- 13 Ekim 2016
- 3.422
- 6.106
- 158
- Konu Sahibi mellykelly
-
Bana da eşinin her dediğine karşı çıkar pozisyonda olma bazı minik şeylere hayır dediğinde tartışma tamam de falan demişti . Eşimin saygı görmeye ihtiyacı varmış te allahim yarabbim ya
Eşin hasta.Çünkü kendisi ben onu normalde kiskanmadigim için sevilmedigini düşünen birisi. O sebeple olur olmadık şekilde tanıdığım isimleri de kullanarak kiskandirma adına anormal cümleler kuruyor hep. Kendisi kabul ediyor kıskandırmak için yaptığını. Ben kızınca mutlu oluyormuş hoşuna gidiyormus. Yani havadan nem kaparak açtığım bı konu değildi o. Psikologla alakalı da anormal konuşmuştu çünkü ( beni anlıyor dinliyor rahatlatıyor oh ne dünya varmış diyorum vs vs) kendisinin gözünde sevmek= kıskanmak
Oğlak hiç kıskanmaz ya.. Burçla alakası yok benceOğlak. Sizinki nasıl benzerlikler var mı
Ay ne dediysem herkes basmış eksiyiYemin ederim en tahammül edemediğim şey, çalışan sosyal biriyim. Eşim hiçbir zaman sorgulamadi kimle ne konustugumu. Sen nerde nasıl davranman gerektiğini bilirsin der hep bana, yada kiminle nasıl konuşman gerektiğini. En son gittiğim kadın doğum doktoru erkekti genç ve yakışıklıydı, kapıda utandım giremedimay boşver çok genç sonra geliriz dedim eşime, gizem bu kadar cahilmisin sen girermisin lütfen dedi. Lan diyorum benim kocam gavatmi biz kadın değilmiyiz?
Ben karakterin tedavi ile düzelecegine inanmıyorum
Kocanı anlattığın bu uzun mesajın konu sahibine herhangi Bi faydası olmaması olabilir mi eksilenmenin sebebi? Fikir olarak sunuyorum yani.Ay ne dediysem herkes basmış eksiyigavat derken ironi yaptım yani kiskanmiyor etmiyor babında. Doktor olayida vajinismus ile baya mucade ettim. Kadın doktora açmam zaman aldı, aynı yaşlarda bir adam görünce kasildim. Konu bu. Neden linclendim üzüldüm
Daha da kötüsü bu tavırlarını başkası kardeşim sen napiyosun bunlar yanlış şeyler demeden yanlış olduğuna inanmıyor.kendisi haklı ben hataliyim. Hem de öyle bı hataliyim ki askerlik şubesine gidip tecil bozdurmus bugün sinirle djdjd işte böyle 27 yaşında bir çocukla evliyim. Hatam da neymiş tartışma anında elinden tutup sakin ol dememisim bıktım bu evlilikten sen hastasın falan demisimBu kadar kuruntulu şizofren kıskançlıklar beni korkutur. Bi gün hiç yapmadığın bir şeyden ya da oldu da Bi hata yapsan neler olur düşünemiyorum böyle kontrolsüz Bi adamla.
Aşık olmuş. Daha doğrusu buna inandi ve inandirdi. Dediğim gibi ilk dört ay rüya gibiydi. Sonrası zaten düğün nişan tantanasiAslında evlilik teklifini çok erken almanız ve bunu çok geçmeden kabul etmiş olmanız da bir red flag. Bu kadar hızlı ilerleyen bir ilişki ve evlilik rahatsız edici geliyor bana, tecrübe konuşuyor.
Bunu kıskançlığa olan açıklama için yazdım.yukarda kıskançlığa olan tahammül anlamında. Hani adam bir telefon cümlesinden bile krize giriyor, benim eşim çok rahat, bazen neden die düşünüyor değilim anlamında. Yorumları görüyorum bazen, hepside konu sahibi için yararlı bilgiler değil, gegik yapan bile var. Benim bu konudaki bir deneyimim neden sorun oldu acaba? Bende merak ettim ondan sordum yanlış anlaşılma olmasın. Hani çevremdende duyuyorum neden rahat bu kadar kocan dibi laflar, ben rahatsız olmuyorum diyorum ama belkide kiskanilmak güzel bir duygudur.Kocanı anlattığın bu uzun mesajın konu sahibine herhangi Bi faydası olmaması olabilir mi eksilenmenin sebebi? Fikir olarak sunuyorum yani.
