Şok oldum :(

Biraz daha taniyin derim. İnsanlar neler neler yasiyor.. Hakkı'nızda hayırlısı neyse o olsun inş :)

Boylesini bulmussin iste daha ne istiyosun cocuk ilk gorusmede bu kadar ailesi hakkinda acildiysa siginacak liman ariyo besbelli yalniz biri ailesine karsi olan tutumu kim bu kadar acik yureklilikle anlatabilir esine veya sevgilisine
Hem bide su var bu cocuk bu kafadaysa kaynana kayinpeder gorumce vs derdi yasamayacaksin bi sorunun olursa o da esinle olur ve emin ol bu digerleriyle sorun olup esinin sana saldirmasindan daha hafif
Ustelik belki tam beceremiyordur ama dinine bagli biri yani bi problem oldugunda ideal es baba vs olan peygamber efendimizin hayatina bakarak kendine ders cikarir ve hatalardan uzak durmya calisir

Babaya duskun degil ama bulusma deyince tamam demis.

Baska lafim yok hakime hanim

Sal ipini gitsin, anaci babaci olmasin dediysek sevmiyorum diyecek kadar değil. Bakis acisi dar, hayati zor, değişik yasiyor bu kardesimiz.

Yok canım daha neler şaka yapıyodur bence ya, saçma çünkü bu kadarı.

Ailemi sevmiyorum.
Babam buluşmayın dedi diye buluşmak istemedim.

Ailesini babasını sevmiyor ama baba sözü dinliyor hala sığırcık o nasıl olacak??

Bu herif sıkıntılı uzak dur. Kafanı duvara vurursun yarın öbürgün.

Herkes ne kadar önyargılı. İnsanlar hayatlarının bir bölümünde sorunlar yaşar. Kim yaşamadı ki? Ailesiyle arasının sıcak olmadığını en başından söylemiş. Bence iyice dinlenilmesi gereken bir insan. Kimse kusursuz değildir. Şifanız birbirinizdedir belki. İnsanlar düşünce bir tekmede siz vurmayın. Önce bir anlayın. Kendi kafanızda senaryolar üretmeyin. Kendinize yapılsın ister miydiniz..

Zamaninda baskiyla okutuldugunu bu yuzdende ailesiyle arasında mesafe oldugunu soyleyebilirdi bunu garip karsilamazdim ama daha dun 1 bugun 2 tanistigi kisiye annem babam namaz kilmami istemiyor onlari sevmiyorum kardesim abdestsiz geziyor demesi garibime gitti benim... biraz fazla acik konusmus bence daha yeni tanidigi birine bu kadar herseyi acikca soylemesini tuhaf buldum bence fazla ayrintiya girmis yani yuzeysel anlatabilirdi bunun disinda depresyon tedavisi gormesini garip bulmadim sonucta insaniz hepimizin basina neler geliyor.... ne olacagimizida bilemeyiz hayatini bilmedende elestirip yorum yapamam bu yuzden...

Adamın niyeti evlenmek olduğu için açıkça anlatmış. Baştan bil kabul edersen devam ederiz demiş sana. Bence güzel bir davranış. Önce seni tavlayip sonra söylese daha kötü olurdu. Bence bir iki şans daha ver bir tık daha tanı. Bu arada üniversitede ben de depresyon tedavisi gördüm ama deli ya da sorunlu değilim. Ön yargıli davranma derim

belki adam seni kendinden soğutmaya çalışmış

Böyle Değişik Aileden Böyle Çocuk Çıkması Normal

Bu Kadar Baskıya Adam Depresyona Girmesin de Napsın Yani

Şunu Söyleyebilirim; Bu Adamla Evlenirsen Ailesi Sana da Her Türlü Baskıyı Kurmaya Kalkar

Özetle adamdan korktum ben ve hoşlanmadım tavırlarından... İlk önce sen son çırpınışlarım kafasından vazgeç... ne var yani bende 30 yaşımdayım nişan attım hiç de aman bunu atarsam evde kalırım diye bir derdim olmadı, herkes evlenmek zorunda da değil fikrimce ve insanın karşısına ne zaman ne çıkacağı belli olmaz... Son çırpınışlarım diye düşünüp olmadık bir adamı hayatına sokarsan ve evlenirsen ilerde boşanıcam evi terkedicem diye konu açarsın burda... Her akşam bir sürü konu okuyoruz burda boşanmak isteyip boşanamayan veya mutsuz olan...

Yarıya kadar okudum anladım psikolojisi bozuk biri olduğunu.tamamını okuyunca zaten belli etmiş kendini .yani artık çoğu erkeğin ve bayanın bi yaştan sonra psikoloji çöküyo .düzgün insan bulmak çok zorlaştı kanatimce.:)

Depresyon tedavisi gormesinde ne var yani sanki adam aidsli gibi tribe girmissin. Genel olarak bi problem de goremedim ortada sen cok negatifsin sanki her seyi sorun yapar gibisin

Çok negatif ve takıntılı biri bu adam ancak mutsuz eder daha kendini bulamamış

Depresyon tedavisi gormesinde ne var yani sanki adam aidsli gibi tribe girmissin. Genel olarak bi problem de goremedim ortada sen cok negatifsin sanki her seyi sorun yapar gibisin

Asıl adam vebalı gibi anlatmış ve sonuna da eklemiş gorusmek istemezsen anlarim diye sanki önemli bi hastalikmis gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…