ya lutfen kari kocalarin arasina girmeyin. kimseyi doldurmayin. haklilik yada haksizlik onemli degil. boyle boyle yuvalar dagiliyor. ben kendi aileme bile ofke duyuyorum beni doldurduklari icin. ne zaman ordan gelsem esimle ciddi kavgalar ediyorum. esle ilgili yok soyle yok boyle dendiginde illa kavga çıkıyor. huzur kalmiyor..ne kadar sevilerek de evlense sevgi tukeniyor bosanmalar oluyor. esiyle ilgili kendi sikayet etse bile olur oyle seyler diyip kusur kapatmak varken ha bire kusur ortaya cikarmaya calismayin lutfen.
bu yazdiklarim dogrudan konu sahibine değil tabi gelin de olsa damatta olsa insanlari kotulemeyi birakin. birakin kari koca bir kavga eder 5 dk sonra opusur koklasir. oyle öyle huy suy ogrenilir rayina oturur evlilikler.
hadi kayinvalide neyse kv lik damarindan karisir eder de bari gorumceler karismasin. ozellikle evli gorumceleri hic anlamıyorum hic mi empati yapilmaz. Allah tan gorumcem yokmus sevindim simdi. kendim de gorumceyim ama abimden once evlendigim icin empati yapabildim hic gorumcelik yapmadim.