• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Aranız da samimiyet olmadığı için bu durum olmuş eğer ben abimin evine gitsem yengem asla böyle bir şey yazmadı buna eminim çünkü aramızda ki samimiyet abla kardeş gibi yani yenge bile demem. Ama aranız da ki soğukluktan böyle demiş. Haklı mı haklı evinde gizlisi saklası olur özeli olur pisi pasağı olur ben de olsam bende kızardım belki ama dediğim gibi tamamen samimiyet ile alakalı bir şey bu
Belkide aynen ama sanmıyorum ya yani bu ev konusu onun kuralı. Daha doğrusu bana isinamadigina eminim ama ev konusu da ayrı çünkü mesela bi ara abim doğum günü sürprizi yapmış yine temmuzda 4. 5 arkadaşını çağırmış kizin mutlu olsun diye herşey iyi güzelmiş herkes evine dagilinca kızmış ve kusmus benden habersiz kimseyi çağırma bu eve diye

Sen haklısın. Aslında gelin hanım da evde yokken başka birini evinde istememekte haklı ama konuşmalarıyla tamamen haksız duruma düşmüş. Sana hak verdim ben
Rick grimes yasiyor mu dizidekimler öldü ben bıraktım izlemeyi en son o lanet adam (okan bayulgene benzeyen) burunlarından getiriyordu :D

Tamam kız haklı ama sen de haksız değilsin bence, art niyetsizsin çok açık.. abartmış bence, kendince kurallar mesafeler kurma çabasında sanırım, sen de onun istediği şekilde davran ona.. mesafeli yani:)
Aynen oyle davranıyorum. Yanlız bi gun hala olursam da h büyük problem cikicak gibi hissediyorum. Resmen halaligimi yasayamicam acayip canım sıkılıyor. Tutturmaz kucaklatmaz belki falan

Belkide aynen ama sanmıyorum ya yani bu ev konusu onun kuralı. Daha doğrusu bana isinamadigina eminim ama ev konusu da ayrı çünkü mesela bi ara abim doğum günü sürprizi yapmış yine temmuzda 4. 5 arkadaşını çağırmış kizin mutlu olsun diye herşey iyi güzelmiş herkes evine dagilinca kızmış ve kusmus benden habersiz kimseyi çağırma bu eve diye

ay benim bir arkadaşımda kocasına aynen böyle kızdı adam süpriz yapıp eve çağırmış herkesi :D ev battı niye çağırdın diye kızmıştı ama onun görümcesi yoktu :D olabilir böyle şeyler sıkma sende koru mesafini gitsin evine mi kaldın

Malesef olmuyor ışte. Sürekli adım atmaktan yoruldum istemeden dusuncesizlik ettim esim de bu konuda hak veriyor ona ama hepimiz bu tavrından dolayı tepkiliyiz ayıp etti yani.3 ağustostan beri yazismiyoruz
Ben olayların öncesini bilemediğimden tabi bişey diyemiycem. O da abartıyor yani, madem o konuşmak istemiyor onunda siz de zorunlu haller dışında konuşmayacaksınız. Hoş bişey değil sizin için ama araya eller girince durum bu maalesef.
Önceden çok iyi anlaştığımız kuzenimiz vardı (erkek). Eşi yüzünden aramız açıldı.

Rick grimes yasiyor mu dizidekimler öldü ben bıraktım izlemeyi en son o lanet adam (okan bayulgene benzeyen) burunlarından getiriyordu :KK70:

İşte tam benim konum :D rick yaşıyor :D glenn ve abraham'ı öldürdü negan. daha da öldürmeye devam edecek gibi duruyor. bu sezon savaş var :D

ay benim bir arkadaşımda kocasına aynen böyle kızdı adam süpriz yapıp eve çağırmış herkesi :KK70: ev battı niye çağırdın diye kızmıştı ama onun görümcesi yoktu :KK70: olabilir böyle şeyler sıkma sende koru mesafini gitsin evine mi kaldın
Ahah aynen başını okurken ni an bizimkiler mi acaba dedim

Ben olayların öncesini bilemediğimden tabi bişey diyemiycem. O da abartıyor yani, madem o konuşmak istemiyor onunda siz de zorunlu haller dışında konuşmayacaksınız. Hoş bişey değil sizin için ama araya eller girince durum bu maalesef.
Önceden çok iyi anlaştığımız kuzenimiz vardı (erkek). Eşi yüzünden aramız açıldı.
Oyle oluyor ya birsey de diyemiyorsun en nihayetinde onun da ailesi o artik

