• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Herkese iyi akşamlar. Az evvel hayatımın şokunu yaşadım. Şimdi nerden giricegimi bilmiyorum konuya ama bi yerden başlıyorum kısa gitmeye calisicam uzun olursa affedin.
Benden 2 yas büyük abim var. Babamla annem 2008 de boşandı 2005te de ayrıldılar ve seneler boyunca annem ben abim arkadaş gibi yaşadık büyüdük ve kenetlendik. Önce annem evlendi sonra ben (2 sene oldu) en sonunda da abim aralıkta evlendi bi kac ay önce. Eşi benimle yaşıt dışardan bakıldığında soğuk ve havalı bi kiz çok gulmuyor mesela ama vakit geçirince çok iyi. Bende geçen haftalarda 14 ü e 21i istanbuldaydim hepbeeaber babanemde kaldik 8 gun boyunca neyse ben döndüm. Bi kac gündür de esim ve abim konusmuslar istanbula gelin diye bende dedim ki evet git erkek erkeğe takılın iki gün (ise dönmesi gerek) sonra gelirsin dedim ama tutturdu sende gel ben tek gitmem sizsiz napcam diye neyse tamam dedim abim irtica halinde olduk ve biletleri aldik bu arada salı günü de kiz yazliga gitti 20 gun yokmuş sanırım neyse ve biz kızla hic yazismiyoruz ben yazarsam yazıyor pek sevmiyo yazismayi. Neyse ben instagramda hikaye paylaştım son 7 diye (bu ayın 9 u gidecektik ve esim 2 gun sonra dönüp ben biraz da h kalacaktım) bana mesaj attı. Mesaj aynen şöyle

X hanım duydum kiiii bize gidiyormussunn
Ben varken bize gelmezsin kalmazsın
Ben yokken gidesin gelmiş her nedensee şaşırdım yaniii haberin olsun.
Ama yine de iyi tatiller dilerim

Dedi. Bende güle oynaya açıklama yaptim samimiyetimize güvenip. Cevap vermedi. Abimle ortak konuşma vardı sonra ordan video attım güldüm. Gördü yine cevap vermedi. Aradan geçti bi kac gun ben bugün yazdım selam nasi, gidiyor diye. Iyi gidiyor yazmış. Küsmuyuz dedim kırgınım evet yazmış. Bunun üzerine ben;

Aciklamami yaptim ama en onemlisi de siz gidelim deseydiniz giderdik zaten. Beraber bana gore cok guzel l 1 hafta geçirdik önemli olan buydu bence şahsen bana iyi geldi güldük eğlendik yedik içtik sıkıldık. Sende haklısın herkesin düşüncesi bir değil anladığım kadarıyla böyle şeylere önem veriyosun özellikle misafirliğe ama bak bana 2 senedir evliyim evime kimse gelmedi inanki zaten arkadaş cevrem 0. Bi de bilet olayı X tek gidicekti bende ısrar ettim berabe vakit gecirsinler diye 2 gün gidip geleck sende gel yoksa gitmem dedi bi anda kadar verildi bi anda bilet alındı ben anneme bile söylemedim yani yanlış olduğunu düşünsem instagramda hikayede paylasmam ki bu ikinci yine de kusura bakma. Al bu da çiçeğin şimdi ışte yaaaaz ışte yazma yine de sevicem seni. Dedim.

Aradan geçti 5 dakika ve gelen cevap bu..

İstanbul'a gelme kararı alıyorsun
İnstagramdan öğreniyorum
Ben koskaca 11 ay ordaydım
Tatile geliyorum . Arkamdan evime gidiyorsun.
Evime gel basımüstüne . Ama ben ordayken.
Ben orda değilken değil.
Y artık bekar değil Y artık bekar yaşamıyor.
Ev benım . Benım evime misafir geliyor ve benım haberim Yok. Ve üstüne ben evde değilim Zaten.
Biliyordum X gelecekti. Sevindim de gelsin dedim erkek erkeğe takılırlar Zaten Motor var.
Ama benım evime aile geliyor.
K bakma bu bana yapılmış bir ayıptır X.
Ben suanda içimde ne varsa sana döküyorum.
Hiç hoş olmadı bu durum.
Evi çekip çeviren ben .. sizi ağırlayacak olan ben. Ama ben tatildeyim. Bunları yapan Y değil.
Bana söyleyen olmadı. Beni takan olmadı.
Linam, Y
bekar değil. evli .
Biri gelecekse bana söyler Y'ye değil
evlilik Budur.

