evet arkadaşa buyuk ders olsun ve kaçsın.bir kişinin işine gücüne aldırmasın evlenir işi sevmedim çalışmıyacagım der sen çalış ben yiyeyim olur sonuçYa ama yeni tanıştığın insanlara öyle her şeyini açmazsın. Bu adam aile ilişkilerini ortaya dökmüş ilk günden.
Bu sosyal manada birtakım eksiklikleri olduğunu gösterir, dengesizlik var bu bir gerçek. Açık sözlülükle falan alakası yok.
Onu geç, yok şunu yapan kızı sevmem, bunu sevmem demiş. Maçoluk falan da değil bu, dümdüz hödüklük.
Her yönden berbat. Hiç gideri yok.
Bir de dini yönden görüşlerini ilk günden öğrenmek isteyen kim?evet arkadaşa buyuk ders olsun ve kaçsın.bir kişinin işine gücüne aldırmasın evlenir işi sevmedim çalışmıyacagım der sen çalış ben yiyeyim olur sonuç
güzelim burada kimse normal demedi zatenBir de dini yönden görüşlerini ilk günden öğrenmek isteyen kim?
Şahsen ben istemem, daha soft konulardan başlar normal insanlar birbirini tanımaya. Siyaset ve din neden? Açık oturum falan mı yapıyoruz, altı üstü bir randevu. Sevdiğin renk, burcun, sinema zevkin, en sevdiğin yemek vs. konuş ya, varsın klişe olsun.
Marjinal olacağım diye ilk buluşmada terk edilmeye gerek yok. Bazen anam babam usulü gitmek hayat kurtarır.
Bir de bir mesele aklıma takıldı, tamam ailesi kısıtlamış, anne babayı soğuk buluyor. Buraya kadar tamam, anne baba diye sevme mecburiyetin yok, öyle ebeveynler var ki düşmanı aratmaz. Fakat kız kardeşini sevmeme nedeni çok ürkünç. Neymiş abdestli görmüyormuş, dini bütün değilmiş. Lan ne alaka? Ne ara bu sevgi kriteri oldu hödük? Bir kardeşi ne zaman sevmeyebilirim? Bana saygısız davranır, canımı acıtır, başkalarının canını yakar, işte o zaman soğurum. Fakat din bir kriter değil, o onun kişisel meselesi, benim değil.
Bu nedenle bu adam anormal, normal bulanlara şaşırdım ben.
Bilmem, bazısı zaman ver, tanı falan demiş.güzelim burada kimse normal demedi zaten
tabikii bir de evlendin mi kolay kurtulamazsın da duygu sömürüsü de yaparlar her açıdan kötüBilmem, bazısı zaman ver, tanı falan demiş.
Bilemedim valla, en çok korktuğum erkek türüdür. Bunlardan takıntılı, zorba tipler de çok çıkar.
Ben tanıdım buna benzer bir türünü.tabikii bir de evlendin mi kolay kurtulamazsın da duygu sömürüsü de yaparlar her açıdan kötü
Ben tanıdım buna benzer bir türünü.
Sürekli avutmak zorunda kalıyorsun, psikolojik danışman gibiydim. Sevgililik hak getire.
Zayıf erkek istemiyorum bu yüzden. Bir süre sonra acımaya başlıyorsun, sevgi, çekim falan kalmıyor.
Bilmem, bazısı zaman ver, tanı falan demiş.
Bilemedim valla, en çok korktuğum erkek türüdür. Bunlardan takıntılı, zorba tipler de çok çıkar.