Herkese iyi akşamlar. Az evvel hayatımın şokunu yaşadım. Şimdi nerden giricegimi bilmiyorum konuya ama bi yerden başlıyorum kısa gitmeye calisicam uzun olursa affedin.
Benden 2 yas büyük abim var. Babamla annem 2008 de boşandı 2005te de ayrıldılar ve seneler boyunca annem ben abim arkadaş gibi yaşadık büyüdük ve kenetlendik. Önce annem evlendi sonra ben (2 sene oldu) en sonunda da abim aralıkta evlendi bi kac ay önce. Eşi benimle yaşıt dışardan bakıldığında soğuk ve havalı bi kiz çok gulmuyor mesela ama vakit geçirince çok iyi. Bende geçen haftalarda 14 ü e 21i istanbuldaydim hepbeeaber babanemde kaldik 8 gun boyunca neyse ben döndüm. Bi kac gündür de esim ve abim konusmuslar istanbula gelin diye bende dedim ki evet git erkek erkeğe takılın iki gün (ise dönmesi gerek) sonra gelirsin dedim ama tutturdu sende gel ben tek gitmem sizsiz napcam diye neyse tamam dedim abim irtica halinde olduk ve biletleri aldik bu arada salı günü de kiz yazliga gitti 20 gun yokmuş sanırım neyse ve biz kızla hic yazismiyoruz ben yazarsam yazıyor pek sevmiyo yazismayi. Neyse ben instagramda hikaye paylaştım son 7 diye (bu ayın 9 u gidecektik ve esim 2 gun sonra dönüp ben biraz da h kalacaktım) bana mesaj attı. Mesaj aynen şöyle

X hanım duydum kiiii bize gidiyormussunn
Ben varken bize gelmezsin kalmazsın
Ben yokken gidesin gelmiş her nedensee şaşırdım yaniii haberin olsun.
Ama yine de iyi tatiller dilerim

Dedi. Bende güle oynaya açıklama yaptim samimiyetimize güvenip. Cevap vermedi. Abimle ortak konuşma vardı sonra ordan video attım güldüm. Gördü yine cevap vermedi. Aradan geçti bi kac gun ben bugün yazdım selam nasi, gidiyor diye. Iyi gidiyor yazmış. Küsmuyuz dedim kırgınım evet yazmış. Bunun üzerine ben;

Aciklamami yaptim ama en onemlisi de siz gidelim deseydiniz giderdik zaten. Beraber bana gore cok guzel l 1 hafta geçirdik önemli olan buydu bence şahsen bana iyi geldi güldük eğlendik yedik içtik sıkıldık. Sende haklısın herkesin düşüncesi bir değil anladığım kadarıyla böyle şeylere önem veriyosun özellikle misafirliğe ama bak bana 2 senedir evliyim evime kimse gelmedi inanki zaten arkadaş cevrem 0. Bi de bilet olayı X tek gidicekti bende ısrar ettim berabe vakit gecirsinler diye 2 gün gidip geleck sende gel yoksa gitmem dedi bi anda kadar verildi bi anda bilet alındı ben anneme bile söylemedim yani yanlış olduğunu düşünsem instagramda hikayede paylasmam ki bu ikinci yine de kusura bakma. Al bu da çiçeğin şimdi ışte yaaaaz ışte yazma yine de sevicem seni. Dedim.

Aradan geçti 5 dakika ve gelen cevap bu..

İstanbul'a gelme kararı alıyorsun
İnstagramdan öğreniyorum
Ben koskaca 11 ay ordaydım
Tatile geliyorum . Arkamdan evime gidiyorsun.
Evime gel basımüstüne . Ama ben ordayken.
Ben orda değilken değil.
Y artık bekar değil Y artık bekar yaşamıyor.
Ev benım . Benım evime misafir geliyor ve benım haberim Yok. Ve üstüne ben evde değilim Zaten.
Biliyordum X gelecekti. Sevindim de gelsin dedim erkek erkeğe takılırlar Zaten Motor var.
Ama benım evime aile geliyor.
K bakma bu bana yapılmış bir ayıptır X.
Ben suanda içimde ne varsa sana döküyorum.
Hiç hoş olmadı bu durum.
Evi çekip çeviren ben .. sizi ağırlayacak olan ben. Ama ben tatildeyim. Bunları yapan Y değil.
Bana söyleyen olmadı. Beni takan olmadı.
Linam, Y
bekar değil. evli .
Biri gelecekse bana söyler Y'ye değil
evlilik Budur.

