• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Bence her olayda yüzde yüz haklı veya yuzde yuz haksız olunmaz. İki tarafta da hatalar var.
Senin hatan elbette ki yengenden habersiz gitmemen gerekirdi ancak abin davet ettigi icin yengenin haberi olmadığını dusunememis olabilirsin. Yengen evde yokken gitmek de evet uygun degil ancak zaten eşin gidecekmiş yengen bunu biliyor yani evi uygunsuz sekilde birakmis olamaz.
Yengenin en büyük hatasiysa bu meseleyi eşiyle çözmesi sana yansitmamasi gerekirdi. Sanki sen onun gitmesini firsat bilip evine çöreklenmişsin muamelesi yapmasi cok çirkin olmus. Ne olursa olsun sen eşinin misafirisin. Habersiz cagirdigi icin esini azarlayabilir seni degil. Benim icin bu hareket ipleri koparmak anlami tasir. Böyle muamele eden yengemin evine bir daha gitmeyi birak kapisinin onunden bile gecmem...
Cok akli selim bir yorum olmus ve o kadar az ki sastim konudaki yorumlara.Hayret ettim.Resmen travma yasadim insanlarin haline.Cok ayri dunyalarin insaniyiz dusunce olarak.Oyle boyle degil.Isin ilginc yani boyle hep kendine yontan guruh dolu etraf ve dahi bu konudaki insanlar
Sapla samani ayiramadilar sastim kaldim.Iste insanlik neden zor bulunuyor belli oldu.
Ortalik gercekten cok bencil.Is hayatindan tut buraya kadar.Ben de bundan dert yanacak konu acacaktim.Kime anlatacam ki..

Cok akli selim bir yorum olmus ve o kadar az ki sastim konudaki yorumlara.Hayret ettim.Resmen travma yasadim insanlarin haline.Cok ayri dunyalarin insaniyiz dusunce olarak.Oyle boyle degil.Isin ilginc yani boyle hep kendine yontan guruh dolu etraf ve dahi bu konudaki insanlar
Sapla samani ayiramadilar sastim kaldim.Iste insanlik neden zor bulunuyor belli oldu.
Ortalik gercekten cok bencil.Is hayatindan tut buraya kadar.Ben de bundan dert yanacak konu acacaktim.Kime anlatacam ki..

Ben de sayfalarca gelin haklı mesajını görünce dayanamadım yorum yazdım. Haklı olmak kimseye saygısızlık yapma hakkı vermez. Hele de eşinin ailesine... İlla birşey söyleyecekse daha güzel bir üslüpla söyleyebilirdi...

Hanımlar Allah aşkına neyin kavgası bu? Herkesin ailesinden aldığı kültür, aile bağları, bakış açıları farklıdır, kardeşimin evine çat kapı giderim diyen de haklı, yok ben yengemi ararım, benim için münasibi böyledir diyen de haklı, neden birbirinizin fikrine saygı duymak yerine kendi fikirlerinizi dayatıyorsunuz, şu konu tartışma çıkarılacak bir konu dahi değil benim için.
Aileden alinan kultur farklidir deyip gecemeyiz.Ahlak, erdem, edep genel birseydir.Farkli olamaz ve farklisi yanlistir.Bazi seyler insanlik sucudur.Ben dahi yapsam.

Tabi aynen geline haklı diyen herkes bencil, kötü, insanlıktan nasibini alamamış kişiler.
Neyse ki sen cok iyisin de insanlık yürüyor. Dünya insanlık görsün.

Tabi aynen geline haklı diyen herkes bencil, kötü, insanlıktan nasibini alamamış kişiler.
Neyse ki sen cok iyisin de insanlık yürüyor. Dünya insanlık görsün.
Kime anlatiyorum ki.Gorumceye bilenmissiniz burda cikariyorsunuz.Hadi neyse.Akli selim olmaya davet ettigimde de yine cirkinlesiyorsunuz.Hala sasiyorum.

Kime anlatiyorum ki.Gorumceye bilenmissiniz burda cikariyorsunuz.Hadi neyse.Akli selim olmaya davet ettigimde de yine cirkinlesiyorsunuz.Hala sasiyorum.