Gerçekten böyle dusunuyorsan peki dedim. O da son olarak

Ben farklı düşünüp başka yazmam . Neysem oyum . Arkandan konuşacağımı yüzüne de söylerim. Benim düşüncem budur . Olması gerekende budur.
Yazmış. Sonuc olarak abime mesaj attım dedim ben hastayım kızım da hasta gibi bi de aşı olacak hava değişimi falan iyice kötüler biz gelmeyelim sen Xi ikna et tek gelsin dedim anlatmadım durumu. bileti iptal ettirmeye calisicak esim de olayı bilmiyor bi önceki konuşmanızı cevap vermeyisini biliyor sen yapılacağını yaptın boşver o yazsın artık demişti,
Ciddi ciddi kötü hissediyorum. Nasıl yüzyüze bakicaz abim eylülde gelmeyi dusunuyodu ne olucak şimdi. Ruhum daraldı resmen.
başıma gelen olaydan size bahsetmek isterim.
evliliğime 1 yada 1 buçuk ay vardı.
evimizi yerleştirdik eşim kalıyordu evimizde ama inanın yatakta yatmadı salona girmedi. birlikte kullanacağız dedi.
neyse görümcem eşime telefon açtı. eşimle ikea da mutfak eşyaları alışverişi yapıyorduk.
abi xxxxx nedenlerden dolayı x şehre geleceğim. 2 gün sende kalacağım. ( kesinlikle bu arada abisini asla evlilik hazırlığı süresince aramadı nasıl gidiyor bir şeye ihtiyacınız var mı? aldınız mı yerleştirdiniz mi )
evimizin çevresinde şu an aklıma gelen en az 3 akrabası var. ayrıca çok sıkı fıkı can ciğer olduğu eş dost ve diğer akrabaları var.
emir kipleri birinci konu sana geleceğim kalacağım. yapması gereken işler içinde eşim getirip götürecek bu arada.
görümcem evli kocasınında umru değil.
eşim kendisi yok allahı var bana yazdıklarını ve telefon konuşmasını anlattı, gösterdi. emir kipleri dolu geliyor kadın dört nala.
bana bir titreme geldi ikeanın ortasında sinirden.
inanın evime kıyamıyorum temizledim, yerleştirdim, perdeleri taktım, yatak odasını düzenledim mutfağımı,banyomu evim ya evim olacak heves nasıl bi heves.
eşime gözlerim dola dola edim ki bizim evimiz ikimizin evi eşyalarımızda ben gelmeden oturmuyorsun yatakta yatmıyorsun. ( çok ucuz yollu bişey aldı sırf yatakta evlenmeden önce yatmasın diye ) şimdi bana yazma tenezzülünde dahi bulunmadan seni arıyor yazıyor evimizde kalmak için. bana yazsa bize alacağım bizde gel kal diyeceğim için hiç bir şekilde bana yazmıyor. bana sadece eşime yazar yazmaz sunu yazdı napıyorsun iyiyim sen ne yapıyorsun dedim bende şunu yapıyorum dedi. konuyu asla anlatmıyor bile.
eşimde haklısın bende sen gibi düşüyorum ama ne diyeyim dedi. bende orasını bilmem dedim.
eşim işiyle ilgili şehir dışında olacağını yazdı.
bu arada evliliğim süresince asla nasıl gidiyor bir yardıma ihtiyacın varmı birlikte yerleştirelim tarzı bir iletişim bulunmadığı gibi evleneceğimiz zaman sevecen insan birden bi mutasyona uğradı.
benim yaşadığım konu bu; biz bayanlar evimizi çok seviyoruz orası resmen bizim masal diyarımız isteriz ki evimize gelen bizi arasın haber versin. yoksa sizin olayınız benim gibi değil ama keske arayıp gelininize haber verseydiniz. aranızda iyiymiş belki size ben geleyim öyle gel birlikte vakit geçiririz diyecekti. burda biraz eşide suçlu iki tarafta evine misafir alacaksa haber vermeli.
kötü bi niyetiniz yoksa bile bu konular biraz hassas.
inşallah aranız tez vakitte düzelir.

Son düzenleme:
Hanımlar sakin lütfen.

