- Konu Sahibi NightStalker
-
Ya bu konularda iş eş de bitiyo onun akıllı olması lazım güzel bi dille açıklayıp reddetmesi lazım ama söylediğim zaman ben akrabalarımı geri çeviremem oldu hep. Ya seni sevip gelen yok kullanmak için geliyolar en azından bizimkiler öyle. Son olaydan sonra çok kötü şeyler yaşadık ben artık üstesinden gelemediğim için aileme açtm konuyu kardeşimle biraz tartıştılar ben onun annesiyle konusmuyorum yani olan yine bize oldu. Millet keyfinde ceremesini ben ve eşim çektik ha bu arada biz kavga ederken annesi ısrarla misafirleri iyi ağırla diyomuş bizi düşünen eden yok yani enteresan bi düzen içindeyiz elalemci dolu etrafım..Ben
Bukadar yuzsuz insanlar olamazlar ...
Gercekten boyleleri uzaydanmi iniyor anlamiyorum
Bırak evde olmayani evde olana bile iki geceden fazla kalmak istemem
Gidecek olursamda bir hafta öncesinden musaitmisiniz diye güzel bir şekilde sorarim ..
Beni arayıp emrivaki bugece sizde kalacagiz diyen oldu ..bakin kalabilirmiyiz yok kalacagiz ..musait degilim dedim
Okadar genis bir insan degilim genisleride kaldıramam...
Aynen gelin varos sinsi degil. Gonlunu kolayca alabilirsin. Dusuncesizlik ettigine ikna edebilirsin. Ikna da olur ama hep tetikte olur bir sure bencr rahatsiz etmeyin. Abiye ilet diyenler var aklim ermiyor.yuva bozmak sirf kendisini kocasini gezdirmek derdine nasil vicdaniniz aliyor inanilmaz. Allah elinize dusurmesin evlatlarimizi..Bayıldım geline. Sinsi değil, ikiyüzlü değil.
Ben böyle insandan korkmam mesela. Dürüst bulurum.
Yüzyüze nasıl bakacağızlık bir durum yok. Tartısmamıssınız, çirkinleşmemişsiniz. İnsan gibi konusmussunuz.
Görüştüğünde akıl edemedik kusura bakma tekrardan dersin, sonra normale dönersiniz.
Aynen celiskiler celiskiler birde...Bende konu sahibini iyi niyetli bulmadım. Özellikle verdiği cevaplardan, güzel 1 hafta geçirdik vs diye bir mesaj yazmış ya geline.
Ayrıca birinin evine misafirliğe gideceksin, evin hanımının evde olmadığını bilmeyeceksin. Mümkün mü ya... Telefonda biriyle konuşurken bile sorarız evdekiler nasıl çocuklar nasıl eşin nasıl diye... Yada burdan istediğiniz birşey var mı yengenin var mı diye...
Siz ergensiniz galiba kendinize ait bir eviniz yasantiniz yoksa anlamazsiniz
Cok naifsiniz normalde de boyleyseniz masallah bende genel olarak olaylarin sakiz gibi büyümesini sevmiyorum.Aslinda bu olaylara nasil baktiginizlada alakali ben genel olarak uçlarda tepki veren birisi degilimdir.Kirici olmamaya çalışırımGelin kocasıyla halletmesi gereken bir mevzuyu sizinle konuşarak çok büyük hata etmiş ve sizi ömürlük kırmış o yüzden geline hak veremedim.Acikcasi biri benim evine ben yokken gelecekse ve bu kişide benim değer verdiğim biriyse aranmayı daha doğrusu izin alır gibi aranmayı tercih etmem tam tersi geleceklerinden duyacağım memnuniyeti , olamayacağım için duyacağım üzüntüyü belirtmek adına ben ararım..Gelin samimiyetsiz biri net ve bulduğu her fırsatı etrafındakilerin kırmayı göze alarak hep değerlendirecek biri..