İşte mesela eşim benimle hiç ilgilenmiyor diyen birine, benimki bana çok düşkün yaa demek gibi olmuş sizin yorum.Bunu kıskançlığa olan açıklama için yazdım.yukarda kıskançlığa olan tahammül anlamında. Hani adam bir telefon cümlesinden bile krize giriyor, benim eşim çok rahat, bazen neden die düşünüyor değilim anlamında. Yorumları görüyorum bazen, hepside konu sahibi için yararlı bilgiler değil, gegik yapan bile var. Benim bu konudaki bir deneyimim neden sorun oldu acaba? Bende merak ettim ondan sordum yanlış anlaşılma olmasın. Hani çevremdende duyuyorum neden rahat bu kadar kocan dibi laflar, ben rahatsız olmuyorum diyorum ama belkide kiskanilmak güzel bir duygudur.
Eşimle evlendikten sonra bende şok olmuştum kıskançlık vs konusunda. Hatta çok sevdiğim eşimden evliliğin daha ilk aylarında boşanmayı düşünmüştük net şekilde, hemde hamile olduğumu öğrendiğim bir anda. Bir tartışmada çocuğu da aldır madem bile demişti bana. Sonra ailelerle görüştük bir nevi terapi gibi ilerledik direkt psikolojik destek almadık ama düzelmeseydi alırdım. Şuan maşaallah diyeceğim hiç bir sorunumuz kalmadı. Kızımızı da kucağımıza aldık normal bir hayat yaşıyoruz kavgasız gürültüsüz.Bir ayda ki ilerlemesini gördüm harcadığı çabayı gördüm. Terapiye motive bı şekilde devam ediyor ama gerçekten artik tahammulum kalmadı benim daha üç aylık evliyiz
Tam tersi daha uygun gibi düşündüm, hani genelde kadınlar kiskanilmak isterler. Ben kendimi yerdim aslında ordaİşte mesela eşim benimle hiç ilgilenmiyor diyen birine, benimki bana çok düşkün yaa demek gibi olmuş sizin yorum.
Allah yardımcın olsun. Boşanmayı ciddi şekilde düşün. Ya da gitsin tedavi olsun çünkü gerçekten psikolojisi normal değil.Daha da kötüsü bu tavırlarını başkası kardeşim sen napiyosun bunlar yanlış şeyler demeden yanlış olduğuna inanmıyor.kendisi haklı ben hataliyim. Hem de öyle bı hataliyim ki askerlik şubesine gidip tecil bozdurmus bugün sinirle djdjd işte böyle 27 yaşında bir çocukla evliyim. Hatam da neymiş tartışma anında elinden tutup sakin ol dememisim bıktım bu evlilikten sen hastasın falan demisim
Anladım sen kıskançlığı güzel bir şey olarak gördüğün için bunu övünmek olarak görmemişsin ama bence doğru olan senin eşinin tavrı. Konu sahibine göre de eminim öyledir. Ondan yanlış anlaşıldın demek.Bunu kıskançlığa olan açıklama için yazdım.yukarda kıskançlığa olan tahammül anlamında. Hani adam bir telefon cümlesinden bile krize giriyor, benim eşim çok rahat, bazen neden die düşünüyor değilim anlamında. Yorumları görüyorum bazen, hepside konu sahibi için yararlı bilgiler değil, gegik yapan bile var. Benim bu konudaki bir deneyimim neden sorun oldu acaba? Bende merak ettim ondan sordum yanlış anlaşılma olmasın. Hani çevremdende duyuyorum neden rahat bu kadar kocan dibi laflar, ben rahatsız olmuyorum diyorum ama belkide kiskanilmak güzel bir duygudur.
Ay boşverin herkesin yorumları seri linç yiyor zaman zaman.Tam tersi daha uygun gibi düşündüm, hani genelde kadınlar kiskanilmak isterler. Ben kendimi yerdim aslında ordahani kocam çok rahat ya diyen bir üyeye benimki çok kıskanç korur kollar gözünden sakınır erkek sinek gezdirmez yazsam sizin dediğiniz gibi olurdu gibi geldi. Yanlış anlaşıldım, pardon o zaman özür dilerim konu sahibinden. Mesela havuza yazılacagim kadın erkekk karisik ama dedim. Ee yani diyo. İnsan bekliyor tabi bazen. Artık dikkat ederim, teşekkürler.
Bı sure sonra bende alıştım. İlk başlarda garipsedim şimdi böyle olması işime geliyor. Rahmetli babamda çok rahat bir adamdı benide annemide hiç kiskanmadi, rahat büyüdüm evlenincede rahattım. Galiba dişil enerjimde düşük olunca otomatik bir güven geldi eşimeAnladım sen kıskançlığı güzel bir şey olarak gördüğün için bunu övünmek olarak görmemişsin ama bence doğru olan senin eşinin tavrı. Konu sahibine göre de eminim öyledir. Ondan yanlış anlaşıldın demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?