Aileden alinan kultur farklidir deyip gecemeyiz.Ahlak, erdem, edep genel birseydir.Farkli olamaz ve farklisi yanlistir.Bazi seyler insanlik sucudur.Ben dahi yapsam.

Farklıdır ama, ahlak, Erdem, edep kavramı da aileden aileye, kişiden kişiye değişir, bir büyüğün yanında sigara içip bacak bacak üstüne atmak birine göre edepsizce bir davranışsa, diğerine göre normaldir, biri herkesin yanında bebeğini emzirir diğeri hamileliğini dahi utanıp büyüklerinden saklar.

Ben görümce değilim, görümcemde yok, kayınvalidem de hiç kayınvalidelik yapmadı, erkek ailelerine karşı bir önyargım hiç olmadı, aksine kalabalık bir ailede gelinler, eltiler, kayınvalide ve kayınpederlerle büyüdüm, üstelik yatılı misafirliğe giderken kalacağım yakınlarımı mutlaka arayıp önceden haberdar ederim ama bana gelirlerken böyle bir şartım yoktur, evde olayım olmayayım kim gelip kalmışsa ayağına sağlık bir daha gel diyen biriyimdir, sürpriz yapıp gelenler çok mutlu eder ama dediğim gibi herkesin hayata bakışı farklıdır, farklı diye kimsenin düşüncesi kesin yanlış veya kesin doğru diye kestirilip atılamaz.

Kaldı ki burada kardeşin anlattığıyla sınırlı yorumlar var, abinin eşi ne yaşadı, ne oldu da tepkileri bu kadar keskin oldu onun ağzından dinlemeden de bilmemize imkan yok, bir evlilikte keskin sözler söylemek için yıllanması gerekmez, bazen birkaç ay içinde yaşadıklarınızda bundan sonra yaşayacaklarınıza ışık tutar.

Konu kesin gelin haklı, kesin görümce haklı denecek bir konu değildir, her iki tarafında haklılık payları da vardır, hatalı oldukları yanlar da vardır.

başıma gelen olaydan size bahsetmek isterim.
evliliğime 1 yada 1 buçuk ay vardı.
evimizi yerleştirdik eşim kalıyordu evimizde ama inanın yatakta yatmadı salona girmedi. birlikte kullanacağız dedi.
neyse görümcem eşime telefon açtı. eşimle ikea da mutfak eşyaları alışverişi yapıyorduk.
abi xxxxx nedenlerden dolayı x şehre geleceğim. 2 gün sende kalacağım. ( kesinlikle bu arada abisini asla evlilik hazırlığı süresince aramadı nasıl gidiyor bir şeye ihtiyacınız var mı? aldınız mı yerleştirdiniz mi )
evimizin çevresinde şu an aklıma gelen en az 3 akrabası var. ayrıca çok sıkı fıkı can ciğer olduğu eş dost ve diğer akrabaları var.
emir kipleri birinci konu sana geleceğim kalacağım. yapması gereken işler içinde eşim getirip götürecek bu arada.
görümcem evli kocasınında umru değil.
eşim kendisi yok allahı var bana yazdıklarını ve telefon konuşmasını anlattı, gösterdi. emir kipleri dolu geliyor kadın dört nala.
bana bir titreme geldi ikeanın ortasında sinirden.
inanın evime kıyamıyorum temizledim, yerleştirdim, perdeleri taktım, yatak odasını düzenledim mutfağımı,banyomu evim ya evim olacak heves nasıl bi heves.
eşime gözlerim dola dola edim ki bizim evimiz ikimizin evi eşyalarımızda ben gelmeden oturmuyorsun yatakta yatmıyorsun. ( çok ucuz yollu bişey aldı sırf yatakta evlenmeden önce yatmasın diye ) şimdi bana yazma tenezzülünde dahi bulunmadan seni arıyor yazıyor evimizde kalmak için. bana yazsa bize alacağım bizde gel kal diyeceğim için hiç bir şekilde bana yazmıyor. bana sadece eşime yazar yazmaz sunu yazdı napıyorsun iyiyim sen ne yapıyorsun dedim bende şunu yapıyorum dedi. konuyu asla anlatmıyor bile.
eşimde haklısın bende sen gibi düşüyorum ama ne diyeyim dedi. bende orasını bilmem dedim.
eşim işiyle ilgili şehir dışında olacağını yazdı.
bu arada evliliğim süresince asla nasıl gidiyor bir yardıma ihtiyacın varmı birlikte yerleştirelim tarzı bir iletişim bulunmadığı gibi evleneceğimiz zaman sevecen insan birden bi mutasyona uğradı.
benim yaşadığım konu bu; biz bayanlar evimizi çok seviyoruz orası resmen bizim masal diyarımız isteriz ki evimize gelen bizi arasın haber versin. yoksa sizin olayınız benim gibi değil ama keske arayıp gelininize haber verseydiniz. aranızda iyiymiş belki size ben geleyim öyle gel birlikte vakit geçiririz diyecekti. burda biraz eşide suçlu iki tarafta evine misafir alacaksa haber vermeli.
kötü bi niyetiniz yoksa bile bu konular biraz hassas.
inşallah aranız tez vakitte düzelir.
Ya sen kesinlikle haklisin orda daha sen kalmamissin.Ben olsam benim de o durumda zoruma giderdi.Cunku daha kullanmadan kiyamiyorsun normal.Esime soylerdim hallet diye.Ese duser cunku geline dusmez o durumu engellemek..
.Ama bu gelinin bir yil olmus.O senin kadar hakli degil bence.Ki sen bozmamissin bile.Gelip kaldi mi peki?Bu gelin cok kotu bozmus.ilk firsatta kotu bozmalara karsiyim.Gorumceninki de gelininki de şık degil.Gorumcenin aklina gelmemis olabilir ama gelin bariz bilincli sekilde şık konusmamis.O evli diye bastirmis.Bekar degil demis durmus.Şık mi yani?Soyleyebilirdi ama boyle degil.Daha şık.Daha ustu kapali.Boyle dover gibi degil.Mali kiymetliligin de bir adabi var.Ki omurluk akraba.Esin hatri da var.Kardesi.Bizim de kardeslerimiz var.Istemeyizki kardesimize enistesi boyle seyler soylesin.Seviye bozulmamali.Gelin seviyeyi bozmuş.Insanlari kusturmede hoyrat davranmamaliyiz.Guzel degil.Yasamin guzelligi gidiyor.