Gerçekten böyle dusunuyorsan peki dedim. O da son olarak

Ben farklı düşünüp başka yazmam . Neysem oyum . Arkandan konuşacağımı yüzüne de söylerim. Benim düşüncem budur . Olması gerekende budur.
Yazmış. Sonuc olarak abime mesaj attım dedim ben hastayım kızım da hasta gibi bi de aşı olacak hava değişimi falan iyice kötüler biz gelmeyelim sen Xi ikna et tek gelsin dedim anlatmadım durumu. bileti iptal ettirmeye calisicak esim de olayı bilmiyor bi önceki konuşmanızı cevap vermeyisini biliyor sen yapılacağını yaptın boşver o yazsın artık demişti,
Ciddi ciddi kötü hissediyorum. Nasıl yüzyüze bakicaz abim eylülde gelmeyi dusunuyodu ne olucak şimdi. Ruhum daraldı resmen.

bence de haklı yenge. açık açık da söylemiş cahillik etmişsiniz, arkasından iş çevirir gibi olmuş niyetiniz kötü olmasa bile.

Kadın haklı bence de onu aramanız gerekiyodu ayıp etmissiniz farkinda olmadan bende istemezdim sahsen böyle bir durumu demekki kadının içinde bişey yok herşey dilinde yani patır patır soyluyo.

Empati yapıyorum. Kendimi sizin yerinize koyuyorum. Evin kadını evde değilken bırakın gelinimizi kardeşimin evi dahi olsa o eve gitmem. Kendimi gelininiz yerine koyuyorum. Ben evde değilken bırakın yatılı misafiri bir çöp almak için bile olsa evime girilmesini istemem. Öyle sizin

Empati yapıyorum. Kendimi sizin yerinize koyuyorum. Evin kadını evde değilken bırakın gelinimizi kardeşimin evi dahi olsa o eve gitmem. Kendimi gelininiz yerine koyuyorum. Ben evde değilken bırakın yatılı misafiri bir çöp almak için bile olsa evime girilmesini istemem. Öyle sizin gelin gibi çatır çatır mesaj atamam ama rahatsız olurum. Olan olmuş artık. Bundan sonrası için karşılaştığınızda bu konuyu hiç açmayın uzatmak anlamsız olur.

Herkese iyi akşamlar. Az evvel hayatımın şokunu yaşadım. Şimdi nerden giricegimi bilmiyorum konuya ama bi yerden başlıyorum kısa gitmeye calisicam uzun olursa affedin.
Benden 2 yas büyük abim var. Babamla annem 2008 de boşandı 2005te de ayrıldılar ve seneler boyunca annem ben abim arkadaş gibi yaşadık büyüdük ve kenetlendik. Önce annem evlendi sonra ben (2 sene oldu) en sonunda da abim aralıkta evlendi bi kac ay önce. Eşi benimle yaşıt dışardan bakıldığında soğuk ve havalı bi kiz çok gulmuyor mesela ama vakit geçirince çok iyi. Bende geçen haftalarda 14 ü e 21i istanbuldaydim hepbeeaber babanemde kaldik 8 gun boyunca neyse ben döndüm. Bi kac gündür de esim ve abim konusmuslar istanbula gelin diye bende dedim ki evet git erkek erkeğe takılın iki gün (ise dönmesi gerek) sonra gelirsin dedim ama tutturdu sende gel ben tek gitmem sizsiz napcam diye neyse tamam dedim abim irtica halinde olduk ve biletleri aldik bu arada salı günü de kiz yazliga gitti 20 gun yokmuş sanırım neyse ve biz kızla hic yazismiyoruz ben yazarsam yazıyor pek sevmiyo yazismayi. Neyse ben instagramda hikaye paylaştım son 7 diye (bu ayın 9 u gidecektik ve esim 2 gun sonra dönüp ben biraz da h kalacaktım) bana mesaj attı. Mesaj aynen şöyle

