan def etmek çok doğru bir şey.
Doğruya denk geldiğinizde, tüm bu yanlışların hiçbir geçerliliği olmayacak. Sağlıcakla kalın