• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

$image.jpg kızımın vazgeçilmezi. Çok çok kullanışlı, sıcacık. 8 kg a kadar oluyor. Banyo sonrası, dışarı çıkarken, uyurken çok amaçlı kullanabildik. Sıfırdan farksız. Çok iyi çıktı. Sıfırı 20₺ idi lcw da. 7,5₺ den veriyorum.

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

0-3 ay belki 4 ay çok rahat kullandıklarımız. Penye pembe hırka lovely17 arkadaşımdan hediye gelmişti. Bu siteden Hediye gelenleri satamıyorum ben. O yüzden bizde bunu hediye göndericez isteyene :)

hoşgeldin fzebru :46: kırmızı kadife takımı ayırırmısın bana? bir de hemen altındaki altlar penye mi kadife mi?

hoşgeldin fzebru :46: kırmızı kadife takımı ayırırmısın bana? bir de hemen altındaki altlar penye mi kadife mi?

Hoşbuldum çok Sağol :16: penye alt onlar. Kadife takımları ayırırım. Fiyatı kendin belirle bölümüne de bak. Oradakilerde tertemiz..

o kısımdakiler küçük gelir bize canım, tamam kırmızı kadife takım ve penye altları ayır o zaman bana başka var mı elinde satacağın bekleyeyim mi? :1:

o kısımdakiler küçük gelir bize canım, tamam kırmızı kadife takım ve penye altları ayır o zaman bana başka var mı elinde satacağın bekleyeyim mi? :1:

Kaç aylıktı kızın? Gambino tulumları? Fiyat çok uygun. Şu anda bi sitede tanesi 12₺

Arkadaşlar kargoya çıkıyorum bugün. Ürün alan arkadaşlarım adres bilgilerini, almak isteyenlerde seçtikleri ürünleri ve adres bilgilerini gönderirse sevinirim. Ürünler kargoya çıkınca satılanları fotolayacağım. Son anda vazgeçme durumları olabildiğinden kargo sonrası satılanları koyuyorum genelde :10:

Keşke bana da uygun bişiler olsaydı :) bu arada aramıza tekrar hoşgeldin canım.

Gömleğin aynısı bende var :) yok canım ya 2-3 yaş alıyorum sonra küçük geliyo.

merhaba yeniden hoşgeldiniz yeni ciciler koymuşsunuz ama kedikuyrugu yine benden önce davranmış :(

Orjinal Nike Amerika'dan :) siyah olan 2 yaş ama benim oğlum 4. Yaşının yazındada kullanabildi. 2 yaşındayken daha Salaş duruyo. Kırmız olan 3 yaş. Aynı şekilde uzun süreli giyilebilen şortlar. Benim oğlumun kapri takıntısı olduğundan bunları giyemedi. Sıfır desem yeri. :) tane olarak 12tl den ikisini birden alana 20 tlye vericem. $image.jpg

$image.jpg $image.jpg sevimli canavarlar kendinden baskılı, atma solma yapmaz 10₺ diğer sırt çantası cartoonnetwok amblemli. Çanta 10₺ battaniye 12₺ toplu isteyen olursa indirim yaparım. Battaniye incecik değil ama çok kalında değil. Tek kişilik battaniyeden küçük. Ama tam çocuk battaniyesi gibi. Ara boy :)

Son düzenleme:
Back