Şok oldum üzgünüm..

Ayrica, burada okudugum konular yuzunden yengeme o kadar mesafeliyim ki
Evine yemege gitmeye korkuyorum
4 yillik yengem tel nosunu bilmem. Bi kere aramisligim yoktur. Hep kk yuzunden
Vallahi ben de
Su basit ev konusunu game of thrones tahtı yapan gelin yuzunden daha ortada olmayan kardeşimin karısından soğudum
İnşallah konuda ki gibi bir gelinle karşılaşmayiz

Insanları anlamak gerçekten zor. Empatiyi sadece kelime olarak biliyoruz. Uygulamada toplum olarak sıfırız. Benim ailem bana, esimin ailesi ona değerli. Kendi ailemize nasıl davranılmasını istiyorsak,karşı tarafada öyle davranmak zorundayız !

Işte tam olarak bu yüzden sustum yoksa o kadar lafı yutacak kiz değilim. Tabi ki eskisi gibi yanasmam samimiyet kurmaya çalışmam ama öyle iste

Bana esim gelmeyecektin o zaman bu sehre diye terbiyesizlik yapsa, hadi eyvallah der basar giderim ailemin yanina lafini geri alip ozur dileyesiye kadar.

Bana esim gelmeyecektin o zaman bu sehre diye terbiyesizlik yapsa, hadi eyvallah der basar giderim ailemin yanina lafini geri alip ozur dileyesiye kadar.
Ki abim kayinpederiyle halisaha maçı yapan bi tip şakası bi yana abimin tersi terstir kolay kolay sinirlenmez ama karışmaması da biraz buna bağlı ışte. Gergin bi tip olsaydı eminim müdahale ederdi hani gene soylicegini söylemiştir ama o da eşini hoş tutma peşinde haklı olarak

Konu eskiymiş ama fikirlerimi belirtmek istedim ;
Prensip meselesi istemeyebilir,öncesinde plandan bahsedilebilirdi kıza.
Ben gelini haklı buldum.

games of thrones bolumlerini gecip ilk bolume gelirsek %100 gelin hakli o evin hanimi olmadan ne ben ne kocam kimsenin evine giremez

Ben konuyu merak ettim ama bir yığın msj var okuyamadım.gelin haklıydı ilklerde sonra haksızlık mı yaptı bu yazinhele:) yalnız gelin haklı ok ama yinede kırıcı taraflarıda var.cokta açık sözlü,hiç affı yok.farkinda olmadan yapılan hatalar sonuçta.hemen önlemini almış maş.ben yerinde olsam içimden kizsamda ses etmezdim bukadar

Anladım ben şimdi neden baştan bu yana Görümceyi haklı buldum...

Ne kadar güzelmişsin. KK nın en güzel kadını bendim yaa?! Bunu nasıl bana yaptın?! Çıkar o foto yu hemen!

Şaka...:)
Maşallah

Herkes dağılsın Görümce haklıdır...

Ya bak seni yerim adami hasta etme deme öyle şeyler

Konudaki en güzel şey, birbirinizle gayet açık açık konuşmanız. Yanlış anlaşılmalar olabilir, evet maalesef bende kızı haklı buldum birazcık. Siz bunu kötü niyetle yapmamışsınız, sadece biraz düşüncesizlik olmuş.
Hiçbir şey olmaz, ben olsam görüşünce de kusura bakma ben düşünemedim derim geçer. İlla da çok iyi anlaşmak zorunda değilim, olmuyorsa da boşverin

Malesef olmuyor ışte. Sürekli adım atmaktan yoruldum istemeden dusuncesizlik ettim esim de bu konuda hak veriyor ona ama hepimiz bu tavrından dolayı tepkiliyiz ayıp etti yani.3 ağustostan beri yazismiyoruz

Bakın burada da laf anlatamıyorlarmış size..hem siz benim konuma yaptığınız ilk yorumda evli olmadığınızı yazmıştınız,bu ne şimdi ?

Bakın burada da laf anlatamıyorlarmış size..hem siz benim konuma yaptığınız ilk yorumda evli olmadığınızı yazmıştınız,bu ne şimdi ?
Çok komiksiniz, olayın ortasından dalmışsınız. Orda örnek verdiler, eşiniz şunu şunu yapsa diye. Ben de örnek üzerinden cevabı verdim. Fikirlerimi ne bu konuda ne sizin konunuzda değiştirmeyi düşünmüyorum, ben kendimce mantıklı bulduğumu yazdım, niye ısrarla polemik yaratmaya çalışıyorsunuz?

Bütün konuyu okumadım ama bence gelin haklı. Sanki özellikle o varken gitmemişde o tatile gittiği gibi biletleri almışsınız bide nispet yapar gibi hikaye paylaşıyor gibi durmuşsunuz.

Tamam kız haklı ama sen de haksız değilsin bence, art niyetsizsin çok açık.. abartmış bence, kendince kurallar mesafeler kurma çabasında sanırım, sen de onun istediği şekilde davran ona.. mesafeli yani:)

Malesef olmuyor ışte. Sürekli adım atmaktan yoruldum istemeden dusuncesizlik ettim esim de bu konuda hak veriyor ona ama hepimiz bu tavrından dolayı tepkiliyiz ayıp etti yani.3 ağustostan beri yazismiyoruz
Konuyu okudum.Siz gelininizin samimiyetine güvenerek sakınca görmemişsiniz de ben bizim gelin aman yanlış anlarsa diye o varken bile hiç habersiz gitmem evine.Biri sorsa nerdesin, kardeşimdeyim bile demem , X teyim ( gelinde)oturuyoruz derim.Çünkü insanlar artık çok tahsmmülsüz ve kırılgan cımbızla çekiyorlar kırılacak şeyleri.

Aranız da samimiyet olmadığı için bu durum olmuş eğer ben abimin evine gitsem yengem asla böyle bir şey yazmadı buna eminim çünkü aramızda ki samimiyet abla kardeş gibi yani yenge bile demem. Ama aranız da ki soğukluktan böyle demiş. Haklı mı haklı evinde gizlisi saklası olur özeli olur pisi pasağı olur ben de olsam bende kızardım belki ama dediğim gibi tamamen samimiyet ile alakalı bir şey bu

Sen haklısın. Aslında gelin hanım da evde yokken başka birini evinde istememekte haklı ama konuşmalarıyla tamamen haksız duruma düşmüş. Sana hak verdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…