- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi NightStalker
-
Siz yanlış hiç birşey yapmamissiniz ki
Haber vermissiniz Buna kimse birşey diyemez
Ama konuda durum çok başka...
Konu sahibi konu açıp ben evde yokken olmayacağımi bile bile habersiz gelinle abim bizde kalmaya gelmişler... tenezzül bile etmemişler plan yaparken haber vermeye dese gelin çalışmıyor olmama laf söylüyor... altınıni bozdurmayisima karışıyor... akrabalarla oturup dedikodu mu... yapıyor eşi eşimi kışkırtıyor dese
Ne dersiniz ?
Konuya iki taraflı bakmak lazım...
Keşke konu sahibi sizin gibi nezaket gosterseydi Bı insanın evine habersiz gidebilmek için karşılıklı çok samimi olmak gerek gelin özellikle uzak duruyormus
Canım 800 tl ya boşa gidicek ya iade edicez ama gitmicez gitme gibi bi durum yok biri masaya vursun da kiz kardeşini savunsun durumu da yok800 tl nin bosa gitmesini istemiyorsaniz neden gitmicem blof unu yapıyorsunuz.
abinizin yengeye höt o benim kizkardesim ne diyosun sen gelecek diyip masaya yumrugu vurmasini mi istiyorsunuz?
HayirKonu sahibi yazismalari kardesine gonderdin mi?
Evet üslubu sert olmuş ama gelin haklıArkadaşlar kusuruma bakmayın fevri tepkilerim için ne beni ne gelini tanıyorsunuz eleştiri olabilir mesela hemen hemen herkes de gelini haklı bulmuş burda hemfikiriz benim kızdığım üzüldüğüm tek noktadan güzel güzel konuştukça acikladikca ki bu ilk değil bu konu için diyorum bana çok ağır konuştu ve evet böyle konuşması hoş değil ve kabul edilir değil. Bende kabul etmiyorum. Haksız olabilirim ama esim ısrarcı olduğu için kabul ettim ve hiç sizin ve gelinin düşündüğü gibi "benden habersiz evine kardeşi gelemez" diye düşünmediğim için bilet aldık ve tekrar ediyorum abim soylicekmis ama ben biraz aceleci olduğum için hemen instagramda paylaştım o da onu görmüş. Kimsenin ilişkisine k aristigim sorguladigim yok gelin napiyor diye sorduğumda 1 2 3 gündür konuşmuyoruz cevabı alıp nedenini de sorgulamiyorum çünkü çok zor bi kiz ve yine de barisicaklarini biliyorum. Eşime söyleme sebebim işten çıkarken yazisiyorduk dedim ben gelmiyim çocuk hasta sen gidersin iptal edelim bileti. Ne demek gelmiyim saçmalama dedi gelince konusu caz dedi ve çok ısrar edicegi için daha evvel de gösterdiğim mesajların devamını gösterdim o da bende gitmiyorum o zaman ne bu dedi ve dışarı çıktı abimle görüşmüş (araları dost gibi) demiş senin toparlaman gerekirdi abim de biraz sessiz sakin biri neyse sinirlenmiş sonra esim de demiş sen şimdi birşey deme aranız açılır bizle de kötü olur iyice o yüzden zamana bırakalım. Bu altın muhabbeti, halamin bana sorması(gayet iyiler öyle biri değil hala soğuk duruyor ama kimse ezdirmiyo kendini dedim ortada bi dedikodu yok) falan biraz kızı anlamanız için. Böyle ışte. Biz haksız olabiliriz ama onun bana böyle davranması hoş değil.
Ortaligi iyice karistirma kiz sende :)Neden? Bence kardesinin de bunu bilmeye hakki var.. eminim gelininiz bunun bilinmesinden rahatsiz olmayacak kadar cengaverdir, ben olsam yollardim..
Siz çok samimiymissinizGelini haklı bulanlar şakka gibisiniz...
Bende tıpkı konu sahibi gibi ; abim ve ablamla çok çok çok yakınız, kardeşten öte bir ilişkimiz var...
Onlar benim ablam, abim ve en yakın arkadaşlarım...
Çevremde herkes aramızda olan ilişkiye imrenir ve bir çoğu anlamazlar...
Allahıma her gün şükrediyorum, dilerim ki hiç bozulmayız hep böyle sürer.
Kardeşleri ile arası iyi olmayanlar tabi ki gelini haklı bulacak...
Ama artık şu kafadan çıkmak gerek.
Bu nedir ya "evimde, evim, ben o evin hanımıyım" tripleri ve kafası ?
"Eee o zaman sen o evin hanımıysan ben de 30 yıldır o adamın kardeşiyim" demez mi insan ?
Ben konu sahibini çok iyi niyetli buldum. Ve gelini ise kavga çıkartmak isteği görüyorum.
Benim ablam evli... ve istediğim zaman gidiyorum ve evinde yatılı kalıyorum.
Bir kez olsun enişte me haber vermedim. Neden vereyim. Ayrıca eniştem ile de diyaloglarımız çok iyidir.
Birbirimize çok bağlı olduğumuzu gördü ve bize ayak uydurdu.
Lütfen artık şu zihniyeten çıkın çok sevgili gelinler veya damat lar... kardeşlerin arasınız bozmayın. Fitne fesat tavırlardan vazgeçmeli bu toplum...
Ben annemi bir kez olsun bu şekilde görmedim baba mı da... anlaşmazlıklar olabilir fakat her daim annem ve babam birbirlerinin ailelerine hep saygılî davrandılar ve araya fitne fesatlık sokmadılar.
Eş önemli değil.
Bu dünya da en değerli miras annenin ve babanın size bıraktığı kardeşlerdir.
Artık şu şeytanlıkları ve fesatlıkları bırakın. Kardeşlerin arasına kimse giremez.
Gelini haklı bulanlar şakka gibisiniz...
Bende tıpkı konu sahibi gibi ; abim ve ablamla çok çok çok yakınız, kardeşten öte bir ilişkimiz var...
"Eee o zaman sen o evin hanımıysan ben de 30 yıldır o adamın kardeşiyim" demez mi insan ?
Ben konu sahibini çok iyi niyetli buldum. Ve gelini ise kavga çıkartmak isteği görüyorum.
Bir kez olsun enişte me haber vermedim. Neden vereyim. Ayrıca eniştem ile de diyaloglarımız çok iyidir.
Lütfen artık şu zihniyeten çıkın çok sevgili gelinler veya damat lar... kardeşlerin arasınız bozmayın. Fitne fesat tavırlardan vazgeçmeli bu toplum...
Ben annemi bir kez olsun bu şekilde görmedim baba mı da... anlaşmazlıklar olabilir fakat her daim annem ve babam birbirlerinin ailelerine hep saygılî davrandılar ve araya fitne fesatlık sokmadılar.
Eş önemli değil.
Artık şu şeytanlıkları ve fesatlıkları bırakın. Kardeşlerin arasına kimse giremez.
Gelini haklı bulanlar şakka gibisiniz...
Eş önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?