Şok oldum :(

Buluşmayı iptal edip sonradan buluşalım dediğinde, kabul etmeyecektin. Erkeklere muhtaç, devamlı onlardan telefon bekleyen biri konumunda görünmeyin. "Kusura bakma buluşmayacağız diye ben de arkadaşlarımla program yapmıştım" deyip gitmeyecektin buluşmaya zaten.

canım yani duydukların şok etkisi olmuş sen de ama sanki sana göre biri değil... evet anlıyorum seni kaçan son trene bineyim falan mantık diyorsun ama böyle biriyle de olmaz yani hayatını yakma derim.

Adam belki yıllar sonra ilk kez içimi dökebileceği birinden hoşlanmış o da tutmuş adamı deli ilan etmiş
Ben çok takdir ettim çok samimi hissetmiş olmalı
İnan ki normalde tanışmanın ilk zamanlaarı erkekler över kendini ama bu övmemiş olduğu gibi anlatmış
Sana tek diyeceğim bunadam inançlı ve tabuları var son karar senin hayırlısı olsun.

Karsınızdaki insanı gecmısıyle yargılamayın.. Su an kı durumu onemlı olan.. Kendisi su an saglıklı mı?

Aile faktoru tabiki önemli ama bundan ne kadar etkileniyor.. Bunuda sorgulamak lazım.. Nitekim kendisine göre yine ibadetiyle ilgili yapılan yorumlara ragmen yine de yerıne getırıyor...

Sevmek faktorune gelınce, altında yatan baska seyler olabilir bunları da goz onune almak gerekli..

Ayrıca yasınızda bişey yok yahu.. İlla evlenmeliyim kafasına girmeyin..

Adam biraz saf kalmış, duygusal dünyası tam gelişmemiş gibi. Babası ne derse onu yapmış, o diyor ben yapıyorum diye de anlatıyor çocuk gibi. Sonra yine onların bu baskıcı tavırlarından dolayı içten içe kinlenmiş, "sevmiyorum, küstüm" moduna girmiş, yine çocuk gibi. Evlenirse aynı evde mi, ayrı evde mi yaşayacak bilmiyor, kararları o vermiyor ki. Kendisi için neyin iyi neyin kötü olduğunu düşünecek melekelerden yoksun biriymiş gibi bir intiba bıraktı anlattıklarınız. İnsan yeni tanıştığı birine kardeşinin abdestsiz gezdiğinden bahseder mi? Bence bunu boşboğaz olduğunda değil, saflığından yapıyor. Yani ne, hangi anlama gelir, nasıl anlaşılır, karşımdaki ne düşünür diye hesap kitap yapmadan dan dun içinde ne varsa döküvermiş. Evlilik meselesine gelince, adam bence kötü biri değil, iyi biri ama her iyi insanla iyi bir evlilik olmuyor. Evlilik için yeterli vasıflara sahip değil bence de.

hem ailemi sevmiyorum diyor hem babam çok buluşmayın dedi deyip seninle buluşmayı ertelemeyi düşünebiliyor. Tamam önceden ailesi baskı yapmış olabilir, istemediği bölümü okumuş olabilir ama artık kendi parasını kazanan biri ve kendi kararlarını alabilir. Bence sana diyor ki; biz evlenirsek şayet ailemle oturabiliriz haberin olsun. Birde onun ailesine bazı şeyleri yaptırmaya çalışması da garip geldi. Herkes özgürdür istediğini yapar ister namaz kılar, ister kılmaz. Dinde zorlama yoktur bunu o arkadaşında bilmesi gerekli.

Dini şeylere önem veriyor diye mi terkedildi bu adam şimdi? Kafanızdaki sorular görüşmeden konuşmadan nasıl cevaplanacaktı pardon? Adama söylediği cümlelerin anlamını sormaktan çekinip buradakilerin gazına geldiniz. Üzüldüm. Önyargılara kurban gitti bir ilişki daha

Dine önem vermiyor, dini yanlış yorumlamış.

Dini şeylere önem veriyor diye mi terkedildi bu adam şimdi? Kafanızdaki sorular görüşmeden konuşmadan nasıl cevaplanacaktı pardon? Adama söylediği cümlelerin anlamını sormaktan çekinip buradakilerin gazına geldiniz. Üzüldüm. Önyargılara kurban gitti bir ilişki daha
Aynen öyle belki iyi bir insandı. İki günde yeterince tanımadan birkaç sözüne göre değerlendirip bitti demek tuhaf geldi bana.

