Sokağın ortasında kavga

Bu adamın gözünün dönmesinin bir adım ötesi ona neden selam verdin diye size fiziksel zarar vermek. Hasta adam. Terapiyi gitsin kendi kendine alsın. Adam tedavi olacak diye siz hasta çıkacaksınız.

En büyük hatayı evlenerek yapmışsınız. Sizinki bile bile lades. Bir gecede mi böyle oldu bu adam? Henüz 3 aydır evlisiniz 1 aydır çift terapisine gidiyorsunuz. Değiştirmeye çalışacağınız biriyle neden evlendiniz ki? Bu adam değişmez siz de böyle kabul edip evlenmişsiniz gerçi. Yol yakınken boşanın. Kıskançlık en tahammül edemediğim şey sizinki hastalık boyutunda. Yarın bir gün bu adamın cinnet geçirip size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.

eşiniz çok mu çirkin ne bileyim yetersiz mi nedir bu kıskançlık sebebi? en son bir influencer böyle koca yüzünden bıçaklandı farkında mısınız. kadın zor kuruldu. bana sokakta bağıran adamı büyük konuşmayayım ama o dakika bırakırım. kıskançlık çok negatif bir duygu. güvensizlik aslında. hiç sevmem kıskanılmayı da kıskanmayı da

Yedi ayda evlendik biz. Üçüncü ayda evlilik teklifi aldım kabul ettim. Hicbi sıkıntı yoktu o zamanlar. Nisan oldu bir ay nişanlı kaldik sonra nikah zaten. Tek sorun her şey çok kısa zamanda oldu

Tam aksine yakışıklı boylu poslu birisi. Neden bu kıskançlık ne var altında anlamıyorum. Tam tersi ben 155 boyunda biriyim

Tam aksine yakışıklı boylu poslu birisi. Neden bu kıskançlık ne var altında anlamıyorum. Tam tersi ben 155 boyunda biriyim
valla söylenecek bir şey yok. gençsiniz. bu adamı çekmek zorunda değilsiniz. en azından çocuk yapmayın. ama sizi de anlıyorum çekiyorsunuz boşanmaktan. herkes bu kadar kısa sürede boşanmaktsn çekinir. ama eşinizin büyümesi gerekiyor. ilaç ve kullanıyor mu?

Hayır ilaç kullanmıyor psikolog düzelme kaydetmezse farklı çözümler deneyeceğiz falan dedi. Bir ayda ciddi düzelme vardı fakat bugünden sonra yine yine yine boka sardı. Ben tahammül edemiyorum artık. Psikolog işbirliği içerisinde olmamız lazım demişti bana. Bazı olayları nasıl kontrol etmem gerektiğini söylemişti. Fakat ben de tutamıyorum artık kendimi rezil olmaktan bıktım usandim

neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz

Bu adam terapide yatıp kalksa bile dü-zel-mez... sadece mış gibi yapar...

Kafanız güzelmiş.

neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz
Ya kim ayrılmak için evlenir ya da ayrılmayı daha üçüncü aydan hemen ilk seçenek olarak görür. Kendisine de söyledim terapi benim için son şans ötesi yok dedim. Daha bir ay oldu başlayalı sans vermem lazım evliliğime

Siz eşinin psikoloğa aşık olacağını düşünen üye misiniz?
Hay aklınla bin yaşa hemşirem,ben de onu yazacaktım.Böyle bir konusu vardı konun sahibinin, bir de kocasının iş ortamında bulunan bir kadınla mı ne.Kıskanç olan sadece kocası değil yani.

Evlenene kadar tutabilmiş kendini. Şimdide terapi alırken tutmaya çalışıyor sırf göz boyamaya.
Huyu böyle adamın tedavi ile düzeleceğini hiç sanmam.
Sakın çocuk yapmayın 10 kat korunun. Uzatmadan da yolunuza bakın

Hay aklınla bin yaşa hemşirem,ben de onu yazacaktım.Böyle bir konusu vardı konun sahibinin, bir de kocasının iş ortamında bulunan bir kadınla mı ne.Kıskanç olan sadece kocası değil yani.
Konu sahibini almadıkları seanslarda, kocası düzelme göstermiş. Beni ciddiye almadı, elin psikoloğunu ciddiye alıyor diye de kıskanmıştı
Hâlâ bu adamı kaybetmekten de korkuyor olması düşündürücü hemşirem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…