- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Gayet açık ergen henüz genç kızlık çağında evlenmemis ..evi
Arkadaşım seni tanımam etmem surdaki bir yorumunla asagilamak adina ergensin demedim..
Bunu normal goruyorsaniz evli degil daha genc kizsinizdir ..kendinize ait bir ev ve sorumlulugunuz yoktur bu konu size ozaman saçma gelebilir .
Siz diyeceksin,ama ergenlikte boyle star gider olur idare ederim.benim sana verdigim cevapta ne var ki bu kadar attack yaptin? bekar olmak hakaret degil, anlayisli tarzda ya da gelinlerin hoslanmadigi tarzda yorum yapinca herkes tuhaf tuhaf konusuyor da. he ergenim var mi itirazi olan hayret biseysiniz ya.
bır gorumce olarak yazıyorumGörümcelerine ses edemeyip arası kötü olanlar burada görümcenin üstüne yürüyor bence başka açıklaması olamaz. Hep bir rekabet aile olmaya çalışılsa böyle olmaz. Bir tane üye seni görümce seni aldın cevabını tarzı bir şeyler yazmış gerçekten çok ayıp.
Gelinin hakli taraflari var ama ev benim abin bekar degiI demek cok fazla gibi.Ha bana sorsanız buyuk konusmiyim bu durumu yaşamam cunku cok iyi tanıdığım birseyler paylastigim beni iyi tanıyan neyi ne niyetle yaptığimi Bilen insanlarla yakınım.Bana yapilsa ne yapicagimdan daha onemli bunu kimin ne niyetle yaptığı olurdu.Ama bu kisiler birbirini yeterince tanımıyor.Ve tanima asamasinda Sert bir giris olmusOlabilir. Diyebilir. Karşı taraf yanlış diye yanlış mı olmak lazım. Abimin de evi demek doğru olur ancak abimin evine giderken kimden izin alacağım gibi bir düşünce en azından benim için yanlış. Abiniz de onun kocası oluyor sonuçta.
Siz diyeceksin,ama ergenlikte boyle star gider olur idare ederim.
Kadin diye yazdiginiz kim ? Abinizin esi sizinde yengeniz olan evin hanimi hanimefendi mi ?Gülüm plana dahil olan benim planı kuran abimle esim kadın yazliga 1 ay 20 gün tatile gidicek abim de evde tek ise gidip geliyor iyi olur diye çağırdı bizi. Bu arada özellikle abim ben ve esim dost gibiyiz güler egleniriz o yüzden belki de haber verilmedi yabancı değiller düşüncesiyle ama bana gore yine abimin söylemesi gerekirdi gerçi bunu ona söylediğimde soylicektim tam jnstgramdan görmüş demisti
Valla sen dersen saygisiz olursun ki sanirim yakisiyor.wooow sen diyorum nolcak simdi? sen bana emir kipiyle konusurken noluyor o zaman?
Bırakın bence kendilerince yazsınlar. Kocaları bir gün, "ben yokum alamazsın evime kardeşini." denilirse o zaman anlarlar ancak, kimin ergen kimin yetişkince düşündüğünü. Bir onlar görüyor her şeyin doğrusunu, her şeyi dışardan en iyi onlar anlayabiliyor.28 yasindayim ergen degilim arkadasim, bu konuda sizin gibi düsünmüyorum diye ergen mi oluyorum yani? ya da herhangi bi konuda farkli düsünen herkese yasina basina bakmadan ergensin heralde mi deniyor. ilgincmis.
Valla sen dersen saygisiz olursun ki sanirim yakisiyor.
Canim simdi sen kendini hakli goruyorsun dogal olarak ama bir suru yanlisin var. Abin konusur yengen konusur orasi teferruat. Evin hanimi kabul ediyorsa (ki ona bile her hanim musaade etmez) kocan gider abinle erkek erkege takilir evine doner o ayri. Hanimsiz eve siz cift olarak gidiyorsunuz yabanci degiliz tam soyleyecektim abim soyleyecekti falan bahane olamaz. Evine girip cikan kv veya gorumcen varsa bilirsin ev nasil degisir o vakitlerde hem de senin varligina ragmen.Gülüm plana dahil olan benim planı kuran abimle esim kadın yazliga 1 ay 20 gün tatile gidicek abim de evde tek ise gidip geliyor iyi olur diye çağırdı bizi. Bu arada özellikle abim ben ve esim dost gibiyiz güler egleniriz o yüzden belki de haber verilmedi yabancı değiller düşüncesiyle ama bana gore yine abimin söylemesi gerekirdi gerçi bunu ona söylediğimde soylicektim tam jnstgramdan görmüş demisti
Bırakın bence kendilerince yazsınlar. Kocaları bir gün, "ben yokum alamazsın evime kardeşini." denilirse o zaman anlarlar ancak, kimin ergen kimin yetişkince düşündüğünü. Bir onlar görüyor her şeyin doğrusunu, her şeyi dışardan en iyi onlar anlayabiliyor.
Ben gülüyorum artık yorumlara. Birisi demiş ki mesela, "iç çamaşırını banyoda unutmuştur belki." Enişte bey görebilir iç çamaşırı; ama görümce görmemeli kesinlikle.
Hep demişimdir ben erkeklerin mantık yönünü severim.kadin milletinden( iyi niyetliler müstesna) tiksinti geliyor bazi konulari okuyunca mesela bu konuda benim icin böyle bi konu oldu yani..
Höfff saygiyla konusmayi bilmiyorsun. Saldirgansin. Evet kabul etsen de hakaret de kabul etsen 50 yasinda da olsan ergensin.Ustelik baydin. Artik konusmak istemiyorum senden alabilecegim tartisabilecegim senden birsey ogrenebilecegim seviyede biri degilsin. Ve ben sana haddini astigindan beri siz demeyi biraktim. Lutfen artik baskasini bay.ya kendinle celisip komik duruma düsüyorsun ablacim. sen önce bana bi sen deme de bakilir sonra.
Hep demişimdir ben erkeklerin mantık yönünü severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?