.

Son düzenleme:
Hanımlar sakin lütfen.

Farklıdır ama, ahlak, Erdem, edep kavramı da aileden aileye, kişiden kişiye değişir, bir büyüğün yanında sigara içip bacak bacak üstüne atmak birine göre edepsizce bir davranışsa, diğerine göre normaldir, biri herkesin yanında bebeğini emzirir diğeri hamileliğini dahi utanıp büyüklerinden saklar.

Ben görümce değilim, görümcemde yok, kayınvalidem de hiç kayınvalidelik yapmadı, erkek ailelerine karşı bir önyargım hiç olmadı, aksine kalabalık bir ailede gelinler, eltiler, kayınvalide ve kayınpederlerle büyüdüm, üstelik yatılı misafirliğe giderken kalacağım yakınlarımı mutlaka arayıp önceden haberdar ederim ama bana gelirlerken böyle bir şartım yoktur, evde olayım olmayayım kim gelip kalmışsa ayağına sağlık bir daha gel diyen biriyimdir, sürpriz yapıp gelenler çok mutlu eder ama dediğim gibi herkesin hayata bakışı farklıdır, farklı diye kimsenin düşüncesi kesin yanlış veya kesin doğru diye kestirilip atılamaz.

Kaldı ki burada kardeşin anlattığıyla sınırlı yorumlar var, abinin eşi ne yaşadı, ne oldu da tepkileri bu kadar keskin oldu onun ağzından dinlemeden de bilmemize imkan yok, bir evlilikte keskin sözler söylemek için yıllanması gerekmez, bazen birkaç ay içinde yaşadıklarınızda bundan sonra yaşayacaklarınıza ışık tutar.

Konu kesin gelin haklı, kesin görümce haklı denecek bir konu değildir, her iki tarafında haklılık payları da vardır, hatalı oldukları yanlar da vardır.
Haklisin mune ama o sigara bacak bacak ustune bunun yaninda kucuk kaliyor.Kalp kirmak hoyrat olmak cok baska.Ve bu genel birsey.Degilse de olmali yaa.Genel ahlak kuralidir bu aslinda.Ki misafir konumu var ayaklanmis insanlar.
Yanli anlatmis olabilir ama konuya gore yorumum bu.Ki mesajlari atmis.Hoyratligi belli.Yanli anlatiyorsa artik vebali boynuna.

