- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi NightStalker
-
Gozunuzle okuyun olur muyan komsum olan abimle esi kac gun kusler hic bilmem ben. siz nasil taa antalyadan istanbuldaki abinizin 2-3 gunde bir kustugunu biliyorsunuz. halanizin x ezilmiyor ins sozunu one cikariyorsunuz. yukarda da demissiniz yok calismiyor yok altin falan... benim abimin esi de calismiyor. bunlari hic sorun edip lafini yapmadim. lafini ediyorsaniz demekki sorun olarak goruyorsunuz. bu da gozlemdir iste.
ilk yazdığınızda da gelini hakli bulmustum ama sizi de iyi niyetli bulmustum. simdi hala gelini hakli buluyorum sizin iyi niyetinizden de supheye dustum.
Çünkü kardeş karısı yemeği yapıyor temizliğe yetişiyor konu sahibinde olduğu gibi bir de evi çekip çekiştiriyor kardeş de akşam sofra toplansın önüme çay gelsin diye bekliyor.Annem hep der ki: "ALLAH KİMSEYİ KARDEŞ KARISINA BIRAKMASIN."
Burdaki yorumlardan da anlıyorum ki, yine bi bildiği varmış anacığımın.
Ya ben anlamadım alttan alan ben sürekli yazan ben iyi olmaya çalışan ben derdine koşmaya çalışan ben plani yapan iki adam hatalı olan yineben bu ne saçmalıkEşine söylemiş hemen eside abisine ...
Durduk yere karı koca arasında gerginlik oldu yazık... Bı tel açmak bu kadar mı zordu ya...
Oo mevzu çıkarben gidemezsem gelinin kardesi de gidemez o zaman
AA üstüme iyilik sağlıkBorc onun icin aliniyorsa evet bozdurup vermesi lazim ya da ise girip krndi borcunu kendi ödemesi lazim eger oyleyse böyle.
Aman siz ikna olmayın.AA üstüme iyilik sağlık
Yani diyorsun ki eşi borç aldı ödemedi ise girsin çalışsın...
İyi evlenebilmisler ona izin vermissiniz hayret
Kızın niye soğuk davrandığı ortaya çıktı
Konunun başında ben gelini haklı ama senide iyi niyetli sanmıştım şimdi tamamiyle gelini haklı buluyorum .
Size güven duymuyor kz çünkü haklı halayla eşinizle abinizle oturup dedikodu yapıp bizide onun kötü olduğuna ikna etmeye çalışıyorsunuz.
Forumdaki gelinlerin konuyu içselleştirip görümceye yüklenmesine ne demeli?
Forumdaki gelinlerin konuyu içselleştirip görümceye yüklenmesine ne demeli?
Çünkü kardeş karısı yemeği yapıyor temizliğe yetişiyor konu sahibinde olduğu gibi bir de evi çekip çekiştiriyor kardeş de akşam sofra toplansın önüme çay gelsin diye bekliyor.
Kimse kimseye muhtaç kalmasın ama kimin emeği varsa saygı duymak lazım ki yer geldi mi sevgi görebilelim
Sonuna kadar okumadim da konu bu değil konu bana yapılan haksızlık herşeyi unutun baştan okuyun kızı az çok anlayabilmemiz için anlatıyorum ni kac bişey çünkü hala salladikca sallayanlar var. Bahsetmedigim daha bi çok şey var. Toparlamak gerekirse aynı durumda ben olsam bu kadar ağır bi tepki vermem.ya lutfen kari kocalarin arasina girmeyin. kimseyi doldurmayin. haklilik yada haksizlik onemli degil. boyle boyle yuvalar dagiliyor. ben kendi aileme bile ofke duyuyorum beni doldurduklari icin. ne zaman ordan gelsem esimle ciddi kavgalar ediyorum. esle ilgili yok soyle yok boyle dendiginde illa kavga çıkıyor. huzur kalmiyor..ne kadar sevilerek de evlense sevgi tukeniyor bosanmalar oluyor. esiyle ilgili kendi sikayet etse bile olur oyle seyler diyip kusur kapatmak varken ha bire kusur ortaya cikarmaya calismayin lutfen.
bu yazdiklarim dogrudan konu sahibine değil tabi gelin de olsa damatta olsa insanlari kotulemeyi birakin. birakin kari koca bir kavga eder 5 dk sonra opusur koklasir. oyle öyle huy suy ogrenilir rayina oturur evlilikler.
hadi kayinvalide neyse kv lik damarindan karisir eder de bari gorumceler karismasin. ozellikle evli gorumceleri hic anlamıyorum hic mi empati yapilmaz. Allah tan gorumcem yokmus sevindim simdi. kendim de gorumceyim ama abimden once evlendigim icin empati yapabildim hic gorumcelik yapmadim.
Genel konuştum benim ikna olmam önemli değil ben ikna olunca duzelmeyecek sorun.Aman siz ikna olmayın.
Siz yanlış hiç birşey yapmamissiniz kiBuarada ben wattsupte grup olusturdum kardesim gelinimiz ben variz sadece.. gideceksem onlara evdemisiniz diye ortaya yazarim musait olan geri yazar hic sen ben cikmaz..bir aradaysalar birbirlerine sorsunlar bi zahmet. Misafirligede gitcek oldularbaska zaman dedik.. bunda ne var anlamiyorumki..
Gecenlerde mesela onlara gitcektik cocuklarada hamur isi yapicaktim.. haber verdim gelinimize hamurumu yogurup goturdum.. mis gibi yaptik yedik birlikte..bu isi ben kiz kardesimin evindede yaptigin oldu ama gelin beni daha cok rahat ettiriyor evinde..dusunun biri bacim digeri el kizi bi yerde.. bu isler karsilikli olmali ve cozum odakli olmali.. herseye birsey bulursan ne iliskiler duzelir ne de akrabalik iliskileri iyi olur.
Ya arkadasim kim diyor gozlemliyor diye oturup onlari mi dikizliyorum iyi misiniz siz onu disina cikmayin esim tek çalışıyor ve sirf abi mi görmeye 2 gunde olsa 800 tl bayıldı evet ve evet GELIN HAKSIZ tavrjnda sacma yani başka dicek biseyin varsa cevapliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?