Talibinizin inançlı olması dışında sizin yazdıklarınıza istinaden bu adam hiç içime sinmedi:skandal: Bir erkek oturmasını kalkmasını bilecek:cool: Ailesini yermiş :ukala: tanımadığı bir kadına:kusmuk::duduk: isterse bin rekat namaz kılsın benim gözümde hiçbir anlamı kalmazdı maalesef:mapus: İnşallah Rabbim karşınıza inançlı, zeki, oturmasını kalkmasını bilen kalbinizin ısınacağı bir eş nasip eder:KK200: :dua:

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben kendi düşüncemi söylemek istiyorum; çocuktan hoşlandım, işini beğendim, dine düşkün oluşunu beğendim daha adını koyamadigim şeyler ama bunlar yetmedi kafamda soru işaretleriyle devam etmek istemedim. Ama kalbini kırmadan bitirdiğimi düşünüyorum en azından ona bu nedenden dolayi senle olmaz demedim diyemedim diyemezdim .

Sabah Günaydın mesajı attım cevap yazmadı bana akşam 17.00-18.00 gibi face'den çıkardım bunu , 20.00 civarında mesaj attı nasılsın diye iyiyim sen nasılsın dedim iyiyim, beni facebooktan çıkarmışsın kızgın mısın bana dedi . Bugün mesaj attım cevap bile vermedin dedim işlerim yoğundu, işlerimi yapıyorum kitap okuyorum sonra o yüzden cevap yazamadım ( dini içerikli kitaplar okuyor iş yerinde yani işle ilgili bişey değil ). Bende e..... kusura bakma ama ben devam etmek istemiyorum, ben karşımdaki insandan ilgi görmek isterim tarzında bişeyler söyledim ,Allah inşallah gönlüne göre birini çıkarır karşına hoşçakal dedim ve o mesaj yazmadı böyle bitirdim .Gördüğüm kadarıyla kötü biri değildi ama olmadı kısmet tabi , üzüldüm mü derseniz hemde çok üzüldüm isterdim devam etmeyi ama soru işaretleriyle devam edemezdim , Allah onunda yolunu açık etsin yardımcısı olsun, gönlüne göre birini çıkarsın karşısına ....
Daha 2 günde ne ilgisi gösterecek biraz daha zaman verseydin keşke. Çok aceleci davranmışsın. Madem hoşlandın bir ay daha deneseydin. Belki çok mutlu olurdunuz. İmanlı dürüst bir insan olması kötü mü? Neyse sizin kararınız. .

Bende üniversite son sınıftayım ve 3 aydır depresyon tedavisi görüyorum,ne yani psikolojik rahatsızlıkları olan uzak durulması gereken biri miyim size göre?
Aman dikkat depresyon bu kime geleceği belli olmaz.
Kaldı ki adam sadece patavatsız ve boş konuşmuş soğuyacak birşey görmedim

İşte bu söylediğin şey tam olarak şu anlama geliyor.
Dinen bir şeyler yapıyorsa yada ilgiliyse o insandan zarar gelmez yada
şans vermelisin. Kesin yanlış anlamış yada haksızlık ediyorsundur.
Alkol alıyor olsaydı
ama çok ince düşünceliydi, kibar, naif tam evlenilecek adam deseydi konu sahibi
-aaa alkol alan adamdan hayır gelmez
diye en az 10 üye çat diye yazardı.
Dini şeylere önem vermekle doğru insan olmak
her zaman örtüşen bir şey değil. Önce bunu anlayalım artık.

Ayrıca kimse burada aaa çok dindar ayrıl demedi,
Ki konu sahibi de bunu öne sürmedi en azından ben görmedim okumadım böyle bir
yorum.
Davranış bozukluğu ve zeka problemi olduğu ayan beyan ortada.
Abdestin nasıl alındığını sanırım hepimiz biliyoruz.
Bir kadının abdest alıp almadığı hakkında
nasıl bir fikrimiz olabilir ki?
Kişi abdest aldım yada almadığım dediği sürece.
E sağlıklı bir insanda abdestsizim, ben abdest almadım
diye ortalıkta dolaşmaz yani.
Adam ruhen de sıkıntılı.
Bu sebeple içine sinmedi ve kısa kesti ve bana göre de doğru olan buydu.
Ön yargılık bir durum kesinlikle değil.

Kadinlarin siyasetle, futbolla ilgilenmemesi gerektigini soyleyen bi adamdan zaten uzak dur !!

Fazla açık sözlü, dürüstmüş enazından saklamadan direk söyledi
Saf diyebilirim bu arkadaşa ne denilir ki bilemedim
Ağzına geleni söyledikçe resmen rahatlamış

X