Ama var oyle insanlar.

Bak ben yeni ve zor bir bolume gectim.Ortalik buz.Soru soruyorum duymazdan geliyorlar.Ogrenmemi istemiyorlar.Ki cok cabuk ogrendim.Kendi cabalarimla.Caliskanim da.Her ise kosuyorum.Bilgili yetenekli bir elemanim.Ama yaranamadim..Ahlak kalmamis insanlarda.Boyle hoyrat ve bos egolu insanlar var ve cok.;(

Son düzenleme:
Ya sen kesinlikle haklisin orda daha sen kalmamissin.Ben olsam benim de o durumda zoruma giderdi.Cunku daha kullanmadan kiyamiyorsun normal.Esime soylerdim hallet diye.Ese duser cunku geline dusmez o durumu engellemek..
.Ama bu gelinin bir yil olmus.O senin kadar hakli degil bence.Ki sen bozmamissin bile.Gelip kaldi mi peki?Bu gelin cok kotu bozmus.ilk firsatta kotu bozmalara karsiyim.Gorumceninki de gelininki de sik degil.Gorumcenin aklina gelmenis olabilir ama gelin bariz bilincli sekilde sik konusmamis.O evli diye bastirmis.Bekar degil demis durmus.Sik mi yani?Soyleyebilirdi ama boyle degil.Daha sik.Daha ustu kapali.Boyle dover gibi degil.Mali kiymetliligin de bir adabi var.
.
Evet ağır konuşmayı kabul ediyorum. Gelinleri lafını esirgemeyen bir kişilik demek ki.
İletişim ağları bir tane değil ki artık bin tane. Keşke görümce hikaye de paylaşacağına gelinlerini arayıp konuşsaydı. Gelelim mi die.
Evde yoksun ama abim çağırıyor deseydi iş bu kadar büyümezdi.
Benim görümcem gelemedi. Fakat gelmesin die yalan söyledi eşim evde yokum dedi. Birde görümcem evli eşi babasından alsın arabayı getirsin eşini. Daha evime ben gelmemişim her detayıyla uğraşıyorum. Gelip kalacak olacak iş mi ?
Benim görümcem daha sonra bana çok ağır hakaretlerde bulundu. İnanın o an allah nasıl bi sabır verdiyse cevap yazmadım aramadım. İyice sakinleşip eşime durumu anlattım. Yazdıklarını gösterdim. Eşim yazılanları görünce şok oldu. Ekran görüntülerini aldı. Ailesini benden daha iyi tanıyor. Vardır bir bildiği.
Sonrada özür telefonu açtı.
Ama bunları hep eşim sağladı, evlendik bize gelmek istiyor. Eşime direk abi geliyoruz demiş. Eşim ben evin durumunu bilmem eşimle konuşmanız gerek diyor. Aslında kadın gene beni saymıyor eşim saydırdı. Binbir özürle geldi evimize. İçin soğudu bir kere inanın ağzıyla kuş tutsa artık bitti.
Burda ben biraz konu sahibinin abisindede suç buluyorum. Zamansız bi davet edilme şekli, eşine sormuyor sorması gerek bi hayat paylaşıyorlar. Birazda aslında burda abiye yüklenmek gerek.
Birde gelin zaten mesafeyi koymuş belli arayıp sormuyor. O yokken eve gitmekte çok akıl karı değil.
İlelebet konusulacak iki tarafında konusu oldu. Böyle anılar birikiyo iyi kötü
Konu sahibi biraz üzüldü gerildi, çok yorum olan bi konu oldu. İçiniz rahat olsun konu açıyorsak iyi kötü herşey yazılıyor. Ne güzel altı aylık bebeği varmış.
Kafa dağıtsın bebişiyle.

Haklisin mune ama o sigara bacak bacak ustune bunun yaninda kucuk kaliyor.Kalp kirmak hoyrat olmak cok baska.Ve bu genel birsey.Degilse de olmali yaa.Genel ahlak kuralidir bu aslinda.Ki misafir konumu var ayaklanmis insanlar.
Yanli anlatmis olabilir ama konuya gore yorumum bu.Ki mesajlari atmis.Hoyratligi belli.Yanli anlatiyorsa artik vebali boynuna.

Ama var oyle insanlar.