Aynen gelin varos sinsi degil. Gonlunu kolayca alabilirsin. Dusuncesizlik ettigine ikna edebilirsin. Ikna da olur ama hep tetikte olur bir sure bencr rahatsiz etmeyin. Abiye ilet diyenler var aklim ermiyor.yuva bozmak sirf kendisini kocasini gezdirmek derdine nasil vicdaniniz aliyor inanilmaz. Allah elinize dusurmesin evlatlarimizi..
Momo bunun kompleksle inan alakasi yok. Elbette kompleksli olanlarda vardir ama ev gercekten kadinin evi oluyor. Neden mi çünkü oncelikle temizligi bakimi tamamen kadina ait. Sen evde yokken biri gelip otel gibi kullandiginda sende kendini kullanilmis hissediyorsun. Hee dersinki kendi ailesi gelmek istese ayni tepkiyi verir mi gelin ? Vermeyebilir cunku herkes kendi evladina yakinina karsi dusunceli oluyor. Hep karsiyi es geciyor. Siz de muhtemelen gorumcesiniz benim gorumcem yok. Bilmiyorum o iliskiyi ama erkek eve gunluk misafir davet ederken bile kadindan icazet alir. Kafam rahat mi evde yiyecek biseyler var mi ikram yapabilir miyiz ev temiz mi ne bileyim.. yani bizde boyle kadinin hakimiyeti var evde bu aileye has bisey degil. Yarin sizde yuva kurdugunuzda anlayacaksiniz.sen de malum sorunlu yengelerden misin? kendi evim de var düzenim de, komplekslerim yok hepsi bu
Ayy son cumleye bayildimİyi geceler aynı durum benim 3.kez başıma geldi. Ben memlekete gidiyorum eşim işi yüzünden gelemiyo bi bakıyorum aynı yaşıt olan eşinden boşanmış bayan kuzeni geldi ve 1 hafta aynı evde durdular neyse dedim tekrarı olmaz sesimi çıkarmadım bu arada bana eşimden başka kimse geldiğini gittiğini söylemiyo aradan bi kaç ay geçti ben yine memlekete gittm bu sefer amcasıgil geldi kaldı bi kaç gün ona da tmm dedm amcasıdır.
Ama amcasıgilden 1 hafta sonra yeni evlenen kuzeni balayına çıkmış istanbula gelmişler ve oteli beğenmemişler eee bedava ev var. Hemen evlenen kızın annesi eşimi aramış sizde kalsınlar diye, istanbulun biz bi ucundayız gittikler yer ağva. Eşim beni aradı bize geliyolarmış kalcaklar diye. İdrak edemedim ya iki gün önce evlenmiş ve balayı yapıyolar yanımadığım insanlar hiç görmemişim ve ben evde yokum şehir dışındayım ayrıca beni bi allahın kulu adam yerine koyup arama tenezzülünde bulunmuyo evde olmadığımı da bildikleri halde. Kavga ettim istemiyorum dedim ama ben eve geldiğimde hala benim evimdelerdi salonu oturma odasını mesken tutmuşlar giyinme odamı kendi giyinme odaları yapmışlar sabah 8 de uçaktan indim 9 da eve geldk onlara kahvaltı hazırladm ve yeme içme konaklama bedava balayı yaptılar :)))) konuyu okuyunca aklıma geldi ve yine çok sinirlendm. Yapmayın evin hanımı yokken gitmeyin anne baba abi kardeş bunlar ayrı diğerleri gitmesn :)) en azından bana gelmeyin.artk...
Aaa kacirdim oralari sirf kendilerini gezdirecekler diye. Vayy arkadas ne vicdanlar iste yuvalar boyle boyle yikiliyor. Allah korusun ya bu tip zihniyetlerden.ohoo iletilmiş ortalık karışmış bile..
