Şok oldum :(

Hemen önyargılı olma bence. Belki iyi bir insandır. Seni mutlu edecektir ilerde bilemezsinki. Her insanın bunalıma girdiği zamanlar olabilir. Sonuçta şuan bir işi var. Ben de üniversitedeyken son senede sıkıntıya girmiştim. Geçti gitti şimdi. Biraz görüş bakalım daha yeni tanışmışsın.

Söylediği şeyler çok çelişkili ailesini sevmiyor ama sözlerinden çıkmıyor. Babası dedi diye sizinle buluşmak istememesi, evlendiğinde ailesiyle yaşamak istemesi ..
Sorunlu biri gibi bir dediği bir dediğini tutmuyor. İlla biri olsun diye her önünüze gelenle uğraşmayın zamanınıza yazık.

Kızlar bilmiyorum, beni beğenmese direk niye söylemesin ki yada msj atmaz aramaz biter gider. Bunları söylemesi garip geldi bana o kadar şaşırdım ki anlatamam ,bende ailemle sorunlar yaşadım hele hele abimle aylarca konuşmadığımı bilirim onla aynı masaya oturmadığımı, hala aramız iyi değildir ilerde görüşmeyi de çok istemem açıkcası (benim yaşadığım problem çok farklıydı çünkü) ama onu sevmiyorum diyemem daha doğrusu iyi olsun benden uzak olsun derim sadece

Evlendikten sonra da ben aslında eşimi de sevmiyorum der gibi geldi.

neden adamı vebalı ilan ettiniz ki? kıldığı namaza karışan bi ailesi var. çok güzel konuşmuş bu benim vecibem ama beni anlamıyorlar demiş.

depresyon tedavisi görmesini resmen kınamışsınız. hepimiz yaşayabiliriz bunu. bunda göz pörtleten ifade koyacak ne var ki? çok üzüldüm onun adına. yazık günah adamdan ben insan eti yiyorum demiş gibi bahsetmişsiniz.

hayatta her şey insanlar için. adam okulu bırakıcam diyince babası yapışmış e olur dengesi bozulmuştur. sevilecek bi aile değil anlatılan. iyi yapmış sevmemekle.

Depresyon mevzusu için bir şey diyemiyorum, herkesin zor zamanları olur ama adam pek normal gelmedi bana... Bu arada 30 yaş için son çırpınışlar cümlesini yakıştıramadım, herkes 20lerinde evlenecek diye bir şey yok. Tamam mutlu bir yuva kurmak istiyorsun haklısın ama geç olsun da doğrusu olsun diyorum.

ben de en başından anlatırım. bana da baştan anlatılmasını isterim. belji konu sahibi aileyle ilişkiye önem veren biriydi ve adam oyalamak istemedi? ben öyle düşünüyorum ve baştan belli ediyorum ki yolunu çizsin

Aslında bunlarda yadırganacak bir şey bence de yok.
Herkesin başına gelebilir şeyler.

Sorun şu ki daha yeni tanıştığı birine bunları bir çırpıda böyle söylemesi tuhaf.
Ben onu yadırgadım.

Karşındaki insan seni yeni tanıyor sonuçta.
Yanlış anlayabilir bu kadar net fikirler doğru da olsa zamanla paylaşılmalıydı.

ben de baştan söylüyorum eğer önem verdiği şeylerse zamanını bana harcamasın baştan bilsin diye. tabii ki hep kaybediyorum. ama kimse de neden söylemedin diyemiyo.

Eve geldikten sonra arayıp mesaj attı mı. Biraz daha tanı bakalım. Her insanın hayatı aynı değil. Herkesin kendine göre sorunları hayata bakış açısı olabilir.

Araya biraz mesafe koyarak biraz daha görüş derim.illaki kötü niyet arama sana zarf atip tepkilerini ölçüyor gibi geldi bana.ailem herseyimize karisir ben rahatsiz oluyorum ama ses etmiyorum.ailem benle yasamak istiyo evlensemde kalmak istiyorlar.sence olur mu gibi.siz fikirleriniz neyse ona gore yön verin ilişkiye.ailemden cok memnun degilim ama onlara bisey diyemem ilerde idare edecek olsn sensin diyor adam bence

Araya biraz mesafe koyarak biraz daha görüş derim.illaki kötü niyet arama sana zarf atip tepkilerini ölçüyor gibi geldi bana.ailem herseyimize karisir ben rahatsiz oluyorum ama ses etmiyorum.ailem benle yasamak istiyo evlensemde kalmak istiyorlar.sence olur mu gibi.siz fikirleriniz neyse ona gore yön verin ilişkiye.ailemden cok memnun degilim ama onlara bisey diyemem ilerde idare edecek olsn sensin diyor adam bence

ben de baştan söylüyorum eğer önem verdiği şeylerse zamanını bana harcamasın baştan bilsin diye. tabii ki hep kaybediyorum. ama kimse de neden söylemedin diyemiyo.

Dürüstlük güzel şey. Ama zamanında paylaşım diye bir şey var.
Seni tanımayan biri doğru anlayamaz. Sana yazık olur aslında.

Belki bu adam özünde gerçekten iyi biri ama böyle bir masada 1 saatte ailesini vs gömdüğü için
karşısındaki insanın gözü korktu yok yere.

Bir gunde dogru insan olduguna karar vermek iyi cesaretmis. Nisanliyim hala acaba sorun cikar mi ileride diye gozlemlemeye devam ediyorum ailesini gozlemliyorum tepkilerini vs. Ne bileyim belki ben cok dusunuyorum bilemedim simdi

Katılıyorum.
Babasının fazla buluşmanızı istememesinin nedeni de bir anda gerçek yüzünü anlayıp uzaklasmanizi istememesinden olabilir diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…