• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

Eki Görüntüle 939007 Eki Görüntüle 939008 Eki Görüntüle 939009 Eki Görüntüle 939010 Eki Görüntüle 939011 Eki Görüntüle 939013 Eki Görüntüle 939014

Palet piyasasını hiç bilmiyorum. Isteyen olursa özel görüşelim :34:
Simit 1 kere havuzda kullanılamadı :) oğlum hala sudan korkuyor :50: 7,5₺
Mayo ve bone aynı şekilde giyildi ama havuza yada denize girilemedi :50: ikisi 8₺
Bezlerden iki poşettede 10ar tane var. 12 il paketmiş zaten :1: 7şer tl
Kolluklar 5₺
Güneş kremi 2 kez kol ve yüze kullanıldı. Babasıyla aynı zamanda almışız bu kaldı. 10₺

Son düzenleme:
canım soruma cevap verebilecekmisin ? oto koltuğu kılfı 9-36 ay koltuklara uygunmu?

oto koltuğu kılıfı kraft 9-36 ya uygunmu?

$image.jpg msjınnın üzerine iyi bi inceledim. Standart gibi görünsede bu tarz koltukla daha uyumlu.

Kaçırmayın..carters polar salopet, penye uzun kollu

Son düzenleme:
$ikili.jpg

Merhaba

Bugüne özel indirimiyle beraber bu ikili takımı bir de eşofman altlarıyla beraber body dörtlüsüne alıcıyım. Body ve eşofman altlarında dikkat çekici bir sorun yoksa özel mesaj ile maila dresinizi yollayabilirseniz haberleşelim mi?

Selamlar

Eki Görüntüle 939007 Eki Görüntüle 939008 Eki Görüntüle 939009 Eki Görüntüle 939010 Eki Görüntüle 939011 Eki Görüntüle 939013 Eki Görüntüle 939014

Palet piyasasını hiç bilmiyorum. Isteyen olursa özel görüşelim :34:
Simit 1 kere havuzda kullanılamadı :) oğlum hala sudan korkuyor :50: 7,5₺
Mayo ve bone aynı şekilde giyildi ama havuza yada denize girilemedi :50: ikisi 8₺
Bezlerden iki poşettede 10ar tane var. 12 il paketmiş zaten :1: 7şer tl
Kolluklar 5₺
Güneş kremi 2 kez kol ve yüze kullanıldı. Babasıyla aynı zamanda almışız bu kaldı. 10₺

mayo kaç yaş için, bezlerin numaraları var mı hiç almadım bilmiyorum.
mayo simit ve bezi istiyorum uygun olursa.

mayo kaç yaş için, bezlerin numaraları var mı hiç almadım bilmiyorum.
mayo simit ve bezi istiyorum uygun olursa.

Oğlun 12 kilodan azsa küçük paket. 12 kgdan fazlasa diğeri.
Mayo 4 yazıyor ama ben 18 aylık falanda oğluma aldığımda bezden dolayı iyi oluyor. Pili zaten ayarlanıyor.
Simiti kilerden çıkarmam lazım :26:

Arkadaşlar kalanları elimden çıkarmak için son fiyatlı ürünler.. Nolur kaçırmayın :64::64::64:

Çünkü konu başlığımı sf nü arasına göre değiştirticem :)))))

Back