- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
Aynen celiskiler celiskiler birde...
Görüşmüyoruz ..yazmayı sevmiyor ..
Telefonum surda kaldi..
Şuanda Telefon kullanmiyorum...
ama instgda evine gidecegimi hikayemde paylasiyorum...
Buneyaa neresinde iyi niyet ..
Ağlamış rahatlamismis ..
Arkadaşım anlayissiz davranmassin
Arkasina gelin hanim guzel bir uslupla kirildigini anlatmis
Hala kendini kotu hissetmen gerekirken
Uste cikip millete msjlari gosterip ortaligi ateşe veriyorsun..
kötü niyetli davranmissin bence sende uygun dille gonlunu al.
Bende böyle insanlara denk geldigim için belki bukadar öfkelendim..
ya.. bıde orası abımın evı sana mı soracam gelırken dıyenler var dımı ..Benimde gorumcem zamaninda bana haber vermeden uzak bir sehirden misafirliğe gelmisti ..
Gelmesine yarim saat kala ogrendim
Yemek bile yoktu neyse ok yabanci degil disarda yeriz dedik...
Ve kapi açılır yanında 2 arkadasla beraber ..
Tabi o insana ona gore muamele yapilir...:))
Bende rahatsızlığını normal karşıladım ayrica birbirlerini yeteri kadar tanımıyorlar.En buyuk problem bu aslinda rahatsız olanida anlarim dogal karsilayanida tamamen karakter ile alakali bana yapilsa kimin yaptigi onemlidir ki rahatsız oldugum kisilerse hersekilde kırmadan anlatırdım hassasiyetimi.Ama ev benim sizi ben abin bekar degil gibi cumleler kullanmadan Hallederdim olayiAçık sözlülük ne zamandan beri patavatsizlikla karistiriliyo ya pat pat kadina saydirmis benim evim benim evim hee anladık senin evin kadinda ömür boyu çöreklenme peşinde deyil terbiyesiz ne olursa olsun gelecek olan misafire bu sekilde konuşulmaz bizim kültürümüzde bu yok kırılmış olabilir bunu bu şekilde dile getirmek açık sözlü olmakmi yani peeees doğrusu konunun özünde kırılmakta haklılık payi olabilir ama kadin kirilmamis falan bildigin dovmekten beter etmis... konu sahibi kız senden hiç hoşlanmıyo belliki bileniyomus yerinde olsam benden asla bir daha evlerine gitmezdim ama evime gelirlerse elimden gelenin en iyisini yapıp utandirirdim
Höfff saygiyla konusmayi bilmiyorsun. Saldirgansin. Evet kabul etsen de hakaret de kabul etsen 50 yasinda da olsan ergensin.Ustelik baydin. Artik konusmak istemiyorum senden alabilecegim tartisabilecegim senden birsey ogrenebilecegim seviyede biri degilsin. Ve ben sana haddini astigindan beri siz demeyi biraktim. Lutfen artik baskasini bay.
kendını sevdırmeye calısan ınsanın yapacagı sey degıl bu lınam ya :)Evet ben kötü niyetliyim o yuzden aylardır soğuk bi kiza kendimi sevdirmeye çalışıyorum ya da gelin gorumce muhabbetinden çok arkadaş gibi olmaya çalışıyorum. Tanimadiginiz kisilere bu kadar sert üslupla önyargılı davranmayı nerden ogrendiniz çok merak ettim.
Haydaaa baya yanlış anlamissiniz. Ben abimle konuştuğum zaman sorarım napiyo ne ediyo diye o da bana salı günü tatile gidicek dedi her sene gidermiş 1 ay boyunca aradan zaman geçti abimle esim konuşurken kararlastirmislar hatta esim kararsizdi dedim git iki gün kaçan dağılır iyi gelir. Ayrıca video değil ıstanbul son 7 gibi bişey yazmıştım onun üzerine yazmış bana. Güzel zaman geçirdik diye hepbeeaber güzel zaman geçirdik diyorum yani 14 temmuzdan 21 temmuza kadar abim ben yenge ve babanem aynı çatının altindaydik ve o zamanlar neden onlara gitmedim diye problem çıkarıyor hal Bu ki buna gerek yok çünkü zaten 7 24 yanimdalarMadem bu kadar iyi niyetlisiniz, eve gittiniz yenge yoktu. Ben olsam (ki kimsenin evine bu şekilde gitmem), telefonla arayıp yenge biz geldik ama tatilde olacağını düşünmedik keşke sende burda olsaydın hiç içimize sönmez şimdi derdim. Tutup da sosyal medyadan video atmazdım. Sonra da yok işte güzel bir zaman geçirdik vs yazmazdım. Gelin hanım az bile demiş. Size söylemek istediklerini kocasına söyleyip dırdır mı yapsaydı, mutlaka ona da söylemiştir ki araları bozukmuş.
