- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.776
- 33
- 35
- Konu Sahibi mellykelly
Psikoloktanmi kiskanmis? E tencere yuvarlanmış o zaman demekki hanımefendi dede hata var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver öyle sevgi olmaz olsun sevdiği kadar yeter.Bı sure sonra bende alıştım. İlk başlarda garipsedim şimdi böyle olması işime geliyor. Rahmetli babamda çok rahat bir adamdı benide annemide hiç kiskanmadi, rahat büyüdüm evlenincede rahattım. Galiba dişil enerjimde düşük olunca otomatik bir güven geldi eşime aslında herşeyin ortası güzel, herşey kararında tatlı. Haklısınız, sevgiler
Onu açıklamış konu sahibi ya. Eşim benim onu kıskanmam için uğraşır demiş. Psikolog konusunda da abartılı cümleler kurmuş kıskandırmak için. Var böyle tipler kendini kıymete bindirir her an elinden uçacak gibi hissettirir ben sanırım ne demek istediğini anladım.Ay boşverin herkesin yorumları seri linç yiyor zaman zaman.
Konu sahibi senin kocanı psikologdan kıskanan kişi olarak pek yorum yapma hakkın yok gibi. Çünkü ikinizin de tepkileri normal değil yani. Terapiye devam.
Nihayet beni biri doğru anladı. Daha nasıl cümleler kuruyor bir bilseniz. Tepki gösterince de mutlu oluyor. Böyle bi manyakOnu açıklamış konu sahibi ya. Eşim benim onu kıskanmam için uğraşır demiş. Psikolog konusunda da abartılı cümleler kurmuş kıskandırmak için. Var böyle tipler kendini kıymete bindirir her an elinden uçacak gibi hissettirir ben sanırım ne demek istediğini anladım.
Merhaba , yorumlarınokudum biraz , yazanlar haklı olabilir bu bir ihtimal evet ama bit iir de başka ihtimaller var. Belli ki eşinize bu özgüveni siz vermiştiniz o da meyilliymiş böyle yanıt vermiş bu da bir ihtimal. Ne kadar suredir birliktesiniz bilmiyorum ama evlilik için 3 ay oldukça erken bir dönem. Nasıl ki kadınlar bir süre evliliğe alışamıyor erkeklerde de oluyor. Kdınların sorumlulukları nasıl artıyorsa başka bir taraftan erkeklerinde artıyor ve o baskıyla küçücük şeyler bazen çok büyüyor. 7 yıl birlikte olup 2 senedir evli biri olarak yazıyorum. 7 senenin üstüne evliliğin ilk zamanları ikimizde o kadar zorlandık ki olanları hatırladıkça geriliyorum. Sonra sonra birbirimize alıştık. Benim kocamda öyle abartı bir kıskançlık yoktur arada tutulur saçma sapan şeylere ama ne psikolojik ne fiziksel şiddet yoktur kendi kendine köpürür söner. Ama yine de sinir bozulur bazen.Yeniden merhabalar.
Bilenler bilir eşimle yaklaşık bir aydır çift terapisi alıyoruz. Çok ciddi ilerleme kaydetti bir ayda kavgalarımiz yüzde seksen oranında azaldı. Kavgaların şiddeti de hakeza öyle. Psikolog zaten sürecin yüzde seksenini eşimle yürütüyor benimle sadece bir seans yaptı. Şikayetlerim malum takıntı derecesinde kıskançlık, sinir anında kendini tutamama öfke kontrolü problemi, bulunduğumuz yer farketmeksizin benimle kavga etmesi kavgaları eve bırakmayı becerememesi ( sokak, iş yeri, market , manav hiç fark etmez)
Tam duzeldik her şey yoluna girdi derken yine bir kıskançlık krizi ile patlak veren tartışma yaşadık. Kurumun polisi iş münasebetiyle beni arıyor, o esnada eşim yanımda polis bilgi istiyor bilgiyi veriyorum ve hadi görüşürüz diye telefonu kapatıyorum. Bu cümle yüzünden önce binada sesli bir şekilde beni azarladi daha sonra azarlar sokakta da devam etti. Bakın tek sebep hadi görüşürüz demiş olmam. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz herkes beni tanıyor sus diyorum çok ses oluyor bağırıyorsun insanlar bakıyor. Yok konuşuyor da konuşuyor. En sonunda karşıdan üç kız arkadaşım geldi dişlerimi sıkarak bıktım artık beni rezil etmenden sus artık evde konuş sonra konuş dedim en sonunda kızlar görmesin diye önüme gecti sustu bı sure. Kızlar geçti yanımızdan daha sonra ben dayanamadım ve ağlamaya başladım. Ağlıyorum bı yandan da konuşuyorum. Kızlarla arada baya bı mesafe vardı dönüp baktı üçü de. Yani gerçekten yaşadığım yerde rezil olmaktan ben usandım artık. Olgun bı adamla evlilik yapmadığım için kendime o kadar kızıyorum ki. Çocuk gibi evin içindeki sorunu sokağın ortasında tartışan evliliğini insanlara meze eden bı erkekle evlenmisim resmen. Şaka gibi eş insanı vezir de ediyor rezil de. Benim eşim genel olarak beni hep rezil etti