• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Konu sahibi evliliklerine karissa ya da ara bozmak istese konu acmak yerine buyuk bi kavga cikarirdi..

esine mesajları gostermis. esi masallah abisini doldurmus. umarim 800 tl bosa gitmez diyerek de hala gitme niyetlerini goruyorum. cok da masumiyet gormedim ben.hem konu açılıp hem kavga da cikarilabilir. daha bir yıllık bir evliliği bu kadar gozlemlemek bana cok iyi niyetli gelmedi.

Eşim kardeşime saydırsa, ben de buna şahit olsam tabiki susmam. Ama abinin aklı yok mu, bunu kendi düşünemiyor mu? İlla birinin onu uyarması mı lazım?

Kaldı ki kimse kimseyle problemini çözmek zorunda da değil. Belki gelin senle böyle olmak istiyordur? Belki genel olarak onu aileden saymayışınıza birkaç kez daha şahit olmuştur ve size haddinizi bildirmek istiyordur?

Başta çizdiğin mağdur sessiz, kimseye söylemedim imajının altından, gidip kocasına şikayetlenen, yok taaa yurtdışındaki halanın bile abinin ezildiği kanısına varmasına kadar içlenen görümce çıkmasa bu kadar haksız görünmezdin bana.

Evet bence kadın haklı.
Neden haklı? Habersiz gelindiği için.
Abin söylemese bile senin abine hatırlatman gerekirdi eşinin izni var mı diye. Madem kızması gerektiğini hatırlatıyorsunuz, bunu da hatırlatsaydınız.

Orası yalnız abinin evi değil. Abi kardeş birleşip resmen eşini aileden saymamışsınız. Erkek erşeğe buluşma ile aile olarak buluşma çok farklıdır. Resmen siz bir ailesiniz ve o eşinin ailesi değil gibi olmuş. Ve gelin hanımın cevapları da çok yerinde olmuş. Çok da iyi olmuş. Kavga etmemiş, küfür etmemiş. Saygısız denecek bir durum yok. Belli ki sizi böyle durduracağını düşünmüş ve cuk oturmuş.

Son olarak eşin onun için dış kapının mandalı.
Dış kapının mandalının gidip eşimi bana karşı doldurduğunu duysam bir daha asla taviz vermem. Barışacağım varsa da barışmam.

Tamam canım sen öyle yaparsin

Nasil ya, ben kardesimin evine gelinin haberi olmadan gidemeyecek miyim? Gelinler kardesleri es degil de evlatlik olarak aliyorlar sanirim ev kadinlarin olduguna gore. Ben olsam o yazismayi aynen kardesime gonderir ben gelmiyorum derim. Kocasiyla konusmayi mabadi yemeyen adam size cemkiremez. Yiyorsa bunlari ona soylesin. Cok cok ama cok ayip. Bu arada gorumce degilim henuz, gelinim..
Malesef gidemiyormuşsunuz,konunun genel yorumlarından anlaşıldığı üzere.
Herkes EVİM ve BEN kısmına odaklanmış,diğer değerler göze görünmüyor.
Bu arada ben de gelinim,görümce değilim.

Gelinlerin birde su durumlari var.. birsey icin kardesini aradiginda niye beni aramadilar oluyo..bu bi aliskanlik.. gelinin kardesi geldiginde kardesimi mi ariyo? Zamanla asilacak seyler bunlar sabredilirse tabii boyle yuz goz olunmazsa..

Bunlarin evinde birseyde yenmez yeminle..

Onu da söyledi şimdi konu acicak gibi olucak ama zamanında borç para istendi verdik ve o para 8 ay oldu geri gelmedi eve bi tek abim çalışıyor ve eşi de altınlarını bozdurmuyormus çalış öde e o kadar borc var sağa sola. ya siz düşünün yurtdışından halam geldi geçen ay bana soruyo X ezdirmiyo kendini di mi halam çok üzülürüm yoksa diye.
Gelini haksız çıkarmak için başka nelerini anlatacaksiniz
Abinizle sürekli küsuyorlarmis altınlarını bozdurmuyormus falan... Halayla dedikodu...

Abiniz borç alırken karısına mi güvendi ?

amaan bozariz altını mi dedi. Borcu alan abin ödemeyen abin karısının suçu ne ?altın bozmaması mi?

E siz çok hayırlı kardeş olarak canın sağolsun kardeş arasında lafımı olur deseydiniz ozaman??.

Yapma linam...yapma...

esine mesajları gostermis. esi masallah abisini doldurmus. umarim 800 tl bosa gitmez diyerek de hala gitme niyetlerini goruyorum. cok da masumiyet gormedim ben.hem konu açılıp hem kavga da cikarilabilir. daha bir yıllık bir evliliği bu kadar gozlemlemek bana cok iyi niyetli gelmedi.
Ya arkadasim kim diyor gozlemliyor diye oturup onlari mi dikizliyorum iyi misiniz siz onu disina cikmayin esim tek çalışıyor ve sirf abi mi görmeye 2 gunde olsa 800 tl bayıldı evet ve evet GELIN HAKSIZ tavrjnda sacma yani başka dicek biseyin varsa cevapliyim

Oralari kacirdim ben o zaman.. bu kdr olayin ustune kirip dizlerini evde otursunlar.. buarada msjlari filan gostermemek lazimdi bencede.. gereginden fazla kisi dahil oluyo o zaman

Gelinlerin birde su durumlari var.. birsey icin kardesini aradiginda niye beni aramadilar oluyo..bu bi aliskanlik.. gelinin kardesi geldiginde kardesimi mi ariyo? Zamanla asilacak seyler bunlar sabredilirse tabii boyle yuz goz olunmazsa..