Bak ben yeni ve zor bir bolume gectim.Ortalik buz.Soru soruyorum duymazdan geliyorlar.Ogrenmemi istemiyorlar.Ki cok cabuk ogrendim.Kendi cabalarimla.Caliskanim da.Her ise kosuyorum.Bilgili yetenekli bir elemanim.Ama yaranamadim..Ahlak kalmamis insanlarda.Boyle hoyrat ve bos egolu insanlar var ve cok.;(

Yahu tulipa meseleyi icsellestirmiyorum objektif bakiyorum diyosunda tam tersini yazıyorsun. Sen fikrini soyledin gectin. Ne diye hala karsi goruse gelini hakli bulanlara edepsizlik ahlaksizlik insaniyettir bu diye cikisiyosun. Yahu sana göre oyle ama sana göre. Senin gibi dusunmek zorumda mi insanlar. Gelin hakli sonuna kadar. Sen boyle diyorum diye bana edepsiz insaniyetsiz deme hakkini nerden aliyorsun. Bi sakin ya. Ne bu ofke bu celal. Başkalarının goruslerine saygi duy sadece saygi. Benim insaniyetimden biride bu mesela. Farkli fikirler var diye insanlara sayip sayistiriyosun. :KK14:

Yahu tulipa meseleyi icsellestirmiyorum objektif bakiyorum diyosunda tam tersini yazıyorsun. Sen fikrini soyledin gectin. Ne diye hala karsi goruse gelini hakli bulanlara edepsizlik ahlaksizlik insaniyettir bu diye cikisiyosun. Yahu sana göre oyle ama sana göre. Senin gibi dusunmek zorumda mi insanlar. Gelin hakli sonuna kadar. Sen boyle diyorum diye bana edepsiz insaniyetsiz deme hakkini nerden aliyorsun. Bi sakin ya. Ne bu ofke bu celal. Başkalarının goruslerine saygi duy sadece saygi. Benim insaniyetimden biride bu mesela. Farkli fikirler var diye insanlara sayip sayistiriyosun. :KK14:
Gelin gorumce olarak icsellestirmiyorum.Ama var boyle insanlar ve cok.Yani bska bir kusur olmasa da yapabilir insanlar.Cok olmasin niye olsun guzel mi ?

Gelin gorumce olarak icsellestirmiyorum.Ama var boyle insanlar ve cok.Yani bska bir kusur olmasa da yapabilir insanlar.Cok olmasin niye olsun guzel mi?

Bazi seyler karakterdir ve bunu sen buradan yazdin diye kimse degistirmez. Ki farkinda olmayabilirsiniz disaridan yonlendirmeye calisan bir insandan cok tartisan bir insan gorunumu veriyorsun. Istenilen davranislar hicbir zaman kavgayla kabul gormez insanlari bu sekilde yonlendiremezsin. Zira geline kizarken onun yaptigi seyi yapiyorsun herkesi sert bir dille itham ediyorsun. Farkinda degilmisin?

Haklisin mune ama o sigara bacak bacak ustune bunun yaninda kucuk kaliyor.Kalp kirmak hoyrat olmak cok baska.Be bu genel birsey.Degilse de olmali yaa.
Ama var oyle insanlar.Bak ben yeni ve zor bir bolume gectim.Ortalik buz.Soru soruyorum duymazdan geliyorlar.Ogrenmemi istemiyorlar.Ki cok cabuk ogrendim.Kendi cabalarimla.Caliskanim da.Her ise kosuyorum.Bilgili yetenekli bir elemanim.Ama yaranamadim..Ahlak kalmamis insanlarda.Boyle hoyrat ve bos egolu insanlar var ve cok.;(

Bu konu içeriği için hakikaten şu haklı diyemem, bacak bacak üstüne atmak küçük kalıyor diyorsunuz ama şurada anket yapalım, bir kısmımız normal karşılarken bir kısmı aşırı tepki gösterir çünkü aileden gelen kültürleri onu gerektiriyor, geçen gün bir konu vardı eşin ailesinin yanında bikinili durmakla ilgili, ben dururum bana göre normal birşey ama başkaları tepki gösterir ne münasebetle der, ki diyenler oldu, misal kendimi örnek vereyim, annem ve kardeşimden km.lerce uzakta yaşıyorum, anneme giderken aramazsam kızıyor, çat kapıdan hoşlanmaz, öte yandan da bizim geldiğimizi önceden bilmek ister ki hepimizin sevdiği şeyleri yapsın kadının huyu bu, bende annemin tersineyimdir, çat kapı, sabah akşam isteyen istediği saatte gelebilir, hazırlığı misafir varken de yaparım ne olacak derim, baskın dediğimiz ani gelmeleri de çok severim.
Anlatmak istediğim herkesin huyu, yapısı farklıdır, aynı aileden insanlar bile iş davranış biçimi olunca ayrışıyor.

