• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

Eki Görüntüle 915402 2₺
Eki Görüntüle 915404 Eki Görüntüle 915405 andywawa 8₺ oldu Eki Görüntüle 915406
Eki Görüntüle 915408 3-6 ay 3₺ tülerme olduğu için
Eki Görüntüle 915409 kızıma küçük geldi ve arkada bir düğmesi farklı renk. 3-6 ay 4₺
Eki Görüntüle 915412 carters 6 ay 8kg ve 68 cm ye kadar olan bebeklere. Açık gri fiyonklar simli. Çok şık. 7₺
Eki Görüntüle 915416 hm 2-4 ay ince fitilli 5₺
Eki Görüntüle 915417 orjinal. 6 ay 7₺
Eki Görüntüle 915418 6-12 ay çok beğenecek almıştım. Çok şık fakat kızım buhranlar geçirdi. Terlemeden bebeklere :) 8₺ [/QUOTE]
..........................

Son düzenleme:
Orjinal Nike Amerika'dan :) siyah olan 2 yaş ama benim oğlum 4. Yaşının yazındada kullanabildi. 2 yaşındayken daha Salaş duruyo. Kırmız olan 3 yaş. Aynı şekilde uzun süreli giyilebilen şortlar. Benim oğlumun kapri takıntısı olduğundan bunları giyemedi. Sıfır desem yeri. :) tane olarak 10₺ den ikisini birden alana 17 tlye vericem. Eki Görüntüle 919647

...................

lamazenin patikleriyle örgü takımı istiyorum.fakat kaçmasın diye ayzdım az daha bakıyım başka birşey bulrsam eklicem:1:

kışlık şapka var beyaz simli kurdaleli onuda isityorum.özelden devam:40:

$image.jpg penye 2,5₺
$image.jpg bebetto 4₺ (3.el) ama kızım 1 kere giyebildi. Çok iyi durumda.
$image.jpg 2 kere giydik. Penye 5₺
$image.jpg Kanz kadife 5₺ (3.el ama 1 kere giyebildik. Çok iyi durumda)
$image.jpg Kanz penye 5₺ (3. El ama 1 kere giydik. Çok iyi durumda )

Hadi bakalım tükenmeden alın:40: :8::21::16:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $image.jpg
    $image.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    $image.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.jpg
    $image.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.jpg
    $image.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.jpg
    $image.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.jpg
    $image.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
canım ürünleri aldım bugün biraz küçük olanla var ama kısmet teşekkür ederim hediye için :))

canım ürünleri aldım bugün biraz küçük olanla var ama kısmet teşekkür ederim hediye için :))

Iyi bari çok şükür. Eline geçtiğine sevindim. Hangileri küçük geldi. Yeterince detaylı görüştük diye hatırlıyorum ama ürünler gelene kadar bıdık büyüdü mü yoksa? :1:

Iyi bari çok şükür. Eline geçtiğine sevindim. Hangileri küçük geldi. Yeterince detaylı görüştük diye hatırlıyorum ama ürünler gelene kadar bıdık büyüdü mü yoksa? :1:

:46: :) olabilir aziz bebe tam oluyor kısa bir süre giyer tulumlar hiç olmuyor :( artık görümcem sevinecek bu ay doğum yapıcak ona gönderirim :26:

Back