Şok oldum üzgünüm..

Evet ben kötü niyetliyim o yuzden aylardır soğuk bi kiza kendimi sevdirmeye çalışıyorum ya da gelin gorumce muhabbetinden çok arkadaş gibi olmaya çalışıyorum. Tanimadiginiz kisilere bu kadar sert üslupla önyargılı davranmayı nerden ogrendiniz çok merak ettim.

ya.. bıde orası abımın evı sana mı soracam gelırken dıyenler var dımı ..

bı gorumce olarak asla ama asla habersız gıdemem annemın evıne bıle onceden arar gıderım...
yerı gelıyor ınsanın kendıne tahammulu olmuyor ne ayıp seyler ya ozel hayata mudahale resmen
ev ınsanın mahremıdır tek taraflı kararla kımseye acılmamalı...

Bende rahatsızlığını normal karşıladım ayrica birbirlerini yeteri kadar tanımıyorlar.En buyuk problem bu aslinda rahatsız olanida anlarim dogal karsilayanida tamamen karakter ile alakali bana yapilsa kimin yaptigi onemlidir ki rahatsız oldugum kisilerse hersekilde kırmadan anlatırdım hassasiyetimi.Ama ev benim sizi ben abin bekar degil gibi cumleler kullanmadan Hallederdim olayi

sen kendine bak yazik valla, kendini anlayisli ve saygili zannediyorsun en acisi da bu. herneyse senin gibi insana bisey ögretmek gibi kaygim da yok acikcasi...

kendını sevdırmeye calısan ınsanın yapacagı sey degıl bu lınam ya :)

bıde cok gulduk eglendık demıssın laf arasında :) gercekden ıcın rahat ettı mı cok samımı soruyorum

Başkasının evi olsa, tamam. Ama bu abinizin evi yahu. Oraya gittiğiniz zaman evin hanımının illaki evde olması gerekmez ki. Sizin geleceğinizi de abiniz haber vermeliydi eşine.
Abimin evi ya. Aaaa 1 yaşıma daha girdim.

Haydaaa baya yanlış anlamissiniz. Ben abimle konuştuğum zaman sorarım napiyo ne ediyo diye o da bana salı günü tatile gidicek dedi her sene gidermiş 1 ay boyunca aradan zaman geçti abimle esim konuşurken kararlastirmislar hatta esim kararsizdi dedim git iki gün kaçan dağılır iyi gelir. Ayrıca video değil ıstanbul son 7 gibi bişey yazmıştım onun üzerine yazmış bana. Güzel zaman geçirdik diye hepbeeaber güzel zaman geçirdik diyorum yani 14 temmuzdan 21 temmuza kadar abim ben yenge ve babanem aynı çatının altindaydik ve o zamanlar neden onlara gitmedim diye problem çıkarıyor hal Bu ki buna gerek yok çünkü zaten 7 24 yanimdalar

Kadın evdeyse o yapıyor yemeği, temizliği ona söylemek doğru olan ama o yokken tabiki muhatap kardeştir. Kardeşim şu an bizde bana söyledi geleyim mi diye. Eşim hiç neden haberim yok bana söylesin demedi. Kardeşim eşimede mi soracak ayrı ayrı. Bana söyler ben eşimle paylaşırım olur biter.

Sadece abinizin değil eşinin de evi. Eşinin de haberi olması lazım milletçe şu sınırları öğrenebilsek daha huzurlu olurdu insanlar

Ben gelini haklı buldum ben de olsam bozulurdum evime misafir geliyo ben storyden görüyorum. Yine de ikiniz de saygıyı bozmadan içimizdekileri anlatmışsınız, içten pazarlığın olmadığı ilişkileri hep daha sağlam ve samimi bulmuşumdur. Bir dahaki sefere haberli gidersiniz olur biter bence hayatınızın şoku olacak bi olay değil.

Benim abim yok ama abi yerine koyduğum evli kuzenlerim var ve ziyaret edeceğimde önce eşlerini ararım, uygun olan evin hanımını haberdar etmektir. Gelinin bozulduğu esasında o yokken eve gidilmesi değil onu takmadan plan yapılması, yoksa baştan haber edilseydi 'malesef ben yokum ama buyrun rahatça kalın' gibisinden bişey söylerdi muhtemelen, yazdıklarından öyle bi kız olduğu izlenimi aldım.

Çok doğru söylüyorsun
Bunu aklı basinda olan kimse yapmaz zaten
Konu sahibi arkadas gelinlerine devamli boyle yokmus gibi davraniyorsa
Gelin hanımın Hep mesafeli soguk olusuda bundadir bence...
Daha dikkatli olunmasi gerekir.

Ben 1 aylığına izmir e gitsem ve abim eşi fırsat bulsalar burAya gelmek için bende tabi ki kalabilirler istedikleri kadar. Bi de hani deniliyor ya gitmesini mi bekledin diye hayır çok sık seyehat gerçekleşmiyor zaten sadece olaylar boyle gelişti 2,3 gün içinde herseyolup bitti. Demek ki herkesin tarzi farklı kimi ışte kimi istemez ama burda tek sıkıldığı, m nokta bana verdiği tepki ve alttan almama rağmen düzeltme çalışmama rağmen çünkü ben yazmasam ömür boyu susucakti. Ağır konuştu zaten istenmedigimi dusunuyodum onun tarafindan bu da tuzu biberi oldu biraz zaman lazim

Aslinda ben sizin kotu niyetle yaptiginizi düşünmüyoruz.İnsanız bazen detayları kacirabiliyoruz.Yanilabiliyoruz yani insanlık hali.Ama kemdimden ornek verirsem beni iyi taniyanlar cok sever tanimayanlarda çocukluğumdan buyana cok soguk mesafeli oldugumu düşünürler.Aslinda ilişkileri zamana bırakmak lazim bazi insanlar zamanla paylasimla samimi olabiliyor.Ben oyleyim mesela 12 yillik evliyim gorumcem esimin halalari beni soguk mesafeli bulurlarmis halbuki ozellikle yada art niyetle yapmazdim.Evime gelene cok misafir perverimdir insanlari kolay kirmam asla laf sokmam yani insnlar icin elimden geleli yaparim ama yeni tanidigim fazla bisey paylasmadigim insanlarla zamanla samimiyet kurarim.Belki gelininizde Boyle biri kendimden yola ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…