Yeniden merhabalar.
Bilenler bilir eşimle yaklaşık bir aydır çift terapisi alıyoruz. Çok ciddi ilerleme kaydetti bir ayda kavgalarımiz yüzde seksen oranında azaldı. Kavgaların şiddeti de hakeza öyle. Psikolog zaten sürecin yüzde seksenini eşimle yürütüyor benimle sadece bir seans yaptı. Şikayetlerim malum takıntı derecesinde kıskançlık, sinir anında kendini tutamama öfke kontrolü problemi, bulunduğumuz yer farketmeksizin benimle kavga etmesi kavgaları eve bırakmayı becerememesi ( sokak, iş yeri, market , manav hiç fark etmez)
Tam duzeldik her şey yoluna girdi derken yine bir kıskançlık krizi ile patlak veren tartışma yaşadık. Kurumun polisi iş münasebetiyle beni arıyor, o esnada eşim yanımda polis bilgi istiyor bilgiyi veriyorum ve hadi görüşürüz diye telefonu kapatıyorum. Bu cümle yüzünden önce binada sesli bir şekilde beni azarladi daha sonra azarlar sokakta da devam etti. Bakın tek sebep hadi görüşürüz demiş olmam. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz herkes beni tanıyor sus diyorum çok ses oluyor bağırıyorsun insanlar bakıyor. Yok konuşuyor da konuşuyor. En sonunda karşıdan üç kız arkadaşım geldi dişlerimi sıkarak bıktım artık beni rezil etmenden sus artık evde konuş sonra konuş dedim en sonunda kızlar görmesin diye önüme gecti sustu bı sure. Kızlar geçti yanımızdan daha sonra ben dayanamadım ve ağlamaya başladım. Ağlıyorum bı yandan da konuşuyorum. Kızlarla arada baya bı mesafe vardı dönüp baktı üçü de. Yani gerçekten yaşadığım yerde rezil olmaktan ben usandım artık. Olgun bı adamla evlilik yapmadığım için kendime o kadar kızıyorum ki. Çocuk gibi evin içindeki sorunu sokağın ortasında tartışan evliliğini insanlara meze eden bı erkekle evlenmisim resmen. Şaka gibi eş insanı vezir de ediyor rezil de. Benim eşim genel olarak beni hep rezil etti