Arti olarak duz saga sola sapmadan altinda bizim kadar bisey aramadan dusunmelerinide eklemelisiniz benceHep demişimdir ben erkeklerin mantık yönünü severim.
Kadın evdeyse o yapıyor yemeği, temizliği ona söylemek doğru olan ama o yokken tabiki muhatap kardeştir. Kardeşim şu an bizde bana söyledi geleyim mi diye. Eşim hiç neden haberim yok bana söylesin demedi. Kardeşim eşimede mi soracak ayrı ayrı. Bana söyler ben eşimle paylaşırım olur biter.Başkasının evi olsa, tamam. Ama bu abinizin evi yahu. Oraya gittiğiniz zaman evin hanımının illaki evde olması gerekmez ki. Sizin geleceğinizi de abiniz haber vermeliydi eşine.
Abimin evi ya. Aaaa 1 yanıma daha girdim.
Sadece abinizin değil eşinin de evi. Eşinin de haberi olması lazım milletçe şu sınırları öğrenebilsek daha huzurlu olurdu insanlarBaşkasının evi olsa, tamam. Ama bu abinizin evi yahu. Oraya gittiğiniz zaman evin hanımının illaki evde olması gerekmez ki. Sizin geleceğinizi de abiniz haber vermeliydi eşine.
Abimin evi ya. Aaaa 1 yaşıma daha girdim.
kesınlıkle..Sadece abinizin değil eşinin de evi. Eşinin de haberi olması lazım milletçe şu sınırları öğrenebilsek daha huzurlu olurdu insanlar
Abim de biliyormuş zaten esim söyledi bana belli etmemiş o da neden gelmiyosun emin misin bak diye sorup duruyoduiyi de bunu gelin kendisi kocasina yansitmis önce bunun icin fitne cikarip kocasiyla küslük yapmis...
O kadar naziktir ki KK da üstüne yoktur..Anladığım kadarıyla nazik iyi niyetli insansınız.
Çok doğru söylüyorsunya.. bıde orası abımın evı sana mı soracam gelırken dıyenler var dımı ..
bı gorumce olarak asla ama asla habersız gıdemem annemın evıne bıle onceden arar gıderım...
yerı gelıyor ınsanın kendıne tahammulu olmuyor ne ayıp seyler ya ozel hayata mudahale resmen
ev ınsanın mahremıdır tek taraflı kararla kımseye acılmamalı...
Canim simdi sen kendini hakli goruyorsun dogal olarak ama bir suru yanlisin var. Abin konusur yengen konusur orasi teferruat. Evin hanimi kabul ediyorsa (ki ona bile her hanim musaade etmez) kocan gider abinle erkek erkege takilir evine doner o ayri. Hanimsiz eve siz cift olarak gidiyorsunuz yabanci degiliz tam soyleyecektim abim soyleyecekti falan bahane olamaz. Evine girip cikan kv veya gorumcen varsa bilirsin ev nasil degisir o vakitlerde hem de senin varligina ragmen.
kendını sevdırmeye calısan ınsanın yapacagı sey degıl bu lınam ya :)
bıde cok gulduk eglendık demıssın laf arasında :) gercekden ıcın rahat ettı mı cok samımı soruyorum
Aslinda ben sizin kotu niyetle yaptiginizi düşünmüyoruz.İnsanız bazen detayları kacirabiliyoruz.Yanilabiliyoruz yani insanlık hali.Ama kemdimden ornek verirsem beni iyi taniyanlar cok sever tanimayanlarda çocukluğumdan buyana cok soguk mesafeli oldugumu düşünürler.Aslinda ilişkileri zamana bırakmak lazim bazi insanlar zamanla paylasimla samimi olabiliyor.Ben oyleyim mesela 12 yillik evliyim gorumcem esimin halalari beni soguk mesafeli bulurlarmis halbuki ozellikle yada art niyetle yapmazdim.Evime gelene cok misafir perverimdir insanlari kolay kirmam asla laf sokmam yani insnlar icin elimden geleli yaparim ama yeni tanidigim fazla bisey paylasmadigim insanlarla zamanla samimiyet kurarim.Belki gelininizde Boyle biri kendimden yola ciktimEvet ben kötü niyetliyim o yuzden aylardır soğuk bi kiza kendimi sevdirmeye çalışıyorum ya da gelin gorumce muhabbetinden çok arkadaş gibi olmaya çalışıyorum. Tanimadiginiz kisilere bu kadar sert üslupla önyargılı davranmayı nerden ogrendiniz çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?