• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

merhaba size özelden yazdım ama mesaj kutunuz dolu gelmiyor bugün adresi gönderirim ama acelesi yok başka korgo vereceğiniz zaman benimkinide gönderin iki iş olmasın

$image.jpg alır almaz yıkadım. 1,2 taş çatlasın 3 kere kullanmaya çalıştık. Kızımın ilgisini hiç çekmedi. 10₺

Son düzenleme:
canım inanamıyorum nekadarda kolaymış alışveriş yapmak aslında yardımların sayesınde kolayca aldım ürülerimi tertemiz çok beğendım ıkısıde güzel oldu oğluma küçük hedıyen için teşekkürler :16:

Eki Görüntüle 915361 Eki Görüntüle 915362 Eki Görüntüle 915363 Eki Görüntüle 915364 Gömlek by muz kumaşı çok kaliteli. 5₺ Sweet Belçika'dan, içi pamuklu 6 yaş yazıyor ama benim 4,5 yaşındaki oğluma küçük gelmeye başladı. 5₺ YELEK ve LCW SATILDI

Eki Görüntüle 915365 Eki Görüntüle 915366 fermuarlı hafif lekeli uğratılırsa çıkar. Süveter hafif soldu 2 yaş yazıyo ama büyük. O yüzden ikisi 5₺

Eki Görüntüle 915367 Eki Görüntüle 915368 nk sanırım yağ lekesi yıkanık ama çıkmamış uğratılması lazım. O yüzden 2şer lira

Eki Görüntüle 915376 ince triko hediye..

.......................

Back