- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.409
- 798
- Konu Sahibi NightStalker
-
- #1.101
Vallahi ben deAyrica, burada okudugum konular yuzunden yengeme o kadar mesafeliyim ki
Evine yemege gitmeye korkuyorum
4 yillik yengem tel nosunu bilmem. Bi kere aramisligim yoktur. Hep kk yuzunden
Abim bu olaylar daha sicakken diyor ki benim ailem başka şehirde özlüyorum ayda yılda bir geliyor zaten demiş. Bizim gelin de o zaman gelmicektin bu şehire X demiş. Merak ediyorum onun ailesi farklı bi şehirde olsaydı ne olacaktı.
Işte tam olarak bu yüzden sustum yoksa o kadar lafı yutacak kiz değilim. Tabi ki eskisi gibi yanasmam samimiyet kurmaya çalışmam ama öyle isteInsanları anlamak gerçekten zor. Empatiyi sadece kelime olarak biliyoruz. Uygulamada toplum olarak sıfırız. Benim ailem bana, esimin ailesi ona değerli. Kendi ailemize nasıl davranılmasını istiyorsak,karşı tarafada öyle davranmak zorundayız !
Abim bu olaylar daha sicakken diyor ki benim ailem başka şehirde özlüyorum ayda yılda bir geliyor zaten demiş. Bizim gelin de o zaman gelmicektin bu şehire X demiş. Merak ediyorum onun ailesi farklı bi şehirde olsaydı ne olacaktı.
Ki abim kayinpederiyle halisaha maçı yapan bi tipBana esim gelmeyecektin o zaman bu sehre diye terbiyesizlik yapsa, hadi eyvallah der basar giderim ailemin yanina lafini geri alip ozur dileyesiye kadar.
Ya bak seni yerim adami hasta etme deme öyle şeylerAnladım ben şimdi neden baştan bu yana Görümceyi haklı buldum...
Ne kadar güzelmişsin. KK nın en güzel kadını bendim yaa?! Bunu nasıl bana yaptın?! Çıkar o foto yu hemen!
Şaka...:)
Maşallah
Herkes dağılsın Görümce haklıdır...
Malesef olmuyor ışte. Sürekli adım atmaktan yoruldum istemeden dusuncesizlik ettim esim de bu konuda hak veriyor ona ama hepimiz bu tavrından dolayı tepkiliyiz ayıp etti yani.3 ağustostan beri yazismiyoruzKonudaki en güzel şey, birbirinizle gayet açık açık konuşmanız. Yanlış anlaşılmalar olabilir, evet maalesef bende kızı haklı buldum birazcık. Siz bunu kötü niyetle yapmamışsınız, sadece biraz düşüncesizlik olmuş.
Hiçbir şey olmaz, ben olsam görüşünce de kusura bakma ben düşünemedim derim geçer. İlla da çok iyi anlaşmak zorunda değilim, olmuyorsa da boşverin
Bakın burada da laf anlatamıyorlarmış size..hem siz benim konuma yaptığınız ilk yorumda evli olmadığınızı yazmıştınız,bu ne şimdi ?Evet suç eşimde, anahtarı vermeden önce danışması gereken benim, vermek ya da vermemek ortak karar olmalı. Evlendiyse bunu idrak edip, ona göre yaşayacak olan o. Tıpkı burdaki gibi, artık bekar olmadığını idrak edip, eşine haber verip, görümceye gel ya da gelme demesi gibi. Sabahtandır aynısını yazıyorum. Eşine sorup, sonra görümceye dönmesi gerekirdi adamın.
Çok komiksiniz, olayın ortasından dalmışsınız. Orda örnek verdiler, eşiniz şunu şunu yapsa diye. Ben de örnek üzerinden cevabı verdim. Fikirlerimi ne bu konuda ne sizin konunuzda değiştirmeyi düşünmüyorum, ben kendimce mantıklı bulduğumu yazdım, niye ısrarla polemik yaratmaya çalışıyorsunuz?Bakın burada da laf anlatamıyorlarmış size..hem siz benim konuma yaptığınız ilk yorumda evli olmadığınızı yazmıştınız,bu ne şimdi ?
Konuyu okudum.Siz gelininizin samimiyetine güvenerek sakınca görmemişsiniz de ben bizim gelin aman yanlış anlarsa diye o varken bile hiç habersiz gitmem evine.Biri sorsa nerdesin, kardeşimdeyim bile demem , X teyim ( gelinde)oturuyoruz derim.Çünkü insanlar artık çok tahsmmülsüz ve kırılgan cımbızla çekiyorlar kırılacak şeyleri.Malesef olmuyor ışte. Sürekli adım atmaktan yoruldum istemeden dusuncesizlik ettim esim de bu konuda hak veriyor ona ama hepimiz bu tavrından dolayı tepkiliyiz ayıp etti yani.3 ağustostan beri yazismiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?