Şok oldum üzgünüm..

Belkide aynen ama sanmıyorum ya yani bu ev konusu onun kuralı. Daha doğrusu bana isinamadigina eminim ama ev konusu da ayrı çünkü mesela bi ara abim doğum günü sürprizi yapmış yine temmuzda 4. 5 arkadaşını çağırmış kizin mutlu olsun diye herşey iyi güzelmiş herkes evine dagilinca kızmış ve kusmus benden habersiz kimseyi çağırma bu eve diye

Sen haklısın. Aslında gelin hanım da evde yokken başka birini evinde istememekte haklı ama konuşmalarıyla tamamen haksız duruma düşmüş. Sana hak verdim ben
Rick grimes yasiyor mu dizidekimler öldü ben bıraktım izlemeyi en son o lanet adam (okan bayulgene benzeyen) burunlarından getiriyordu

Tamam kız haklı ama sen de haksız değilsin bence, art niyetsizsin çok açık.. abartmış bence, kendince kurallar mesafeler kurma çabasında sanırım, sen de onun istediği şekilde davran ona.. mesafeli yani:)
Aynen oyle davranıyorum. Yanlız bi gun hala olursam da h büyük problem cikicak gibi hissediyorum. Resmen halaligimi yasayamicam acayip canım sıkılıyor. Tutturmaz kucaklatmaz belki falan

ay benim bir arkadaşımda kocasına aynen böyle kızdı adam süpriz yapıp eve çağırmış herkesi ev battı niye çağırdın diye kızmıştı ama onun görümcesi yoktu olabilir böyle şeyler sıkma sende koru mesafini gitsin evine mi kaldın

Malesef olmuyor ışte. Sürekli adım atmaktan yoruldum istemeden dusuncesizlik ettim esim de bu konuda hak veriyor ona ama hepimiz bu tavrından dolayı tepkiliyiz ayıp etti yani.3 ağustostan beri yazismiyoruz
Ben olayların öncesini bilemediğimden tabi bişey diyemiycem. O da abartıyor yani, madem o konuşmak istemiyor onunda siz de zorunlu haller dışında konuşmayacaksınız. Hoş bişey değil sizin için ama araya eller girince durum bu maalesef.
Önceden çok iyi anlaştığımız kuzenimiz vardı (erkek). Eşi yüzünden aramız açıldı.

Rick grimes yasiyor mu dizidekimler öldü ben bıraktım izlemeyi en son o lanet adam (okan bayulgene benzeyen) burunlarından getiriyordu

İşte tam benim konum rick yaşıyor glenn ve abraham'ı öldürdü negan. daha da öldürmeye devam edecek gibi duruyor. bu sezon savaş var

Ahah aynen başını okurken ni an bizimkiler mi acaba dedim

Oyle oluyor ya birsey de diyemiyorsun en nihayetinde onun da ailesi o artik

bence de haklı yenge. açık açık da söylemiş cahillik etmişsiniz, arkasından iş çevirir gibi olmuş niyetiniz kötü olmasa bile.

Kadın haklı bence de onu aramanız gerekiyodu ayıp etmissiniz farkinda olmadan bende istemezdim sahsen böyle bir durumu demekki kadının içinde bişey yok herşey dilinde yani patır patır soyluyo.

Empati yapıyorum. Kendimi sizin yerinize koyuyorum. Evin kadını evde değilken bırakın gelinimizi kardeşimin evi dahi olsa o eve gitmem. Kendimi gelininiz yerine koyuyorum. Ben evde değilken bırakın yatılı misafiri bir çöp almak için bile olsa evime girilmesini istemem. Öyle sizin

Empati yapıyorum. Kendimi sizin yerinize koyuyorum. Evin kadını evde değilken bırakın gelinimizi kardeşimin evi dahi olsa o eve gitmem. Kendimi gelininiz yerine koyuyorum. Ben evde değilken bırakın yatılı misafiri bir çöp almak için bile olsa evime girilmesini istemem. Öyle sizin gelin gibi çatır çatır mesaj atamam ama rahatsız olurum. Olan olmuş artık. Bundan sonrası için karşılaştığınızda bu konuyu hiç açmayın uzatmak anlamsız olur.

Kız haklı empati kurun evinize haberiniz olmadan misafir geliyor siz yokken ve dediği gibi o oradayken hiç gitmeyip o yokken gidiyorsunuz...

Telefonum yok abim soyler diye düşündük o yuzden instagrama da yazdim bi sorun gorsem yazmazdim
Üste sen çok iyimser düşünmüşsün ama o kadın da haklı yani empati kur anlarsın ben evde yokken benden habersiz evime kimsenin gelmesini bende istemem tabiki sende bir bayan olarak eşinin telefonundan olsun yine aramalıydın ayıp olmuş kadına neyse artık herkes ona göre düşünür hareket eder bidaha yaşanmaz böyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…