Çok sığ düşünüyorsun.
Gelin haklı diyorlar cünkü görümcelerine düşmanlar. Bu mu yani? O zaman sen de abinin veya bir kuzeninin eşine/geline bilenip mi geldin?
Sen hadsiz hadsiz burada bir dünya insanı bencil, kötü ilan ediyorsun ama çirkinleşen biz oluyoruz. Öncesinde birçok kişiyi banlattın, banın açılır açılmaz geldin yine saydırıp tahrik edip banlatmaya calısıyorsun.
Gercekten inanılmazsın. Tam bir insanlık örneği.
Troll deseler şaşırmam.

Çok sığ düşünüyorsun.
Gelin haklı diyorlar cünkü görümcelerine düşmanlar. Bu mu yani? O zaman sen de abinin veya bir kuzeninin eşine/geline bilenip mi geldin?
Sen hadsiz hadsiz burada bir dünya insanı bencil, kötü ilan ediyorsun ama çirkinleşen biz oluyoruz. Öncesinde birçok kişiyi banlattın, banın açılır açılmaz geldin yine saydırıp tahrik edip banlatmaya calısıyorsun.
Gercekten inanılmazsın. Tam bir insanlık örneği.
Troll deseler şaşırmam.
Sen mi ben mi acaba .Cok mu zor anlamak?Ben aramaliydi ama ilk firsatta olum kalim haline getirip (ki dusunememis olabilir gercekten) saydirmasi ayip diyorum.Esine soyleyebilirdi.Onundeki maclara bakabilirdi.Hemen ceza kesmenin guzelligi ne?Daha kibarca soyleyebilirdi kirmamak adina.Inanilmazsiniz israrla oh iyi yapmis derken.Ay kime anlatiyorum.Akli selimlige davet ediyorum diye bir de cirkinlesmeye hala devam ediyor.Sen beni neye davet ediyorsun.Cirkinlesmeye mi?Kirip gecirmeye mi?Hala ego ego yaziyor.
Ya bosuna demiyorlar akilli olup dunyanin kahrini cekecegine deli ol senin kahrini ceksinler.Buna mi davet ediyorsunuz?
Buna davet ediyorsan da guzelce davet et dimi.?Yok cirkinlesilecek.Ne egoymus arkadas.Ne evmis.

Son düzenleme:
sahsen benım gorumcem yok
ben gorumceyım.

burda gorumceyı haklı bulanların ;cat kapı habersız ,destursuz ,baskına gıder gıbı gıttıgını dusundugumden ... bu usulden haberlerı olmadıkları ıcın; saskınlıklarından pot kırdıklarını ... bazı seylerın zorlarına gıttıgınden oturu boyle konustuklarını dusunuyorum...

gorumcelık severler, gelıne hak verenın aklına sasarım !!!cıkısı olmasaydı ortalık sut lıman herkes kendı dusuncesındeydı.ama gelınıne dis gecıremeyen buraya diş tırnak allah ne versıyde saldırdı...

nerdeyse mevzuyu ınsanlık sucuna getırdınız. abartın abartın ıyıcee abartın .

gelını hakkında atıp tutan kotulugune ıkna etmek ıcın bırıcık abısının GARDAŞININ (sızlerı coşmanızla) esıne saydıran bı gorumceye patlamıs gelın... sız demıyormusunuz mesafe ıyıdır candır dıye sımdı ne oldu ne degıstı ??? ısınıze gelmeyen ne ?

gorumce yıllaaarr once aldıgı 2. ve 3. uyelıgıde varmıs ... dun konu actı ve gelıne karsı hata yaptıgını kabul ettı...

sız hala gorumce de ha gorumce de liliilililili turkusunu soyleyın

Sen mi ben mi acaba .Cok mu zor anlamak?Ben aramaliydi ama ilk firsatta olum kalim haline getirip (ki dusunememis olabilir gercekten) saydirmasi ayip diyorum.Esine soyleyebilirdi.Onundeki maclara bakabilirdi.Hemen ceza kesmenin guzelligi ne?Inanilmazsiniz israrla oh iyi yapmis derken.Ay kime anlatiyorum.Akli selimlige davet ediyorum diye bir de cirkinlesmeye hala devam ediyor.Sen beni neye davet ediyorsun.Cirkinlesmeye mi?Kirip gecirmeye mi?Hala ego ego yaziyor.
Ya bosuna demiyorlar akilli olyp sunyanin kahrini cekecegine deli ol senin kahrini ceksinler.Buna mi davet ediyorsunuz
Buna davet ediyorsan da guzelce davet et dimi.Yok cirkinlesilecek.Ne egoymus arkadas.Ne evmis.