Doğru haklısınız, iş hayatında çekişmeler oluyor, sanki madalya takacaklarmış gibi çalışma arkadaşının ayağını kaydıracak çalışanlar var, ahlak, ego konularında da hak veriyorum, sadece iş hayatında değil yaşamın her alanında böyle insanlara rastlamak mümkün, Allah yardımcınız olsun, çalışma hayatı sabır istiyor.

Ya aslinda ben hos gormez gecerim de.Bin kusur yorumda iki uc kisi gelinin o mesajindaki şıksızligi farketti ,digerleri icsellestirme ayagina gormezden geldi.Bin kusur yorumda yuzlerce uyeden sadece iki uc kisinin yigidi oldur hakkini ver demesi beni insanlik namina uzdu.Benim uzuldugum bu.Hani etrafin da halini biliyoruz.Gercekten yasamak istemezdim ben bu dunyada.

Ya aslinda ben hos gormez gecerim de.Bin kusur yorumda iki uc kisi gelinin o mesajindaki şıksızligi farketti ,digerleri icsellestirme ayagina gormezden geldi.Bin kusur yorumda yuzlerce uyeden sadece iki uc kisinin yigidi oldur hakkini ver demesi beni insanlik namina uzdu.Benim uzuldugum bu.Hani etrafin da halini biliyoruz.Gercekten yasamak istemezdim ben bu dunyada.
Ne çok abarttiniz öyle yahu...

konunun en basından berı tum mesajlar aklımda
bellıkı gozden kacırdıklarınız atladıklarınız var
bız konuyu kendımıze gore yorumlamıyoruz ıcsellestırmıyoruz

konunun ta kendısıne gore yorumluyoruz
burda kı mevzu baska
hanı bazı konularda nasıl kesın net dogrular vardır

buda oyle

bıkere arkasından kotu konustugun bı ınsanın evıne gıdıp yıyıp ıcmek onsuz bu planları yapmak hıc durust bı davranıs degıl
burda bıraz fiştekleyen bı gorumce vardı
dusunun gorumcenız var ve esı bıle sıze laf soyluyor esınıze gelıp had bıldırmesını ıstıyor... boyle bı ılıskıden bahsedıyoruz

hanı bazı konular acılıyor dıyorlar gorumcem kayınvalıdem bana su hakaretlerı dedıkoduları yaptı
ne dıyoruz altda kalma ezdırme kendını ver cevabını...

bu durumda o
Sen hala nerden cikariyosun arkasından kötü konustugumu hayrola yani aramızdaki ilişkinin orta noktasinda sen mi varsın da ben bilmiyorum

Sen hala nerden cikariyosun arkasından kötü konustugumu hayrola yani aramızdaki ilişkinin orta noktasinda sen mi varsın da ben bilmiyorum
Konunun başından beri bir tane bile iyi soyleminiz olmadığı gibi kötü soylemlerinizden yola çıkarak söylüyorum. Burda bizzat sizin yazdiklarinizdan.

İyi forumlar.iyi akşamlar.

Konunun başından beri bir tane bile iyi soyleminiz olmadığı gibi kötü soylemlerinizden yola çıkarak söylüyorum. Burda bizzat sizin yazdiklarinizdan.

İyi forumlar.iyi akşamlar.
Yok iyi akşamlar falan değil bi dakika yani. Size burda sadece bitane olayı anlatiyorum sok oldum üzüldüm derken kötü anlasmadigimizi anlayabilirsin aslında. Tek sıkıntı soğuk bi yapıda olması bende öyleyim ama zıt kutuplariz yinede yaklaşmaya çalışıyorum sonuçta abimin eşi en başta. Evet diger konumda iyi yakalamissin hak verdiğimi ama üslubunu ağır buldum ve o yüzden sok oldum bunu son kez söylüyorum. Kızın arkasından konuştuğum yok konusucak bişey de yok. Bu arada 22sinde evine dönüyor ve ben hala yazmasını bekliyorum

Back