X hanım duydum kiiii bize gidiyormussunn
Ben varken bize gelmezsin kalmazsın
Ben yokken gidesin gelmiş her nedensee şaşırdım yaniii haberin olsun.
Ama yine de iyi tatiller dilerim

Dedi. Bende güle oynaya açıklama yaptim samimiyetimize güvenip. Cevap vermedi. Abimle ortak konuşma vardı sonra ordan video attım güldüm. Gördü yine cevap vermedi. Aradan geçti bi kac gun ben bugün yazdım selam nasi, gidiyor diye. Iyi gidiyor yazmış. Küsmuyuz dedim kırgınım evet yazmış. Bunun üzerine ben;

Aciklamami yaptim ama en onemlisi de siz gidelim deseydiniz giderdik zaten. Beraber bana gore cok guzel l 1 hafta geçirdik önemli olan buydu bence şahsen bana iyi geldi güldük eğlendik yedik içtik sıkıldık. Sende haklısın herkesin düşüncesi bir değil anladığım kadarıyla böyle şeylere önem veriyosun özellikle misafirliğe ama bak bana 2 senedir evliyim evime kimse gelmedi inanki zaten arkadaş cevrem 0. Bi de bilet olayı X tek gidicekti bende ısrar ettim berabe vakit gecirsinler diye 2 gün gidip geleck sende gel yoksa gitmem dedi bi anda kadar verildi bi anda bilet alındı ben anneme bile söylemedim yani yanlış olduğunu düşünsem instagramda hikayede paylasmam ki bu ikinci yine de kusura bakma. Al bu da çiçeğin şimdi ışte yaaaaz ışte yazma yine de sevicem seni. Dedim.

Aradan geçti 5 dakika ve gelen cevap bu..

İstanbul'a gelme kararı alıyorsun
İnstagramdan öğreniyorum
Ben koskaca 11 ay ordaydım
Tatile geliyorum . Arkamdan evime gidiyorsun.
Evime gel basımüstüne . Ama ben ordayken.
Ben orda değilken değil.
Y artık bekar değil Y artık bekar yaşamıyor.
Ev benım . Benım evime misafir geliyor ve benım haberim Yok. Ve üstüne ben evde değilim Zaten.
Biliyordum X gelecekti. Sevindim de gelsin dedim erkek erkeğe takılırlar Zaten Motor var.
Ama benım evime aile geliyor.
K bakma bu bana yapılmış bir ayıptır X.
Ben suanda içimde ne varsa sana döküyorum.
Hiç hoş olmadı bu durum.
Evi çekip çeviren ben .. sizi ağırlayacak olan ben. Ama ben tatildeyim. Bunları yapan Y değil.
Bana söyleyen olmadı. Beni takan olmadı.
Linam, Y
bekar değil. evli .
Biri gelecekse bana söyler Y'ye değil
evlilik Budur.

Gerçekten böyle dusunuyorsan peki dedim. O da son olarak

Ben farklı düşünüp başka yazmam . Neysem oyum . Arkandan konuşacağımı yüzüne de söylerim. Benim düşüncem budur . Olması gerekende budur.
Yazmış. Sonuc olarak abime mesaj attım dedim ben hastayım kızım da hasta gibi bi de aşı olacak hava değişimi falan iyice kötüler biz gelmeyelim sen Xi ikna et tek gelsin dedim anlatmadım durumu. bileti iptal ettirmeye calisicak esim de olayı bilmiyor bi önceki konuşmanızı cevap vermeyisini biliyor sen yapılacağını yaptın boşver o yazsın artık demişti,
Ciddi ciddi kötü hissediyorum. Nasıl yüzyüze bakicaz abim eylülde gelmeyi dusunuyodu ne olucak şimdi. Ruhum daraldı resmen.

Kız haklı empati kurun evinize haberiniz olmadan misafir geliyor siz yokken ve dediği gibi o oradayken hiç gitmeyip o yokken gidiyorsunuz...

Telefonum yok abim soyler diye düşündük o yuzden instagrama da yazdim bi sorun gorsem yazmazdim
Üste sen çok iyimser düşünmüşsün ama o kadın da haklı yani empati kur anlarsın ben evde yokken benden habersiz evime kimsenin gelmesini bende istemem tabiki sende bir bayan olarak eşinin telefonundan olsun yine aramalıydın ayıp olmuş kadına neyse artık herkes ona göre düşünür hareket eder bidaha yaşanmaz böyle bisey

Back