Bir sakinleş öyle gel güzel ablacım lütfen ya.

ben gorumceyım.

burda gorumceyı haklı bulanların ;cat kapı habersız ,destursuz ,baskına gıder gıbı gıttıgını dusundugumden ... bu usulden haberlerı olmadıkları ıcın; saskınlıklarından pot kırdıklarını ... bazı seylerın zorlarına gıttıgınden oturu boyle konustuklarını dusunuyorum...

gorumcelık severler, gelıne hak verenın aklına sasarım !!!cıkısı olmasaydı ortalık sut lıman herkes kendı dusuncesındeydı.ama gelınıne dis gecıremeyen buraya diş tırnak allah ne versıyde saldırdı...

gelını hakkında atıp tutan kotulugune ıkna etmek ıcın bırıcık abısının GARDAŞININ (sızlerı coşmanızla) esıne saydıran bı gorumceye patlamıs gelın... sız demıyormusunuz mesafe ıyıdır candır dıye sımdı ne oldu ne degıstı ??? ısınıze gelmeyen ne ?

gorumce yıllaaarr once aldıgı 2. ve 3. uyelıgıde varmıs ... dun konu actı ve gelıne karsı hata yaptıgını kabul ettı...

Konu gorumce degil.Gelin de degil
Bu konu acan kisi de degil
Konu anlatilan olay
Gorumce hic olmadim
Gelin oldum zamaninda.Habersiz de kimseye gitmedim.Cok saga sola gitmem zaten.Dayimin hanimi baska sehirde rahat ettirmemisti sahsen.Kirk yilda bir gitmistim halbuki.Onun haricinde genel bahsediyorum.Gelin gorumce olayi degil.Bu konuya objektif baktigimdan emin olabilirsiniz.Kk dakilerin hep sebepsiz mesafeden yana oldugunu biliyorum.Ben onemli bir sorun sik tekrarlaniyorsa bir mesafeyi ozaman adil buluyorum.

Konu gorumce degil.Gelin de degil
Bu konu acan kisi de degil
Konu anlatilan olay
Gorumce hic olmadim
Gelin oldum zamaninda.Habersiz de kimseye gitmedim.Cok saga sola gitmem zaten.Dayimin hanimi baska sehirde rahat ettirmemisti sahsen.Kirk yilda bir gitmistim halbuki.Onun haricinde genel bahsediyorum.Gelin gorumce olayi degil.Bu konuya objektif baktigimdan emin olabilirsiniz.Kk dakilerin hep sebepsiz mesafeden yana oldugunu biliyorum.Ben onemli bir sorun sik tekrarlaniyorsa bir mesafeyi ozaman adil buluyorum.
konunun en basından berı tum mesajlar aklımda
bellıkı gozden kacırdıklarınız atladıklarınız var
bız konuyu kendımıze gore yorumlamıyoruz ıcsellestırmıyoruz

konunun ta kendısıne gore yorumluyoruz
burda kı mevzu baska
hanı bazı konularda nasıl kesın net dogrular vardır

buda oyle

bıkere arkasından kotu konustugun bı ınsanın evıne gıdıp yıyıp ıcmek onsuz bu planları yapmak hıc durust bı davranıs degıl
burda bıraz fiştekleyen bı gorumce vardı
dusunun gorumcenız var ve esı bıle sıze laf soyluyor esınıze gelıp had bıldırmesını ıstıyor... boyle bı ılıskıden bahsedıyoruz

hanı bazı konular acılıyor dıyorlar gorumcem kayınvalıdem bana su hakaretlerı dedıkoduları yaptı
ne dıyoruz altda kalma ezdırme kendını ver cevabını...

bu durumda o

Yahu sende her seferinde yöneticiye seslenip durma kıza görevini sen mi hatırlatmaya kalkıyorsun o zaten takip eder kızlar banlansa hoşuna mı gidecek herkesin görüşü farklı çeşitlilik güzeldir
her seferınde ???

ıstersem yuz kere seslenırım ???
ayrıca kıza gorevını sen mı hatırlatıcaksın derken ?
mod. mune hanımdan bahsedıyorsunuz heralde...

her seferınde ???

ıstersem yuz kere seslenırım ???
ayrıca kıza gorevını sen mı hatırlatıcaksın derken ?
mod. mune hanımdan bahsedıyorsunuz heralde...
Evet o da buranın bir kızı
Görevinide gayet iyi icra ediyor
Kızlar banlansa hoşuna mı gidiyor onu söyle sen

ben gorumceyım.

Merak ettim hangi konuyu acti

Back