Şok oldum :(

Kendinden soğutmak istese niye görüşsünki. Baştan dürüstçe söylemiş hayatıyla ilgili şeyleri. Bir insanın namaz kılmak istemesi anormal mi. İstemediği bölümde okutmuşlar. Dersler de zorsa depresyona girmiş olabilir. Bu onun sorunlu olduğu anlamına gelmez ki. Belki iyi bir insandır. Yeterince tanımadan karar verme.

bir süre daha tanımaya çalış.
çevresinde nasıl bilinir,sevilir mi.
hemen kestirip atma.
dürüst olmak adına biraz fazla ve değişik açıklamalar yapmış evet.
depresyon tedavisi görebilir bunda bişey yok.
toplumun büyük kısmı tedavilik zaten:))
ancak babasının buluşmanız konusundaki müdahelesi düşündürücü.
bu adamın bunu bu şekilde sana söylemesi de tuhaf.
bir takım sorunlar var belli ki bu adamda.
bir süre daha tanımaya çalış bakalım neler öğrenebileceksin.

bence adasmın kafası çok karışık ne dediğini ne istediğini bilmiyor..babayı sevmiyo maç diyo .. aileyi sevmemek için bir sürü saçma sebepler sunuyor. baksana kardeşi abdestli mi diye takip ediyor.. sevmediği bölümde YÜKSEK LİSANS yapıyor.. kimse silah dayamaz madem sevmiyor yüksek lisansı kazanamasaydı.. biraz saçma şeyler var adamda

bence adam gayet dürüst.
Ben olsam konuşmayı bırakmam.
Benim eski nişanlım onu istemem diye daha önce 2 kere nişanlandığını saklayıp hayatımda son 3 yılda kimse olmadı deyip bir sürü sevgilisi çıkan biri.
Adan seni kaybetme korkusuna rağmen dürüst davranmış, baştan böyleyse hep böyle gider bravo.

Bende üniversitede ağır bir psikolojik rahatsızlık geçirdim
konveksiyon bozukluğu diye
yani ailede olan bir hastalık küçükken bilinç altıma yerleştiği için
psikolojim zayıflayımca ortaya çıktı
Hemde epilepsi şeklinde
ama çok şükür ki iyiyim ben artık
sırf okuduğum bölümü sevmediğim için ve ağır olduğu için
şimdi o bölümde doktora yapıyorum
bu insanı deli yapmaz
ailesi konusuna gelince
bence ailesinin baskısı ona itici geliyor
bende birileri beni bunaltınca onları sevmediğimi düşünüyorum

Adam bir süre depresyona girdi diye mi şaşırdınız diğer dediklerine mi ben anlamadım.
Ama bana çok da anormal görünmedi, konuşmayı bilmese de dürüst.

arkadaşım bütün yorumları okuyamadım ama bazıları depresyona girdi diye vebalı ilan edilmiş demiş,sorun depresyona girmesi degil bu adam normal degil arkana bakmadan kaçmanı tavsiye ederim babasıda sen anlama diye fazla görüşmeyin demiştir geçmişte şizofren yada bipolar bozukluk gibi ciddi beyin hastalıkları geçiren insanlar depresyon geçirdim diyerek olayı küçültmeye çalışırlar bu kadar dini konu konuşması ve anlattıkları hepsi normsl olmadıgını gösteriyor
acımasız bulabilirsiniz ama bu benim fikrim

tabi sevmişsen ve herşeyine katlanırım diyorsan sen bilirsin herşey insanlar için hepimizin başına gelebilir bu gibi şeyler

İlk Görüşmede ailesini sevmedigini söyleyen biri benim gözüme normal görünmez acıkcası. adam hayatındaki temel taşların neredeyse hepsini sevmediginden bahsetmiş. muhtemelen yarın öbür gün eşine de aynı gözle bakacak. tedavi görmesi degil garip olan bu kişinin konuşmasındaki tutarsızlıklar. ben başını yakma derim.

Adam manyak net.

Çok kısa ve öz olmuş Katılıyorum.

Normal bir insan babam çok görüşmeyin birbirinizden soğursunuz
gibi bir cümle kurar mı allah aşkına?
Üstelik ilk görüşmede.
Ha ilişki uzun zaman devam eder laf arasında -ti ye alırsın
gülersin ok. Ama bu adamın zekasıyla ilgili sorun olduğu çok açık.
Nerede ne konuşması nasıl davranması gerektiğini
bilmiyor.. Çocuk gibi..
Zeynepp20 Hiç görüşme bence, zamanına yazık.

Ben sok olcak ve hemen soguyacak bir sey gormedim. Adam bastab her seyi soylemis ki siz de bilin. Daha iyi degil mi, ya uzub sure gorusseniz, baglansaniz asik olsaniz, ama aile meseleleri acilinca adam rol yapsa annem iyidir babam iyidir vs dese. Soz nisan olsa ondan sonra ogrenseniz. Depresyon tedavisi gorebilir, bolumunu sevmeyebilir. Ailesini de sevmeyebilir kj bu kadar baski yapiyorlarmis, ben de babamj sevmem mesela, ama sevmiyorum diye de bi saygisizlik kusluk vs olmaz, babam sonucta baba gibi davranirim, o da babasi mac izleyelim dediyse babami kirmiyim diye dusunmus olabilir, sevmese bile babasi sonucta, belki onlarin bu hali hosuna gitmiyor, onlara yakin durmaya ve bu sekilde dogruyu gostermeye calsiiyor. Direk dogru insan ya da ay cok anormal demek icin erken bence.

Hayır bi de insanlar bence abartilacak bir şey yok yazmışlar. Şaka gibi. Adam babami sevmiorum diyo, (o zaten apayri bi manyaklik, kırk yıllık karin mi hemen soyluyosun) sonra da babam cok görüşmeyin dedi,itaat ediyo. Kardeşinin abdestini takip ediyo. Bi de belki evlenince de gitmezler diyo, oldu hem elin delisini çek hem de kolonisinin kahrını. Sürekli garip garip şeyler anlatmis adam. Ben de depresyon tedavisi gördüm ünv. Bi cok insan görüyor zaten ama inan o böyle bisi değil, bu bildigin deli. Kaç ordan bacım.

Evlenip de burda ben kocamdan boşanmak istiyorum diye konu acacaginiza boyle olmasi daha iyi olmuş bence adamdan soguduysaniz uzatmayin

Olabilir insan depresyon tedavisi gorebilir ama ailemi sevmiyorum ne demek bu adamla aile kuramam şahsen

Bence de yaş geçiyor buldum evleneyim endişesiyle hareket etmeyin. Depresyon tedavisi görmesi değil de, sevmiyorum dedikten sonra babam görüşmeyin dedi o yüzden erteleyeyim dedim demesi bende tehlike çanlarını çaldı. "Ailem bende kalıyor evlenince gidecekler ama belki de gitmeyecekler." " Baba zoruyla üniversite okudum". Kendi hayatı üzerinde hiç hakimiyeti yok gibi. Sizin ikinci evliliğiniz olacak bence dikkatli olmak sizin yararınıza olur, malum;Türkiye.Kimse mükemmel değildir ancak,en azından kendi ayakları üzerinde durabilen,kendi kararlarını verebilen, karakterli biriyle olmalısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…