Bunlarin evinde birseyde yenmez yeminle..
O benim yemeğim benim!:KK70::KK70:

Düşünüyorum da ben evimde yokken değil görümcem kız kardeşim bile bu şekilde gelmek istese rahatsız olurum.Bu yakınlığa güvenilecek bir durum değil.Bu adam yerine koymamakla ilgili ve ora o insanların mahremi ama sen haber dahi vermiyosun.Haksızsın.

Malesef gidemiyormuşsunuz,konunun genel yorumlarından anlaşıldığı üzere.
Herkes EVİM ve BEN kısmına odaklanmış,diğer değerler göze görünmüyor.
Bu arada ben de gelinim,görümce değilim.

ben gidemezsem gelinin kardesi de gidemez o zaman :27:

Tamam canım sen öyle yaparsin
Aynen öyle yapıyorum.
Çalışıp çalışmamamdan, altınlarımı bozdurmamamdan, kocamdan küsmemden görümceme ne?

İşi gücü beni ve evliliğimi gözetlemek olan görümceme takınacağım tavır aynen budur.

Bu arada abiyin eşini hakli bulsam da seni de takdir ettim abine belli etmemişsin kötü niyetli olsan hemen alınıp olayi baska yerden anlayip baska yerlere çekip abine şikayet ederdin bravooo eşine de bahsetme bence erkekler girmesin konuya hiç siz eskisi gibi olursunuz merak etme çünkü ikinizde art niyet yok...
Eşine söylemiş hemen eside abisine ...
Durduk yere karı koca arasında gerginlik oldu yazık... Bı tel açmak bu kadar mı zordu ya...

Cidden ev sahibi hanım olmadan maaile kadının evinde ne işiniz var. Bir tuhaf hareket olmuş bu kız haklı görümcelik yapmışsın ama sonra yanlıştan dönmüşsün bu da iyi niyetli olduğunu gösterir. Bir daha abi ilr değil gelin ile konuşup anlaşın. Nasıl ki eşiniz sizden habersiz misafir çağırsa kıyamet kopar bu onun 10 katı olmuş

Ya arkadasim kim diyor gozlemliyor diye oturup onlari mi dikizliyorum iyi misiniz siz onu disina cikmayin esim tek çalışıyor ve sirf abi mi görmeye 2 gunde olsa 800 tl bayıldı evet ve evet GELIN HAKSIZ tavrjnda sacma yani başka dicek biseyin varsa cevapliyim

yan komsum olan abimle esi kac gun kusler hic bilmem ben. siz nasil taa antalyadan istanbuldaki abinizin 2-3 gunde bir kustugunu biliyorsunuz. halanizin x ezilmiyor ins sozunu one cikariyorsunuz. yukarda da demissiniz yok calismiyor yok altin falan... benim abimin esi de calismiyor. bunlari hic sorun edip lafini yapmadim. lafini ediyorsaniz demekki sorun olarak goruyorsunuz. bu da gozlemdir iste.

ilk yazdığınızda da gelini hakli bulmustum ama sizi de iyi niyetli bulmustum. simdi hala gelini hakli buluyorum sizin iyi niyetinizden de supheye dustum.

Gelini haksız çıkarmak için başka nelerini anlatacaksiniz
Abinizle sürekli küsuyorlarmis altınlarını bozdurmuyormus falan... Halayla dedikodu...

Abiniz borç alırken karısına mi güvendi ?

amaan bozariz altını mi dedi. Borcu alan abin ödemeyen abin karısının suçu ne ?altın bozmaması mi?

E siz çok hayırlı kardeş olarak canın sağolsun kardeş arasında lafımı olur deseydiniz ozaman??.

Yapma linam...yapma...
Borc onun icin aliniyorsa evet bozdurup vermesi lazim ya da ise girip krndi borcunu kendi ödemesi lazim eger oyleyse böyle.

Saçmalığın daniskası. Sizin oralar hangi bölgeler nereler ne durumlar bilmiyorum ama. Olayın tek haklı yanı Instagram'dan öğrenilmesi onun haricinde kardeşinizin evi kardeş bu yani. Bu nasıl bi zihniyet bence tabiki gidebilirsiniz. :)

Zor ya sunu biliyorum sadece...abinle iyi gecinceksen karisiylada iyi gecincen yoksa huzursuzluk oluyo..ama karsidakide insan evladi olacak
Aynen öyle,önce insan evladı olması lazım,bazen siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun,karşıdaki kötü niyetliyse herşey faydasız...

Back