Momo bunun kompleksle inan alakasi yok. Elbette kompleksli olanlarda vardir ama ev gercekten kadinin evi oluyor. Neden mi çünkü oncelikle temizligi bakimi tamamen kadina ait. Sen evde yokken biri gelip otel gibi kullandiginda sende kendini kullanilmis hissediyorsun. Hee dersinki kendi ailesi gelmek istese ayni tepkiyi verir mi gelin ? Vermeyebilir cunku herkes kendi evladina yakinina karsi dusunceli oluyor. Hep karsiyi es geciyor. Siz de muhtemelen gorumcesiniz benim gorumcem yok. Bilmiyorum o iliskiyi ama erkek eve gunluk misafir davet ederken bile kadindan icazet alir. Kafam rahat mi evde yiyecek biseyler var mi ikram yapabilir miyiz ev temiz mi ne bileyim.. yani bizde boyle kadinin hakimiyeti var evde bu aileye has bisey degil. Yarin sizde yuva kurdugunuzda anlayacaksiniz.
Aaa kacirdim oralari sirf kendilerini gezdirecekler diye. Vayy arkadas ne vicdanlar iste yuvalar boyle boyle yikiliyor. Allah korusun ya bu tip zihniyetlerden.
Oysa ben sizinle bir arkadasimla sohbet eder gibi saygi duyup sohbet etmistim. Siz bu sekilde mi cevap verdiniz ? Bekar olmak hakaret midir anlamadim. Ki bekarsiniz sanirim. Cevaplara gore ergensiniz de arkadas dogru tahmin etmism ergenligin yas ile alakasi yok.yahu anlamiyorum ben hem görümceyim hem görümcem var(di) yani bekarlara mi has biraz genis ve rahat düsünmek? biri ergen der, biri bekar der, ya anlayisli olmak da mi suc olduneyse ya...
Sen rahat ediyorsan gelsin kalsin tabi ben rahat edemiyorum o yuzden gelip kalamaz esimle aramda kusluk olmaz bu yuzden. Ev duzeninin evde baska bir hanim olunca degisecegini bilir bensiz davet yapmaz. Ev idaresi genelde kadinda oluyor konu sahibinin karisina danismadan boyle plan yapmamasi iyi olurdu. Sonuc kacinilmaz olmus. @kahvetelvesi
Aynen celiskiler celiskiler birde...
Görüşmüyoruz ..yazmayı sevmiyor ..
Telefonum surda kaldi..
Şuanda Telefon kullanmiyorum...
ama instgda evine gidecegimi hikayemde paylasiyorum...
Buneyaa neresinde iyi niyet ..
Ağlamış rahatlamismis ..
Arkadaşım anlayissiz davranmassin
Arkasina gelin hanim guzel bir uslupla kirildigini anlatmis
Hala kendini kotu hissetmen gerekirken
Uste cikip millete msjlari gosterip ortaligi ateşe veriyorsun..
kötü niyetli davranmissin bence sende uygun dille gonlunu al.
Bende böyle insanlara denk geldigim için belki bukadar öfkelendim..
Gayet açık ergen henüz genç kızlık çağında evlenmemis ..evi1 dakika ya sen bana ne hakla ergen falan diyorsun? ergen misin nasil bir sorudur, bununla neyi kastediyorsun?! haddini bil.
Arkadaşım seni tanımam etmem surdaki bir yorumunla asagilamak adina ergensin demedim..yahu anlamiyorum ben hem görümceyim hem görümcem var(di) yani bekarlara mi has biraz genis ve rahat düsünmek? biri ergen der, biri bekar der, ya anlayisli olmak da mi suc olduneyse ya...
Oysa ben sizinle bir arkadasimla sohbet eder gibi saygi duyup sohbet etmistim. Siz bu sekilde mi cevap verdiniz ? Bekar olmak hakaret midir anlamadim. Ki bekarsiniz sanirim. Cevaplara gore ergensiniz de arkadas dogru tahmin etmism ergenligin yas ile alakasi yok.
Gülüm plana dahil olan benim planı kuran abimle esim kadın yazliga 1 ay 20 gün tatile gidicek abim de evde tek ise gidip geliyor iyi olur diye çağırdı bizi. Bu arada özellikle abim ben ve esim dost gibiyiz güler egleniriz o yüzden belki de haber verilmedi yabancı değiller düşüncesiyle ama bana gore yine abimin söylemesi gerekirdi gerçi bunu ona söylediğimde soylicektim tam jnstgramdan görmüş demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?