Şok oldum üzgünüm..

Belirli bir yere kadar okudum tüm yorumları ama şu 3 yoruma kuvvetli bir şekilde katılıyorum. Elbette benim de evim olan yere benden habersiz misafir gelse sinirlenirim ama DAVETİ YAPAN ABİ. Şimdi abi davet ettikten sonra, eş ısrar ediyor sen de gel diye üzerine gidiliyor bu aniden gelişen bir şey eğer abinin bundan haberi varsa o söylemeli zaten. Görümce neden suçlu olsun?
Ha yok abi sadece damadı çağırmışsa ve gelin bundan haberdarsa son dk böyle birşey olduysa konu sahibi siz de nezaketen en azından "eşim ısrar edince ben de geleyim dedim son dk oldu, sen de yoksun ne zaman geliyorsun seni de görebilecek miyim" diye mesaj atsaydınız

Ya sıkıntı ani gelişmesi ve ben 21inde döndüğümde telefonumu sabiha gokcende unuttum hala alabilmiş değilim tek irtibat yerimiz instageam fakat bi de şöyle bişey gelinimiz ben yazmadan yazmaz genelde hep ben hal hatır soruyorum o yüzden yani dediğiniz gibi bi cümle kurabilecegim bi pozisyon da yoktu durum da yoktu ilişkimiz öyle bi boyutta değil yani. Bi de ben gerçekten böyle birşeyin ayıp olduğunu düşünmedim yani evet suan bize misafir gelicek olsa ben evde olsam ve ne eşime ne bana bişey denilmese bu ayıptır ya da ben evdeyken eşime söylense ve esim bana söylememiş olsa bu yine ayıptır ama evde ben yoksam esim istediğini davet edebilir eğer gelinimiz gibi dusunseydim yine de misafire bu tarz bi konuşma yapmazdım misafiri gectim eşimin kardeşine yapmazdım.

Yoo ben altın konusunu anlatmanıza sinirlenmedim, yanlış bulmadım çünkü farkındayım ki kişilik analizi yapabilelim diye söylüyorsunuz. O altın konusu ayrı olay zaten altınlar gelinin ne demek ya? Adam borcu kendine yapıyorsa altınlar gelinin olsun, e o zaman adam kendi çalışsın kendi yesin bu nasıl bir evlilik düşüncesi? Eşimin sıtkı sıyrılacak borç harç yüzünden ben bileziğim de bileziğim diye tutturacağım??
Şunu merak ediyorum telefonunuz kayıpsa instagrama nerden girdiniz? Hani aranız çok iyi değilse zaten ekstra bir haber verma çabası olmalıydı ama dediğim gibi burada sizi suçlamak işin kolayı olur, büyük sorumluluk abinizde

Aynen doğru anlamissiniz. Tablet var ordan giriyorum esim de isteydi bende o ara instagrama paylaştım ve görmüş. Ya o evde olsaydı ben kendim haber verirdi,m ama evde değil ve davet eden abim zaten bi yere de dokunmazdim gerçi nerden bilicek ki fazla taniyamadi

Ben bi gelinim ve iki görümcem var. Bir tanesi balayında üzerine vazife olmayan bir durum için bizi rahatsız edince eşim çıldırdı. Ben kesinlikle bişey yapmadım çok sinirlendim sadece karışmaması gerekn bir konu olduğunu belirttim. Fakat eşim benim kadar sakin kalamadı. Diğer görümcem inanın anlatsam destan olur ne hainlikler evlenmeden eve gelip kamak istemekler, beni kesinlikle aramamak, iletişim kaynağı olarakda eşimi seçiyor. 107. Sayfada bir macerami yazdım. Bir kere ilk evlendigimizde geldi bana ne hakaretler inanın söylediklerini hiç bir görümce yeni evli gelinine yapmaz ve annem yanımdaydı. Diyeceksiniz ki siz sustunuz mi artık o kadar nevrim döndüki elimde tabak vardı fırlatmamak için kalbime carpintilar girdi. O an dan sonra bende başladım cevap vermeye. Bende yuvasini yapinca salona gitti bir aglama krizine girdi size anlatamam abim annem esim, kendi eşi soktayiz. Daha sonra ne hakaretler hakaret boyutları öyle böyle değil. Gene tutturdu abisine emir vaki size gelecegim size gelecegim die esimde ben evde durumunu bilmem esimi ara demiş aradi binbir özürlü inanın ertesi günü geldi. Ama kalbim çok kırık asla istiyorum. Esime dedim eger bir daha gelicem die tutturursa beni bi avm ue bırak gelsin gitsin dedim. Hic bir sucum yokken o hakaretler inanin sokaktaki kadına soylenmez. Eside karisini tutuyor dediki ama x hamieydi dedim ne alaka her hamile olan o zaman hakaret etsin ben bu hakaretleri ömrüm boyunca duymadım dedim sustular. Bakın bu kadar detayli yazdim neden yazdım. Siz benim gorumcelerim gibi degilsiniz ve hata lı noktada hatanizi kabul ediyorsunuz. Yazdınızda. Birakin siz artık kesinlikle devreye girmeyin abiniz suclu burda hemde cok. Bi süre sonra sizde benim gibi incitici konusmalar hakaretler yazismalar olaylar olmamis. Mutlaka bir araya gelince durumu detaylı anlatirsiniz. Konusursunuz. Yada baktiniz olay sürüp. Gidiyor sizde ona göre şekil alırsınız. Burda ince bi detay var abiniz arayı bulamamis bulamiyorda. Ben esim beni kesinlikle ezdirmiyor ama kardesi gelsin die beni aratti özür diletti. Ama banada kardeşini eve getirebildiği mesajını verdi. Bebeğiniz var bu konu cok gerilmenize sebep takmayın. Bu konuda sizi yuzde yüz haksiz bulamaz kimse tamam haksız kısım varda, gelin hnmda cok agir bi sekilde karsilik veriyor. Gelin hnm daha ilimli donseydi bu olaylar bu hale asla gelmezdi.

