• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

Yok oyuncak koymuyorum. Eskileri atmıştım. Yenilerimde kızım kullanıyo

mesaj atıyorum ama kutunuz dolmuş sanırım tulumlarda olsun birde kırmızı takım nasıl

$image.jpg 6-12 yazıyor. Toplu 4 ay, minyon 6 ay bebeklere olur Kırmızı kadife. Takım 5₺
$image.jpg 9 ay yazıyor 6 aya daha uygun ikisi 5₺
$image.jpg $image.jpg gambino tulumlar. Kızım yüzükoyun uyuduğu için diz ve ayak kısmında hafif tülerme var. Heryerinde değil. Mor puantiyelide hiç tülerme yok. Tane isteyene 4₺, hepsi 12₺
$image.jpg burdan bi arkadaştan bize hediye gelmişti. Etiketi kesilmiş. Yürüyenlere uygun. 1 yaş diyelim. Elbise gibi ama altına taytla daha uygun olur sanırım. Isteyene hediye gönderebilirim bende. Benim kızıma uygun değil.

Son düzenleme:
4 lü tulumlar kaç aya uygun
birde başka ürün ekleyecekmisiniz

4 lü tulumları şöyle anlatiim, kızım 68-70 cm civarı kiloda 8 yeni yeni olmamaya başladı. Düz pembe tulumları var. 3 adet. 6 kg olana kadar giydirdim. Fotolarını hallederim. Zaten en erken Perşembe günü gönderirim kargonuzu.

Son düzenleme:
$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Sevenhill yağmurluk. Sıfırdan farksız. 4 yaş yazıyor. Oğluma 3 yaşındayken almıştım. Kolları lastikli olduğu için büyük durmamıştı. Oğlum şimdi 110 cmi geçti. Yeni yeni kollar kısa gelmeye başladı. Onu düşünerek hesaplayabilirsiniz. Çok kaliteli ve tertemiz. 25₺

$image.jpg 3-4 yaş hafif solma var. 4₺
$image.jpg lcw alt. 2-3 yaş yazmasına rağmen lcwnın 3-4 yaşı gibi. Oğlum 100 cm iken çok iyi geliyordu. 110u geçince kısa gelmeye başladı. Kumaşı penye değil. Eşofman kumaşlarından. Solma tülerme olmuyor. 7₺

$image.jpg $image.jpg ikisi 2-3 yaş. 4 dolana kadar giydiriliyor. Hırka kalın penye, çok kullanışlı. Pantolon yazları kapri baharlarda pantolon. Kışın içine çorap giyilmeli :34: durumları çok çok iyi. 7,5 tl ayrı ayrı.

$image.jpg 3-4 yaş kalın penye lcw. 3₺

Back