Ha siz abinize gitme kararı aldığınızda zaten evde değil miydi gelin hanım? E o zaman zaten neyi haber vereceksiniz, abiniz söyleyecek yani misafirim geliyor biliyorsun, kız kardeşim de gelmeye karar verdi diye. Eh durun bakalım elbet eşi olmadan kardeş ağırlar o zaman aynı hassasiyeti gösterir mi çok meraklandım.
Kendi evde yokken misafir gelmesinden rahatsız olsa eşinizin gelmesini dert ederdi. Acaba abinize bu konuda tavır yapmış olabilir mi eşiniz gidiyor diye, bu üzerine tuz biber olmasın? Belki sizi ve eşinizi sevmiyor zaten? Bence mesafeli olun artık

Sanırım buradaki üyelerin bazıları konu sahibiyle eskiden bir sorun yaşamış ondan böyle davranıyorlar. Çünkü düşmanca yorumlar da var. Abinin suçu ve gelinin davranışları sıkıntılı bunu anlatmaya çalıştık ama olmadı işte

Valla bi konuşma bekliyorum ben açıkçası ozurdilicek biri değil ama yaptığının yanlış olduğunu anlamasını istiyorum benim de anladığım gibi çünkü gerçekten çok kiriciydi adam oldurmedim hirsizlik yapmadım, esim konusunda sanmıyorum benim gideceğim duyunca sinirlendi

Kendimi yengenizin yerine koyunca ona hak veriyorum. Sanırım benimde hoşuma gitmezdi. Yani ben yokum, o gelip ne yapacak diye düşünürdüm..

3

Ben anlatayım evet 1.5 2 ay önce baya düz gittim burada çünkü yine sıkıntı yaşadığım bi konuda üstüme gelindi o da eşimle ilgili bi problemi ve bazı kişiler bebegimle vurmaya çalıştı özellikle bebegimin ismini söylememe rağmen kasıtlı şekilde yanlış telafuz edip üstüne laf sokmaya çalışan bi tip vardı o bardağı taşıran son damlaydi ve yorum yapan hemen hemen hrrkes bende dahil banlandik. Sanırım kknin unutulmaz kişisi olucam bu konularimla:)

Amaaan nedir bu benim evim benim evim
Senin oldugu kadar kocanin da evi.
Evi sirtlanip gitmeyecekler heralde.
Enistesi ve ablasi gelse esin gikini cikaramazdi
Valla biktim turk gelinlerinin bu buldumcuk ev merakindan

Yarin bi gun kk'da "aramayan sormayan ilgisiz görümcek" diye bi konu acilirsa, konu sahibi senin yenge olabilir sismaniye
Ayrica, burada okudugum konular yuzunden yengeme o kadar mesafeliyim ki
Evine yemege gitmeye korkuyorum
4 yillik yengem tel nosunu bilmem. Bi kere aramisligim yoktur. Hep kk yuzunden

Linam dağıttın kk yı tatlım. 110 sayfalık konu mu olur yahu. Ne oldu gelin hanımın konusu, abinin tırnakları karısına karşı patilerinde durmaya devam mı ediyor? :)

Linam dağıttın kk yı tatlım. 110 sayfalık konu mu olur yahu. Ne oldu gelin hanımın konusu, abinin tırnakları karısına karşı patilerinde durmaya devam mı ediyor? :)
Valla bende anlamadım son cümleyi de anlamadım ama abimle arası düzelmiş benimle konuşmuyor 800 tl bilet almistik 500 tl iade edildi gerisi de ........... :)) bu de bi kusur bakma demesini bekliyorum gerçi dese bile ne kadar düzelir aramız orası ayrı.

Pardon da biz ne zaman bu hale geldik ? Tamam arayıp evin hanimınada haber vermesi gerekirdi. Ama vermedi die de değil görümce kime olursa olsun bu tepki gösterilmemeliydi. Gidip evi yemeyecekti,yada beline atıp goturmeyecekti. Sonuçta onun kadar eşinin de o ev. Onun ailesi, eşinin aileside o eve gelmicekde kim gelecek. Bu kadar büyütmeyin böyle şeyleri, bu kadar karartmayın içinizi. Talan etse evi ne olur. Can sağlığı olsun Yeter ki !!!

Abim bu olaylar daha sicakken diyor ki benim ailem başka şehirde özlüyorum ayda yılda bir geliyor zaten demiş. Bizim gelin de o zaman gelmicektin bu şehire X demiş. Merak ediyorum onun ailesi farklı bi şehirde olsaydı ne olacaktı.

Benim görümcen bir kaç kez ben evde yokken evime geldi hiç umrumda olmadı.Görücenin yaptigi cok terbiyesizce sana degil esine kizmaliydi bu kadar umursuyorsa misafire bu yapılmaz çok ayip etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…